Повернутись до головної сторінки фанфіку: Реакція хлопців на Т/І

Натисніть на потрібну назву, щоб перейти до читання відповідного розділу.

Повний текст

Гаара

- Як це розуміти? - із шоком запитав Гаара. Т/І й не думала, що колись побачить настільки здивоване обличчя свого молодого чоловіка. Це напевно єдине хороше, що принесло це «прокляття». Хвіст під плащем почав мимоволі рухатися, вона так і не спромоглася взяти під контрольно «нові частини тіла», а тобто вуха і хвіст.

 

- Це тимчасово, - запевнила дівчина, на що казекаге лише важко зітхнув. Від цього вуха дівчини притулилися до голови.

 

- Я тебе більше не відпущу саму на місію, - сказав хлопець і вставши з-за столу підійшов до дівчини.

 

- Але Гаара. Це ж випадковість, - Т/І явно не влаштовував такий розклад подій. Але й сильно обурюватися вона не могла, адже теперішній вигляд, тільки її промах.

 

- А наступного разу через таку саму випадковість ти можеш потрапити в смертельну пастку, - грізно сказав колишній джинчурікі. Але побачивши, як знітилася дівчина, він одразу ж пом’якшився. - Це для твоєї ж безпеки, адже я хвилююся.

 

Хлопець погладив дівчину по голові, через що, хвіст дівчини піднявся і закрутився, а почали легенько сіпатися від ласки. Т/І точно не очікувала, що легке погладжування від другої половинки буде настільки приємним.

 

Наруто

- Крууууто, - щасливо протягнув хлопець і тут же помацав вуха дівчини. А вся річ у тім, що Т/І нещодавно знайшла стародавній сувій з дуже цікавою технікою, і вирішила її спробувати, так до кінця і не розібравшись. У підсумку зараз у дівчини був дуже пухнастий хвіст і красиві вуха з пухнастими “пензликами”.

 

- Наруто, не чіпай їх так сильно, вони дуже чутливі, - попросила дівчина ухиляючись від рук хлопця.

 

- Хочу собі так само. Уяви мене з такими вухами і хвостом, - від слів хлопця в голові Т/І одразу з’явилася картинка задоволеного Наруто із золотистим хвостом і вусами. Нехай він і був схожий більше на лиса, але й роль кота йому непогано підходила. Був би кіт, який ходить сам по собі. - А як довго це триватиме?

 

- У сувої писало, що не довше 12 годин. Далі техніка розвіється і я повернуся до звичайного стану. - Відповіла дівчина-кішка, але хлопець її навіть не слухав. Тепер уся його увага була прикута до хвоста.

Це будуть довгі 12 годин

 

Саске

- Я відправлю цього недо-вченого на той світ, - з гарчанням у голосі сказав Саске, щойно він побачив свою дівчину. Від його слів, акуратний хвостик дівчини стривожився і став нервово сіпатися. Було видно, що їй дуже незвично від цих змін.

 

- На цьому випробуванні наполягла я, тож не варто злитися. Скоро ефект сироватки має зникнути, - намагаючись заспокоїти Учиху, дівчина підійшла до нього ближче.

 

- А якщо сироватка несправна? - усе ще з нотками роздратування запитав хлопець. Схоже його й справді вибило це з колії, адже він майже завжди не багатослівний.

 

- Я особисто приготувала й перевірила ще раз сироватку кілька разів, тож не варто хвилюватися, - ніжно посміхнувшись, дівчина обійняла хлопця за талію. Оскільки вона була нижчою за свого чоловіка, вона лише провела носом по лінії підборіддя, намагаючись відволікти Саске від планів убивства саніна.

 

- Хм, - від «відповіді» хлопця дівчина лише усміхнулася. Схоже, її задумка вдалася. Учиха так само ніжно обійняв дівчину і поцілував. Такі ніжності він дозволяв собі тільки з Т/І.

 

Ітачі

Ітачі поставив обидві руки з боків від талії дівчини, впираючись у стіл і не даючи шансу дівчині втекти, хоча навряд чи Т/І взагалі збиралася кудись тікати. Дівчина обвила руками шию хлопця і притягнула його до себе для поцілунку. Варто було тільки їхнім губам стикнутися як Ітачі взяв ініціативу на себе.

Не перериваючи поцілунків, чоловік забрався однією рукою під кофту дівчини і почав погладжувати спину. У дівчини були дуже чутливі живіт і спина, знаючи цю інформацію, хлопець нахабно нею користувався. Поки його руки погладжували ніжну шкіру спини, губи перейшли на шию.

Усі думки Т/І тут же заволокла приємна пелена. З губ зривалися не дуже гучні стогони, дівчина намагалася стримуватися, наскільки це можливо.

