Нова Людина-павук (англ. The Amazing Spider-Man) — фільм про супергероя Людину-павука. Режисером цього фільму став Марк Вебб, головні ролі виконали Ендрю Ґарфілд, Емма Стоун, Ріс Іванс та Деніс Лірі. Світова прем’єра картини відбулася 13 червня 2012 року у Токіо, в широкий прокат стрічка вийшла у форматах 3D та IMAX 3 липня 2012 у США, 5 липня в Україні.

Ґарфілд і Ріс Іванс повторили свої ролі у фільмі КВМ «Людина-павук: Додому шляху нема» (2021), який розглядав концепцію мультивсесвіту та пов’язує Кіновсесвіт Marvel із франшизами Реймі та Вебба.



Показано 1 - 4 зі 4



Тепло Небес

Кафе "Тепло Небес" було відомим своєю запашною і магічною кавою, неймовірно затишною атмосферою і власницею кафе, місс Тсуна, як вона просе всіх себе звати.

Хто ж завіта до неї на каву?

Нове життя

Пітер Паркер
Пітер Паркер
ООС, Постканон
Заборонено
  • Забороняю перекладати роботу російською
  • Забороняю розміщувати роботу на рос.ресурсах

Мати спільну квартиру, бюджет, інтереси не так вже й погано. Але вдвічі краще, коли ви не сторонні один одному люди, не звичайні співмешканці, а справжня сім’я.

6

фільмовечір.

вечір фільмів з кращим другом.

 

буду вдячна за ваші відгуки :).

2

Пітеру вісімнадцять

Пітер Паркер
AU, Ангст, Драма
Роздуми, Спогади
Згадки смертей
Запитуйте дозволу
  • Забороняю перекладати роботу російською
  • Забороняю розміщувати роботу на рос.ресурсах

Після смерті дядька Бена тітка Мей так до кінця й не оговталася. Вона сказала Пітеру, що не знає, як їй без нього бути. І Пітер вірить їй, бо й сам не знає. Після смерті дядька Бена Пітер втратив лише частинку себе. Після смерті Ґвен він втратив усе інше.




Упс.. такого ще не написали.