Atsuko Hirose
Оріджинали
16+
Інші види стосунків
Алоя, Нора Сміт, Альберт, Кендо Йокогама, Дека Йокогама, Агора, Ян
Міні
Запитуйте дозволу
  • Забороняю перекладати роботу російською
  • Забороняю розміщувати роботу на рос.ресурсах
запитуйте дозволу, якщо бажаєте використовувати дану роботу для натхнення та розмістити покликання в полі "Ф-ки за мотивами ф-в"
Немає схованих позначок
нд, 12/17/2023 - 21:03
чт, 02/01/2024 - 17:21
279 хвилин, 44 секунди
Читачі ще не додали роботу у збірки
Навіґація
Дівчинка на ім'я Алоя пише в щоденнику, що збирається зустрітися з братом. Він хоче з'ясувати 
причину смерті матері, яка померла 10 років тому. Опинившись у пастці, вони зрозуміли хто її 
вбив. Однак це не все, що прірва приготувала для головної героїні.
Розділи:

Пролог

Доброго дня, дорогий щоденник. Останнім часом у моєму житті твориться щось дивне, а єдина людина, з якою я могла поговорити про те — це був мій брат, зовсім не схожий на себе. Після того нещасного випадку, він ніби… одержимий. Ні, не в тому сенсі, звісно!

Серійний вбивця

Я вийшла із нашого невеликого будинку. Рідними коричневими очима озирнулася на всі боки. Надворі було сіро. Жодних відблисків на небі. Будь-якого розмаїття фарб. Я чула, як їздять машини. Шуміли дерева. Я прямувала вперед, обережно переступаючи через калюжі. Однак до саду таки дійшла.

Темна надія

Тим часом лежала і міркувала, що моє життя пливе так повільно, що вже починаю забувати все, що було до цього моменту. Тож від нудьги підняла себе й почала намагатися видертися на гору, але ж не може бути все так гладко? Спочатку непогано виходило, але потім я знову покотилася вниз.

Початок кінця

Після цього треба призначити ватажка в кожній команді. Тим часом у №1:

- Нам потрібно встановити головного. - почав Дека, звертаючись до мене і Нори.

- Давайте нехай буде Алоя. - відгукнулася Сміт, я невдоволено подивилася на неї.

Помста за людство

Вона виглядає, як довгий коридор, є кілька дверей. Вони схожі на тюремні, всі металеві. Поруч із нею я помітила тьмяне червонувате світло. Ми підійшли до неї і побачили напис на дверях. Цього разу це далеко не всім зрозумілий шрифт. Там щось на кшталт: この世界はは、善良な人々にとって残酷です。- Як це розуміти?

Головоломка почуттів

Пройшовшись коридорами, вийшли на середину, побачили сходи з лівого і правого боку. Вони розташовані півколом і здаються цілим прольотом. Я поманила пальцем Нору, і ми пішли до лівого. Сходинки виявилися широкими й рівними, тож прямувати можна удвох.

Постріл у ціль

Минуло п’ять годин… Я розплющила повіки, перед моїми очима опинився спортзал. Жахнувшись, озирнулася і з полегшенням зітхнула, побачивши знайомих людей. Вони вже стоять самі не розуміючи, чому вони тут. Я піднялася і підійшла до них, вони звернули на мене увагу.

Прощавай гра

Потрапивши в коридор, ми виявили нові двері. Я зазирнула всередину і побачила кімнату з купами різних видів зброї та приладів, які красуються на полицях уздовж стін. Брати теж зайшли, але їх це не здивувало, вони явно розуміють для чого потрібні.

Теґи
    Вподобайка
    1
    Ставлення автора до критики