Повернутись до головної сторінки фанфіку: Реакція хлопців на Т/І

Натисніть на потрібну назву, щоб перейти до читання відповідного розділу.

Повний текст

Гаара

Уже кілька днів на столі молодого казекаге стояла ваза з волошками. Ці квіти дуже подобалися Т/І. А самому Гаарі здавалося, що вони дуже пасують дівчині, вона сама була ніби та волошка. А коли вона сказала, що волошки символізують витонченість, у голові юнака намертво закріпилася думка про схожість невеличкої квітки і його коханої Т/І.

 

Наруто

 

У саду біля будинку Узумакі цвіли магнолії. Сам Наруто ніколи не знав значення цієї квітки, але ця квітка йому завжди нагадувала його милу Т/І яка так старанно працювала над цим садом. Кожна квітка була посаджена з любов’ю і ніжністю. Але хлопцеві здавалося, що з усіх квітів дівчині найбільше пасувала біла магнолія.

 

Саске

Саске поспішав додому з букетом ніжних жоржин. Сьогодні в них із Т/І рівно рік стосунків, про що хлопець згадав лише 20 хвилин тому. Тож він у терміновому порядку шукав подарунок і біг до квіткового магазину. Флорист показувала йому багато квітів, але Учісі сподобалися жоржини, вони йому нагадували йому Т/І. Такі ж ніжні й красиві, квіти ніби були наповнені гідністю. Тож хлопець попросив букет із жоржин і лише краєм вуха почув, що вони знаменують витонченість і почуття власної переваги.

 

Ітачі

Хлопець прийшов на місце зустрічі трохи швидше від призначеного часу, він приземлився біля невеличкого озера де плавали квітки лотоса. Дивлячись на ці квіти він з нетерпінням чекав Т/І. Вона була такою ж невинною як і ці квіти. Чомусь хлопець згадав, що ці квіти символізують чистоту і красномовство. Вони чудово б підійшли Т/І, шкода, що їх не вийде подарувати дівчині. Хоча він обов’язково зробить ставок із лотосами біля їхнього майбутнього будинку.

 

Шикамару

Коли Шикамару з командою поверталися додому, вони знайшли поле білих маргариток. Іно змогла вмовити хлопців залишитися на невелику перерву біля цього поля. Але варто було Шикамару подивитися на білі квіти, як перед очима з’являлася Т/І у своїй улюбленій білій сукні.

 

- Їй би сподобалися ці квіти, - прошепотів хлопець і зірвавши кілька квіток запечатав їх.

 

Кіба

Сьогодні був якийсь дивний день, у голові Кіби літали дивні думки, він був задумливий. Нещодавно Іно сказала, що дівчата дуже схожі на квіти. І тепер хлопець не міг викинути з голови цю думку. На яку квітку схожа Т/І?

Ну це точно троянди, така ж гарна й тендітна на вигляд, та тільки з сюрікенами замість шипів. Ніби щось згадавши він попрямував до Іно.

 

- Іно. Привіт. Пам’ятаєш, ти казала, що кожна квітка має значення, яке значення в троянди? - запитав хлопець у дівчини, яка щойно вийшла з дому.

 

- Привіт, Кіба. Ну це залежить від того, які троянди тебе цікавлять. - із задумливістю відповіла вона. - Наприклад жовта троянда означає - дружбу і щастя, бордова - ненавмисна краса, синя - таїнство, досягнення неможливого, чайна - краса…

 

Але хлопець перебив дівчину і побіг у квітковий магазин. Тепер він зрозумів, його Т/І була як синя троянда, така ж таємнича і робить неможливе.

 

Шино Абураме

 

Уже кілька днів Шино шукав квіти, які підійдуть Т/І. Йому дуже хотілося зробити дівчині приємно і знаючи про її любов до квітів, він вирішив подарувати їй букетик. Але квіти, які б нагадували йому про дівчину, все ніяк не знаходилися.

Хлопець не здався і ввечері повертався додому з букетом білих фіалок. Спочатку вони здавалися йому не дуже примітними, але коли продавець сказав, що вони символізують скромність, хлопець вирішив, що це саме те, що потрібно.

