Повернутись до головної сторінки фанфіку: Реакція хлопців на Т/І

Натисніть на потрібну назву, щоб перейти до читання відповідного розділу.

Анотація

Т/І - Твоє Ім’я
Робота доволі стара, тому з главами будуть помітні зміни.
Дякую, що читаєте, сподіваюсь Вам це принесе задоволенняheart

Повний текст

Т/І - Твоє Ім’я

Гаара

Через роль Казекаге, Гаара з’являвся вдома дуже пізно, тож він уже звик бачити свою наречену в кріслі та з книжкою в руках. І скільки б він не просив її лягати без нього, вона все одно на нього чекала і засинала в кріслі, так і не дочекавшись.
Але сьогоднішня ніч змогла здивувати колишнього джинчурики. Він уже очікував побачити давно знайому картину, коли увійде до вітальні, але його серце на мить зупинилося, коли він побачив тіло Т/І на підлозі. Дівчина не рухалася, а в голову Гаари закралися страшні думки.Швидко взявши себе в руки, він підлетів до нареченої.
З його губ злетіло зітхання, коли він зрозумів, що Т/І просто загралася з маленьким фенеком і заснула разом із ним на підлозі.
І зараз хлопця навіть не цікавило звідки в їхньому домі фенек. Він уже звик до різних тварин, які з’являлися в його домі після того, як він почав жити разом із Т/І.
Підхопивши легке тіло дівчини, він попрямував до спальні. До сходу сонця залишилося 3 години, можна трохи й поспати.

Наруто

Хлопець давно знав, що Т/І незвичайна дівчина. Її любили як люди, так і тварини, а вона всім відповідала добротою і розумінням. Але хто б міг подумати, що така на вигляд тендітна дівчина (нехай і джонін) зможе приручити навіть хвостатих звірів.Нехай вони й не хотіли цього визнавати, але Т/І змогла розтопити кригу їхніх сердець, і тепер досить часто спілкувалася з ними через Наруто. Але найбільше дивувало те, що вони всі назвали їй свої імена і беззастережно довіряли.
Т/І явно незвичайна дівчина.
Але й Наруто незвичайний хлопець.

Саске

Саске розбудив гучний крик. Він швидко розплющив очі, які вже були червоними і взявши до рук катану, яка завжди була біля нього, приготувався відбивати напад.

Але замість ворогів він побачив, як у ванну кімнату залітає Т/І і швидко там замикається. Усі питання зникли, як тільки він побачив невеличку змійку, яку він учора відправив на розвідку. Проблема в тому, що Т/І дуже боялася змій, хоча вони її дуже любили і ніколи спеціально не лякали. Навіть намагалися з нею потоваришувати, після того, як вона і Саске почали зустрічатися. Але в них нічого не виходило, офідіофобія не хотіла нікуди пропадати. Та й Орочімару колись тільки посилив цей страх. Важко зітхнувши, він подивився на змійку.

- Вибачте, я не хотів лякати вашу наречену, - прошипіла змійка і по нозі поповзла до Саске на плече.
- Вдалося щось дізнатися? - хлопець як завжди любив стислість. Тільки з Т/І він був більш балакучий.

Щойно змійка передала йому всю інформацію, вона пішла. Ще раз зітхнувши, Учіха підійшов до дверей у ванну.

- Він пішов, - сказав хлопець, постукавши у двері. За мить почулося клацання і двері відчинилися. З ванної виглянула бліда дівчина. Вона й у звичайному стані була доволі блідою, але після зустрічі із призовними тваринами Саске, виглядала майже як привид.
І це одна з найсильніших джонінів, яка вбила багато людей. Хмикнувши на свої думки він розвів руки, запрошуючи дівчину в обійми. Т/І швидко обійняла його та уткнулася носом у ключицю.

- Але ж ти їм подобаєшся, - прошепотів хлопець, погладжуючи дівчину по волоссю.

- Нехай вони своє «подобаєшся» тримають при собі, - мило пробурчала дівчина.

Ітачі

Від заповнення чергових документів хлопця відірвав веселий сміх його дівчини, що лунав із кухні. Він відірвав очі від рядків із купою двояких слів і каверз. Потерши очі, він піднявся. Хотілося трохи розслабитися, а спілкування з Т/І пасувало для цього якнайкраще.
Варто було йому тільки підійти до проходу на кухню, як він побачив цікаву картину. Т/І оточувало безліч його ворон, які лащилися до неї не гірше за кішок. Не дивлячись на те, що ворони були досить свавільними й не часто дозволяли чіпати своє пір’я (оскільки стирається спеціальна речовина, яка захищає пір’я), але дівчину вони любили всією душею. І були дуже раді, коли вона починала їх гладити.
Ще їм подобалося, коли вона їх годувала і з ними гралася, хоча іграми це складно було назвати.

