Повернутись до головної сторінки фанфіку: Реакція хлопців на Т/І

Натисніть на потрібну назву, щоб перейти до читання відповідного розділу.

Повний текст

Гаара

Бути директором величезної компанії і спати по 3-4 години для хлопця у віці 19 років, було не просто. Але так жив Собаку но Гаара і йому подобалося те, чим він займається, нехай це і було неймовірно складно.

Але такий розклад речей не подобався Т/Ф Т/І, яка вже пів року зустрічалася з Гаарою і вже кілька тижнів жила разом із ним. Хлопець майже не з’являвся вдома, мало спав і мало їв. Дівчина приходила до нього в офіс в обідню перерву і змушувала його відволіктися від роботи і поїсти. Т/І була впевнена, що якщо вона не буде йому нагадувати про те, що він людина, якій потрібен відпочинок і гарне харчування, він повністю зануриться у свою роботу і навіть не звертатиме увагу на всіх інших.

Важливішою за компанію для Гаари була тільки Т/І, яка підтримувала його вже кілька років як друг і пів року як кохана дівчина. Для цієї дівчини хлопець був готовий на все, він дасть їй усе, що вона захоче. Та тільки їй, крім нього, більше нічого й не треба, нехай тільки відпочиває і їсть побільше.

 

Наруто

Ще з 6 років Наруто мріяв про те, що стане дуже відомим музикантом і його музику слухатимуть скрізь і завжди. Він хотів допомагати людям через музику як йому колись допомогла пісня Мінато Наміказе, у минулому відомого музиканта. А роки проведені 

в дитбудинку тільки зміцнили це бажання.

І його старання не минули дарма. Через кілька днів у його гурту буде великий тур. Вони дуже сильно до цього готувалися, тому сам Наруто приходив додому майже перед сходом сонця. Якщо чесно, він би взагалі не приходив, але вдома на нього чекала Т/І яка була його музою, його натхненням і його «острівцем» спокою в цьому океані подій. Лише поруч із дівчиною він почувався вдома і насолоджувався відпочинком.

 

 Саске

Один із найкращих кілерів у світі - Учіха Саске. Людина, яка вбила безліч важливих людей і злочинців, його руки повністю в крові. Його не мучать кошмари і він давно не боїться смерті.

Але зараз, коли він сидить із книжкою на дивані, а біля нього, примостивши голову на коліна хлопця, спить Т/І, він зовсім не схожий на того безжального вбивцю, про якого бояться навіть говорити. Віднедавна в нього в голові крутяться думки про те, щоб кинути все це і сховатися з Т/І там, де їх ніхто не дістане. Грошей за всі минулі вбивства їм вистачить на довге і безтурботне життя, ще й онукам залишиться, ну це з урахуванням того, якщо в них узагалі діти з’являться.

Та тільки чоловік знає, що все не так просто і колишніх кілерів не буває. Як би вони не ховалися, їх все одно рано чи пізно знайдуть. Так, що краще жити так, як і живеться, і робити те, що хочеться. Просто треба бути завжди готовим убити будь-яких ворогів, але до цього він і так завжди готовий.

 

Ітачі

Грізний фінансовий директор мережі компаній, що популярна по всьому світу - Учіха Ітачі. Чоловік, який у фінансових пастках розбирається краще ніж у своїх почуттях. Багато компаній хочуть його перекупити, адже давно ходять чутки, що до того як він почав працювати фінансовим директором, компанія була маленькою і про неї майже ніхто не знав. Але чоловікові було байдуже на чутки і на те скільки грошей йому платитимуть в інших компаніях. Він і в цій працює тільки через генерального директора.

А роль генерального директора обіймала Т/Ф Т/І, яка руйнувала всі стереотипи про “дівчат в бізнесі” ітримала всіх під контролем не гірше за будь-якого “мужика”. У неї був лідерський талант, інакше пояснити те, як вона керувала компанією, де працюють майже одні чоловіки, - неможливо.

На роботі вони страшні й грізні директори, але вдома вони просто закохана пара. За кілька років спільного життя їхні почуття зовсім не ослабли, тепер вони ще більше відчували спорідненість. Звісно не обходилося без сварок, але вони чудово розуміли, що одне без одного вже не зможуть.

 

Шикамару

Один з найвідоміших хакерів десятиліття, за ним полюють спецслужби багатьох країн. Шикамару наворотив стільки справ, що й за місяць у всьому не розберешся. Але на ділі це був просто дуже ледачий геній. Хлопець прекрасно розбирався в тому, як потрібно жити, щоб нічого не робити. Напевно він би зовсім не виходив з дому, якби не Т/І, яка вміла переконувати навіть Шикамару.

Пара зустрічалася відносно недавно, але за цей час вони чудово одне одного вивчили. Шикамару тому, що ще до початку їхніх стосунків знайшов усю можливу інформацію про дівчину, а Т/І тому, що чудово розуміла, що Шикамару щось приховує, але не лізла в це. Вона вірила хлопцю і знала, що якщо він їй це не каже, їй це знати не варто.

Не дарма ж він геній, а вона біхевіоризт.

 

Кіба

Зовсім недавно Т/І влаштувалася на роботу у ветеринарну клініку. Тут працювало безліч фахівців різних спеціалізацій, але найбільше дивував лікар ветеринар Інузука Кіба. Він був не дуже хороший у спілкуванні з людьми, навіть здавався надто грубим та егоїстичним, але коли справа стосувалася тварин, хлопець зовсім змінювався. Він ставав дуже серйозним і уважним. А самі тварини обожнювали його і закохувалися в хлопця одразу ж як потрапляли до його рук.

 Т/І не могла зрозуміти себе. Вона тільки асистувала йому на кількох операціях, а вже не могла перестати кидати на нього зацікавлені погляди. Вона відчувала, що закохується, але не могла повірити, що закохується в таку людину, як Кіба.

Проводивши його поглядом, вона зітхнула. Вона подивилася на песика, який з радістю біг за лікарем, і подумала: «Тварини чудово розбираються в людях, чи не так?!»

    Ставлення автора до критики: Обережне
    Надіслав: PandaDora , дата: пн, 04/08/2024 - 17:15