Немає схованих позначок
чт, 10/19/2023 - 17:44
чт, 04/25/2024 - 16:27
1575 хвилин, 51 секунда
Читачі ще не додали роботу у збірки
Навіґація

У невеликому містечку Денжерс відкрили новий музей під назвою «Art Life» або точніше «Життя Мистецтва». Він побудований для абсолютних учнів. Наша головна героїня одна з таких. Атсуко Хіросе або ж Абсолютний Дизайнер вирушить до цього музею, в якому зустріне ще 15 людей таких самих, як вона. Їх присипляє газ і після цього починається бійка з убивчою грою.

Пролог

У невеликому містечку Денжерс відкрили новий музей під назвою «Art Life» або точніше «Життя Мистецтва». Він побудований для найкращих учнів з різними талантами, як наприклад: Абсолютний Будівельник, Абсолютний Шаман, Абсолютна Журналістка і так далі… На цьому всі наші новини закінчилися.

Глава 1: Таємниця музею (Мирні дні)

Коли я спала, час пролетів непомітно, і прокинулася від увімкнення телевізора. З’явилося на екрані, те саме пухнасте створіння - Інносу. Я вставши з ліжка почала слухати його оголошення:

Глава 1: Таємниця музею (Розслідування)

Під час, коли багато хто хвилюється за своє життя, я поглянула на Іннофайл. Там написано:

Жертва Нео Вада - вбитий тупою зброєю. Його знайшли в Тронному залі, повішеним головою вниз. Час смерті: 10:00 ранку.

Глава 1: Таємниця музею (Класний Суд)

Ліфт опустився і зупинився. Після цього двері відчинилися, всі зайшли в одне велике приміщення. Це яскраво салатова кімната з візерунками ромба, воістину схожа на суд. Там є 2 великі сині фіранки, які прикривають вікна.

Глава 1: Таємниця музею (Страта)

***

Інносу засміявся у своїй манері й оголосив:

- Ви всі відповіли правильно, тому покарають тільки вбивцю. Точніше Абсолютну Танцівницю Мей Кавасакі!!! - він повернувся до неї.

Глава 2: Всупереч зрадам (Мирні дні 2)

Після цієї ночі я тихо встала і навшпиньки вийшла з кімнати Кезу. У коридорі почула звук увімкнення телевізора і на екрані з’явився Інносу. Він виглядає так весело, що все стало помітно - у нього є план. Це пухнасте створіння почало говорити:

Глава 2: Всупереч зрадам (Розслідування)

Оскільки я прочитала Іннофайл, слідом стала оглядати тіло. Насамперед помітила, що цю мотузку вже десь бачила. «Невже, це та сама, якою раніше підвісили Вада?» - не в голос запитала себе.

Глава 2: Всупереч зрадам (Класний Суд)

Настав час дізнатися заплямованого. Я оглянула цей зал і з’явилися ще 2 портрети. Зображення Мей Кавасакі, яку було страчено за вбивство Нео Вада. Її позначили червоною рідиною, також зобразили смайлики не тільки навколо неї, а й саме обличчя стало божевільним.

Глава 2: Всупереч зрадам (Страта)

***

Потім Інносу оголосив:

- Таки як! Час оголосити: Страта відкрита! Джунічі Аокі Абсолютний Льотчик, який вбив Кезу Вада буде страчений! Почнемо ж ці веселощі! 3, 2, 1 поїхали!.. - ось і знову ми стали свідками неминучої смерті:

Вільний час 3 та розмова з ******** ****

Сечіко Кубота

2

Недовго посидівши, я вирішила прогулятися, тому вийшла з кімнати. Дорогою зустріла Сечіко, як завжди, зі своїм котом. Дівчина подивилася на мене і променисто посміхнулася.

Глава 3: Розчарування у житті (Класний Суд)

Коли ми до туди дійшли, про всяк випадок озирнулися на всі боки й відчинили двері. Усередині побачили ту саму картину, Інносу знову глянув на нас, та заговорив:

- О, то ви закінчили з розслідуванням? - запитав пухнастик, і я хитнула головою, створіння ледь посміхнулося нам.

Глава 3: Розчарування у житті (Страта)

***

- Зараз буде страта для Рейдена Окумура, який вбив Теруко Йосіду! Зворотний відлік! 3, 2, 1 поїхали! - після цього почалося шоу:

Страта

×

Глава 4: Постріл у ціль (Мирні дні)

Мені почав снитися сон… я вже не пам’ятаю, який це за рахунком. Може 3, 4, 5? Їх було чимало. У багатьох із них бачила хлопчика, який говорив мені тим самим голосом із моєї голови. Він виник:

Глава 4: Постріл у ціль (Мирні дні 3)

Я думала над усією цією ситуацією і вирішила вийти в коридор. Раптом почула, як хтось відчинив двері в чужу кімнату. Подивившись на всі боки, я побачила, як шаман зайшов до будівельника. Щойно прикрив двері, я мигцем зазирнула туди. Там Іошинорі спить, і той його розбудив:

Глава 4: Постріл у ціль (Класний Суд)

Вже там я побачила Куботу, яка щось шукає в шафі з одягом для агента. Сама Цудзі дивиться на все це.

- Що ти там робиш, Сечіко? - запитала я її, дівчина на мить глянула на мене.

Глава 5: Розкриття правди (Розслідування)

Я вирішила піти до себе, там мені потрібно взяти ключ від кімнати Іошинорі. Думаю, це одне з головних місць у розслідуванні. Тож вирушила до своєї кімнати і забрала його. Після цього вийшла звідти і зачинилася. Трохи відійшовши, помітила його кімнату.

Глава 5: Розкриття правди (Класний Суд 1)

Через кілька хвилин до нас підійшли вони.

- О так ви вже тут! Отже, ви закінчили з пошуком? - поцікавився в нас пірат.

- Так, а ви щось відшукали? - запитала господиня тварин, глянувши на них.

Глава 5: Розкриття правди (Cтрата 2)

Я розумію, що час проголосувати. Мені хочеться вірити йому, та й прекрасно знаю, що Іоши досить розумний для цього. Тому я зважилася зробити так, як він бажає.

- Добре, ми проголосуємо за тебе. - сказала я, обережно дивлячись на нього.

Розділи:
    Вподобайка
    1
    Ставлення автора до критики