На обличчі хлопця з’явилася легка посмішка, коли він побачив, як один із круків заліз на голову дівчини та сів там. Інші ж намагалися отримати якомога більше ласки й лізли під ніжні пальці дівчини.
Ітачі підійшов до дівчини і ніжно обійняв її за талію. Крук, який сидів на голові, одразу ж звідти зліз, а решта так і продовжували вимагати ласки від дівчини. Т\І відкинула голову на плече хлопця і трохи повернувши голову провела носом по його підборіддю.

- Вони в тебе такі гарні, - мило посміхаючись сказала дівчина. - Як і ти, - може хтось і образився б на таке порівняння. Але Учіха чудово знав, що Т/І й справді вважала воронів дуже гарними птахами, яких любила навіть більше, ніж людей. І якщо вона казала, що Ітачі такий самий гарний, як і крук, отже, вона й справді вважала його дуже гарним.

- Їм уже час іти, - м’яко натякнув хлопець і подивився на своїх призовних тварин. Вони тут же зникли, не забувши ображено каркнути на прощання.

- Я приготувала обід, - тихо прошепотіла дівчина і легко поцілувала хлопця в підборіддя.- Будемо їсти?

- Звичайно.

Шикамару

Хлопець розліпив свинцеві повіки й подивився на вечірнє небо. Йому дуже подобалося ось так проводити час, коли ніхто його не чіпає. Повернувши голову, він  поглядом  натрапив на умиротворене обличчя Т/І. Вона спала на боці, поклавши одну руку на груди Шикамару.
Ця дівчина була неймовірною. Вона могла днями не з’являтися вдома, займаючись усім потроху, іноді здавалося, що без її втручання в Коносі нічого не відбувається, вона завжди вміла знайти пригоди. Але так само швидко вона й вибиралася з них переможницею. Т/І мала високий рівень інтелекту, тому могла знайти вихід із будь-якої ситуації.
Але найбільше Шикамару подобалося, коли його дівчина була ось такою умиротвореною. Таке траплялося не дуже часто, але іноді й вона була не проти полінуватися і днями валятися в ліжку, в обіймах із хлопцем.
Від думок хлопця відірвало тихе муркотіння. Опустивши погляд трохи нижче, він помітив, що біля ніг дівчини, скрутившись калачиком, спав головний біль усіх генінів. Останнім часом Тора була частим гостем у будинку Нара. Кішці подобалася Т/І, тому вона воліла ховатися від переслідувачів тут. Та й дівчині вона дуже подобалася. Т/І любила ввечері гладити її шерсть і спостерігати за тим, як сідає сонце.
За думками про дівчину Шикамару не помітив як сам знову заснув.

Кіба

Черговий ранок у клані Інузука почався з того, що більша частина клану не могла ніде знайти своїх чотирилапих друзів. А всі винуватці оточили дівчину і тепер з цікавістю слухали її історії, які вона так майстерно розповідала.
Нехай дівчина тільки нещодавно увійшла до клану Інузукі, але всі нінкени її полюбили як рідну і досить часто збігали до неї. Собакам подобалася енергетика, яку випромінювала Т/І. Вона могла знайти підхід до кожного собаки і дуже любила розповідати історії, які сама ж і придумує.
Т/І любила проводити час у компанії нінкенів. Усі вони були для неї найкращими друзями, яким вона могла спокійно довіритися. Її погляд зачепився за хлопця, який вийшов у сад біля будинку. Вона помітила як він важко зітхає і помахала йому рукою.
Спочатку вони з Кібою не могли знайти спільну мову. Т/І любила Акамару, але не могла нормально спілкуватися з його напарником. Тільки після спільної місії вони змогли нормально поговорити і зрозуміти, що у них більше спільного, ніж здається. І, ось, майже місяць вони живуть разом. І весь цей час їхній дім наповнений веселим гавкотом і різними історіями.

    Ставлення автора до критики: Обережне
    Надіслав: PandaDora , дата: пн, 04/08/2024 - 16:27