survival_manifesto
Відомі люди
18+
Слеш
Міді
Not beta read, Від третьої особи
Запитуйте дозволу
  • Забороняю перекладати роботу російською
  • Забороняю розміщувати роботу на рос.ресурсах
запитуйте дозволу, якщо бажаєте використовувати дану роботу для натхнення та розмістити покликання в полі "Ф-ки за мотивами ф-в"
Немає схованих позначок
сб, 11/04/2023 - 23:33
нд, 11/05/2023 - 00:40
398 хвилин, 9 секунд
Читачі ще не додали роботу у збірки
Навіґація

Життя Жені Яновича, здається, налагодилось. Попереду залишається лише випускний рік, поряд є найкращий друг, сімейні негаразди здаються несуттєвими. Лише чутки, що до їхнього класу приписали новенького, зачіпають його душу. Що, якщо замість приймати сердешне заступництво від зірки ліцею Яновича, новенький без проблем сам займе його місце?

4 “Я ніколи не…”

Вони почали спілкуватись. Там, на ґанку. Спочатку розмови були дуже ніяковими, пустими, непевними, але з кожною наступною зустріччю на великій перерві парубки починали відчувати себе вільніше, теми виникали з повітря.

5 Інший погляд

Спартак не хотів уявляти скільки зусиль витратили його батьки, щоб обійтися без скандалу. Директриса, до якої він всі пʼять років відносився з деяким презирством, навідріз відмовилася тримати його у своїй школі, і він її розумів.

7 Запрошення

Тоді, перед уроками, вони домовилися про зустріч пообіді наступного дня в парку біля озера. Ініціатором був Спартак. На заняттях хлопці поводили себе так, наче нічого не сталося і ніякої розмови не було, тільки іноді Суббота ловив погляд Жені й посміхався кутиками губ.

8 День Х

Після довгих та важких роздумів, Євген зупинився на досить дорогому ліцензійному шутері для ПК як подарунок. На додачу до нього, через те, що Янович все ж сумнівався чи будуть батьки Спартака присутні на святі, чи ні, він купив пляшку пристойного шампанського.

9 Як Новий рік зустрінеш

Людина — істота неймовірна, велична, могутня. Своїм розумом вона здатна створювати дивовижні споруди, розвʼязувати задачі всесвітнього масштабу, перетворювати звичайні речі на витвір мистецтва.

10 Близкість

Як вони заснули в обіймах під шум «Сам удома», ніхто з них не помітив. Коли Женя відкрив очі й побачив перед собою телевізор, що блимав, чужу вітальню, мандаринові шкірки на підлозі та відчув чиюсь руку на своїй талії, то не одразу здогадався де він і хто з ним.

12 Бібліотека

Наступного дня Суббота поводив себе так, наче нічого і не сталося, що сильно втішило Женю, та приділяв йому увагу не менше ніж до зустрічі з Іллею. Але присутність останнього відчувалася, як набридлива цятка на периферії, що ніяк не зникала геть і не давала спокою.

14 Побачення

Євген переконував себе мовчати до останнього, намагаючись самостійно впоратися з негативними почуттями. Раз у раз, пригадуючи образливі слова Іллі, він то повністю їх заперечував, то сумнівався, то повертався думками до стосунків Субботи й Полудьонного та накручував себе.

16 Ненависть

Женя дуже хвилювався щодо того, як до його раптової появи поставиться родина Спартака. І хоча Суббота заспокоював його, що ніякого дискомфорту присутність Яновича у квартирі не принесе, той все одно нервував та поводив себе скуто, розуміючи, що звалився на них, як сніг на голову.

18 Випускний

Усі стенди, про які казав Микола, були обліплені кольоровими роздруківками так щільно, що не було помітно дерев’яної основи. Майже всі ліцеїсти, які по волі випадку були в будівлі, знаходилися тут й стояли на деякій відстані від аркушів, не наважуючись їх зняти.

Розділи:
    Вподобайка
    0
    Ставлення автора до критики