liza_kharkiv
Серіали
12+
Слеш
Міні
Запитуйте дозволу
  • Забороняю перекладати роботу російською
  • Забороняю розміщувати роботу на рос.ресурсах
Немає схованих позначок
чт, 01/18/2024 - 19:17
ср, 02/21/2024 - 17:16
197 хвилин, 12 секунд
3
1
1
1
Навіґація

5 разів, коли Назар та Іван порозумітися не могли.

Та 1 раз, коли їм вдалось.

Перший раз, або за старою звичкою

- Боже, а де ж ти ту сивуху купив, біс лисий? – голосно засміявся Івась, похитуючи чаркою. Назар скривився і повернувся до паперів. Ніяк не міг звикнути до записів та чисел. Тому вийшов із тісної світлиці й пішов до вогнища. Побратими поважно зиркали на кошового і трохи стишили розмови.

Другий раз, або про біль вкрадений

- Будуть ще накази, пане кошовий? – жартівливо спитав Івась і застрибнув на коня. Жеребець гарцював на місці – такий же невгамовний, як і його вершник.

Четвертий раз, або про гори звернуті

Над табором стелився вечір. Івась тихо обходив шатри, тягнучи за собою густий туман. Трави вигорали й прикликали вологу мряку, яка ховала їх від очей ворогів.

«Безпечно, безпечно», - шепотіли духи.

Останній раз, найщиріший

Назар смішно хмурився уві сні. Неспокійний, наче він проблеми козацькі навіть вночі вирішував. Івась у спільні вечори трави палив, щоб сон кошового заспокоїти. І цієї ночі він старій звичці не зрадив.

Теґи: #5+1
    Примітки
    основні колізії будуть засновані на відсутності довіри. Назар не довіряє Івану. Іван не вірить, що його можна любити. Характерник з'являється наприкінці і не може зрозуміти, як ці сліпі довбні до своїх років дожили.
    Вподобайка
    11
    Ставлення автора до критики