Коли Ітачі вкотре припав до губ дівчини з поцілунком, Т/І в пориві почуттів почала покусувати його губу. До тями її привів металевий присмак і легке шипіння чоловіка. Варто було їй тільки розірвати поцілунок, як вона помітила дві дірочки, з яких сочилася крові на губі в Учіхи.

 

- Вибач, будь ласка, - тут же вибачилася дівчина, у пориві почуттів, вона зовсім забула про новоспечені ікла.

 

- Нічого, - прошепотів хлопець і знову поцілував дівчину, не даючи їй поринути в самозвинувачення.

 

Щоб дівчина швидше відволіклася, хлопець ніжно спіймав її хвіст і почав обережно погладжувати. Тепер одна його рука гладила хвіст дівчини, а друга спину. Через надлишок насолоди, дівчина вигнулася в спині й голосно застогнала. Учіха лише хитро усміхнувся і пригорнувся губами до шиї дівчини, залишаючи там кілька яскравих відмітин.

Ця пара цілковито насолодиться тим коротким часом, поки дівчина буде з хвостом і вушками, адже це дуже ерогенні зони.
 

Шикамару

Шикамару отримував справжню насолоду від змін у дівчині. І на це впливали не так милі вуха і хвіст, як те, що дівчина стала набагато лінивішою. Тепер Т/І спала або дрімала більшу частину дня, що давало можливість і самому Нара непогано виспатися.

Та й було дуже цікаво дізнаватися, що ще за зміни сталися в організмі дівчини. Наприклад, нещодавно він дізнався, що слух дівчини став набагато чутливішим, ще в неї покращилася реакція і вона стала прекрасно бачити в темряві. Тому Шикамару намагався проводити з дівчиною якомога більше часу. Йому було дуже цікаво дізнатися всі можливості її тіла, незважаючи на те, що ці зміни були не вічними. Наскільки знав сам хлопець, ці зміни триватимуть лише два тижні.

Самій дівчині вже добряче набридло спати цілу добу, але її нова натура вимагала дуже багато сну, і варто було дівчині тільки вийти на сонечко, як її відразу хилило на сон. Хотілося розтягнутися на травичці й поспати кілька годин. Та й світ став трохи інакше виглядати і сприйматися.

Нехай і так, але це явище тимчасове, а поки що, ця пара спокійно дрімала в кімнаті й насолоджувалася хвилинами ніжності та спокою.

 

Кіба

Через цю зміну, Кіба не міг спокійно зустрічатися з Т/І. Адже Акамару дуже не подобався новий запах дівчини і він постійно гарчав та чхав. Сам Кіба був не в найкращому стані, змішання запаху дівчини і запаху кішки, у хлопця почалася алергічна реакція. Тепер він навіть не міг підійти до дівчини, щоб не почати чхати. І якщо чесно, це неймовірно злило хлопця і засмучувало саму Т/І.

Дівчина і подумати не могла, що так вийде, коли Цунаде-сама запропонувала їй спробувати нову техніку. Тішило те, що вона триватиме тільки 3 дні і потім все повернеться на свої місця.

А поки що дівчина намагалася не підходити до свого молодого чоловіка, або до когось із клану Інузука. Адже в них був дуже чутливий ніс, а доводити весь клан до алергії зовсім не хотілося.

Хоча, було б кумедно подивитися на собачників, які весь час чхають.

 

Мадара

Т/І лежала головою на колінах у чоловіка і насолоджувалася ніжними погладжуваннями. Нові відчуття дуже заплутували й вимотували свідомість дівчини, але вона була готова на все, щоб Мадара продовжував гладити її волосся, іноді торкаючись таких ніжних вух.

 

- Тобі вже краще? - намагаючись говорити не дуже голосно, адже дівчина стала набагато чутливішою до улюблених звуків, запитав чоловік.

 

- Трохи. Але свідомість ще в процесі адаптації, - так само тихо прошепотіла дівчина. Навіть власний голос віддавався легкою вібрацією у вухах. - Я не очікувала, що буде так складно адаптуватися до цієї техніки.

 

- Не все так просто, як здається, твій організм і твоя свідомість пережили серйозний стрес і поки що тільки звикають до нових відчуттів. Тобі потрібно ще трохи часу, щоб адаптуватися, - від цих слів Т/І тільки важко зітхнула і повернулася головою в живіт чоловіка. Ще одним невеликим плюсом було те, що її нюх покращився і тепер вона могла легко розпізнати запах коханого чоловіка, який організм одразу позначив як - дуже приємний. - Тобі ще пощастило. Ти змогла вдало виконати техніку з першого разу. Та й твій організм досить швидко адаптується до змін. Думаю, тебе можна спокійно назвати генієм.

 

Від останніх слів Мадари, по шкірі пройшлися мурашки. Стало дуже тепло і приємно, через що хвіст дівчини почав активно рухатися, чим викликав легку посмішку в чоловіка.

    Ставлення автора до критики: Обережне
    Надіслав: PandaDora , дата: пн, 04/08/2024 - 18:07