Олександрія
Книги
16+
Гет
Теодор Нотт/ОЖП
Міді
Драма, Екшн
Запитуйте дозволу
  • Забороняю перекладати роботу російською
  • Забороняю розміщувати роботу на рос.ресурсах

Моєму хлопцю, котрий підтримує всі мої ідеї

запитуйте дозволу, якщо бажаєте використовувати дану роботу для натхнення та розмістити покликання в полі "Ф-ки за мотивами ф-в"
Захищений секс
ср, 01/10/2024 - 20:34
сб, 02/17/2024 - 20:51
232 хвилини, 12 секунд
Читачі ще не додали роботу у збірки
Навіґація

Якщо ви читаєте цей лист, значить я пішла з вашого світу. Я не хочу, щоб ви плакали чи сумували за мною, я хочу щоб ви пам’ятали мене Проксімою, котра сміється та малює. Проксіма, котра не любила абрикоси, але любила чай з м’ятою. Я зробила все, щоб бути щасливою, тож хочу, щоб були щасливі і ви.

  А ще сонішники, багато сонішників. 

Глава 2

Дівчата сиділи поміж лодок в сараї, курили і дивились на воду та замок. Їм подобалось це місце, адже сюди ніхто ніколи не ходив, на відміну від Астрономічної вежі, де завжди зустрічались закохані парочки або ж студенти, котрі просто хотіли усамітнитись.

Глава 4

Дівчина стояла посеред безкраїх соняшникових полів, оточена високими стеблами жовтих квітів. Вона милувалася красою навколишньої природи. Її очі сяяли від захвату, а її усмішка була такою щасливою і променистою, ніби вона довго чекала на цей момент.

Глава 6

Проксіма прокинулась о 6, її ранкова рутина була нецікава - душ, медитація, кава з цигаркою. Після ранкових ретуалів вона пішла до конюшні, щоб пограти з Блеком. Повітря наповнювалося запахом сіна та землі, коли вони розпочали свої тренування.

Глава 7

Увечері менор виглядав особливо вражаюче. Величні стіни освітлюються свічами, що створює теплу та затишну атмосферу. Усередині замку була вечеря, яка сервірується на столах, прикрашених лляними скатертинами та вишуканим посудом.

    Вподобайка
    1
    Ставлення автора до критики