Аджума Erin
Відомі люди
18+
Слеш
K-pop » BTS
Максі
Анальний секс, Обговорена згода, Світчі, Секс у душі, Дракони, Духи, XV століття, Минуле, Подорожі в часі, Реінкарнація, Алкоголь, Бійки, Банди, Бандитські бійки, В одному тілі, Втрата близьких, Втрата коханої людини, Загадкові смерті, Злочинні організації, Прокляття, Сни, Спогади, Від друзів до коханців, Від незнайомців до коханців, Вбивча пара, Гомосексуальність, Духовний зв'язок, Елементи гету, ЛГБТ, Невзаємні почуття, Правильна людина в неправильний час, Слоуберн, Спільне купання, Спільний сон, Універсали
Тільки покликання
  • Забороняю перекладати роботу російською
  • Забороняю розміщувати роботу на рос.ресурсах
дозволяю використовувати дану роботу для натхнення та розміщувати покликання в полі "Фанфіки за мотивами фанфіків"
Немає схованих позначок
нд, 03/31/2024 - 20:24
нд, 04/21/2024 - 18:00
405 хвилин, 36 секунд
Читачі ще не додали роботу у збірки
Навіґація

"В історії Чосону існує прогалина в 10 років. Король, який правив в той час, був настільки жорстоким, що після його смерті стерли будь-які згадки про нього, всі портрети і документи спалені, а в спогадах і листуванні того часу його називають тираном і навіть демоном. Історія не запам'ятала його слів, його імені і його обличчя. Він - Забутий король."

Юнгі опинився в Сеулі всього кілька місяців тому, коли втік із Дегу, від колишньої банди. Тому, не знаючи чим себе зайняти, коли його сусід попросив "прогулятись", забрів на виставку присвячену Забутому королю. Гід зацікавив хлопця набагато більше за експозицію.
Того дня ні Чон, ні Мін ще не знали, що їх долі були пов'язані задовго до їх народження, до Корейської війни і навіть до експедиції Хідейосі. Вони - нащадки двох нещасних закоханих, що жили в часи Забутого короля, тепер вони повинні дізнатись про минуле своїх предків, щоб позбутись прокляття прив'язаних душ.
Тепер вони єдин порятунок один для одного.

Юн

 

Я відчував, як легкий доторк тепла повз по моєму обличчю, доки не освітив мій світ червоним, через закриті повіки. Був ранок. Я чув запах квітів і плюскіт води і легкі кроки, що сторожко наближались. 

4

 

На ранок боліло все. Від маківки, де сильно смикнули за волосся, до щиколотки, на яку не дуже вдало приземлився із забору.

Він звідусіль звільнився.

Теґи: ##BTS #sope #yoonseok
    Вподобайка
    2
    Ставлення автора до критики