 

 Ізуна Учіха

Хлопець уже кілька хвилин крутив у руках пару кульбаб. Вони все нагадували йому про загадкову Т/І, яка заволоділа його серцем і думками. Дівчина була такою ж повітряною, а її кучеряве-повітряне волосся тільки доповнювало картину. Хоч вони бачились тільки декілька разів, але її образ не йшов з його думок.

Чомусь згадалося, як на якомусь з уроків учитель сказав, що кульбаби не такі прості, як здаються, і символізують кокетство.

Перервавши свої роздуми хлопець подмухав на квітки і кинув їх у траву. Потрібно бігти на тренування. Він обов’язково її знайде в майбутньому, а зараз потрібно стати сильнішим.

 

 Тобірама Сенджу

Уже кілька хвилин Тобірама дивився на Т/І і думав, що зараз вона як квітка Азалії. Така ж красива й тендітна, потребує уважного догляду. Здається ці квіти позначають стриманість, що ще більше пасує дівчині.

Т/І багато пережила і від тієї балакучої маленької дівчинки майже нічого не залишилося. Тепер вона доросла дівчина, вона стримана, знає заради чого живе і як цього домогтися.

 

 Канкуро

 У кімнаті дівчини було десь 6-7 орхідей. Були і маленькі і великі, різних кольорів. Канкуро знав про це давно, тож коли він обирав подарунок дівчині на свята, ляльковод одразу знав, що треба дарувати. Але хто ж знав, що йому трапиться балакучий флорист, який розповість ледь не всю історію квітки. Зовсім несподіванкою було те, що квітка означала старанність. Канкуро знав скільки сил дівчина доклала для того, щоб зараз жити спокійно і так як вона захоче, а не так як потрібно. Тому його здивувало тільки те, скільки сенсу дівчина приділяє всім дрібницям.

Сьогодні ляльковод краще зрозумів свою Т/І. Таку тендітну, але таку старанну.

 

 Шисуї 

- Ти сьогодні така весела й радісна. Прямо соняшник. - трохи жартома сказав Учіха і обійняв Т/І за талію.

 

- Мені сприймати це як комплімент? - усміхаючись запитала дівчина і провела рукою по щоці хлопця.

 

- Звісно. Ти знала, мовою квітів, соняшник як подарунок означає «Ти диво»? - весело сказав хлопець і поцілував дівчину.

 

- Тоді наступного разу я чекаю в подарунок букет соняшників, - прошепотіла дівчина, коли Шісуі перервав поцілунок, і знову його поцілувала.

 

 Сасорі Акасуна 

Сасорі ненавидів той момент, коли йому подарували книгу з мовою квітів. Ще більше він ненавидів той момент, коли прочитав її. Адже тепер у нього була нав’язлива думка подарувати Т/І гілочку бузку. Хлопець навіть не знав де йому шукати цей клятий бузок, але якби він нарешті наважився, він би його з-під землі дістав щоб подарувати.

Ситуацію погіршувало ще й те, що тепер йому здавалося, що від дівчини пахне бузком. Чи то дівчина купила якісь нові парфуми, чи то самонавіювання було сильнішим за самого хлопця.

Закоханість вона така. І саме через неї, в один із теплих вечорів, на столі дівчини опинилася гілочка бузку.

 

 Хідан 

- Знаєш, у цьому червоному кімоно ти дуже схожа на мак, - Хідан склав руки на грудях і роздивлявся Т/І, яка сьогодні одягнула своє нове кімоно. Його слова лише викликали легкий сміх дівчини.

 

- А ти знаєш, що означає мак мовою квітів? - запитала дівчина з веселими іскорками в глибині очей.

 

- І що ж? - з непідробним інтересом запитав Хідан.

 

- Мрійливість, товариськість, прагнення до задоволень, - м’яко відповіла дівчина і провівши рукою по талії чоловіка вийшла з кімнати.

 

- І цей опис тобі чудово підходить, - тихо сказав хлопець і теж вийшов.

 

    Ставлення автора до критики: Обережне
    Надіслав: PandaDora , дата: пн, 04/08/2024 - 16:54