Повернутись до головної сторінки фанфіку: Реакція хлопців на Т/І

Натисніть на потрібну назву, щоб перейти до читання відповідного розділу.

Повний текст

Гаара

Дівчина до нестями обожнювала червоний колір. Майже всі кімоно Т/І були або червоними, або чорними, та й то, чорні були лише через те, що червоний дуже впадав у вічі, а коли ти шпигуєш за кимось на черговій місії, то це не дуже то й зручно.

Через свою любов до червоного, їй дуже подобалося волосся молодого казекаге. Вона могла годинами перебирати його і масажувати голову хлопця. Було б чистою брехнею, якби Гаара сказав, що йому не подобалися її маніпуляції, тож він смиренно лежав у Т/І на колінах і насолоджувався масажем.

 

Наруто

Усе було до банальності просто, Т/І обожнювала помаранчевий колір так само сильно, як його любив і Наруто. У цьому вони були дуже схожі, хоча й характери в них були однаково сонячні, тільки дівчина була хитріша за хлопця й інколи виникає таке відчуття, що це в ній запечатаний лис, а не в Наруто.

Вони до речі й познайомилися через свою любов до помаранчевого кольору. Це сталося ще коли Т/І було 12 чи 13. Вона тоді побачила в магазині помаранчеву футболку і тут же вхопилася за неї, але все було не так просто, за іншу сторону футболки вхопився цей нахабний білявчик і став тягнути на себе футболку. Так вони і познайомилися, влаштували бардак у магазині і мало не побилися за футболку, закінчилося все тим, що футболка порвалася.

Але хто ж може знати, що ця футболка досі лежить у невеликій шухлядці в шафі у дівчини? 

 

Саске

Синій колір дуже пасував очам дівчини і любов дівчини до синього ніколи особливо не хвилювала Учиху. Щоправда це було так до одного чудового вечора, коли дівчина захотіла пофарбувати волосся в синій. Вони тоді знатно посварилися, адже Саске дуже подобалося волосся Т/І і він до останнього не дозволяв їй фарбувати волосся. Закінчилося все тим, що наступного вечора дівчина з’явилася додому з наполовину синім волоссям. Сказати, що Учіха розлютився, це нічого не сказати. Від полігону, на якому він вирішив спустити пару, крім вигорілого поля нічого не залишилося.

Добре, що волосся Т/І буквально за кілька днів повернулося в норму і перестало дивувати інших шинобі. Хто ж знав, що фарба так погано триматиметься на волоссі у дівчини?

 

Ітачі

Ітачі ніколи не забороняв дівчині робити те, що їй заманеться, якщо це не загрожувало її життю, але коли після тривалої місії він повернувся додому і побачив, що вся їхня кімната стала фіолетового кольору, в очах замерехтіло. Він завжди знав, що Т/І любить фіолетовий, але не настільки ж сильно. Заспокоювало тільки те, що інші кімнати були в порядку і до них дівчина ще не встигла дістатися.

Вирішивши, що сварка не найкраще, що варто робити після повернення з місії, Ітачі не став загострювати на цьому увагу.

Щоправда, коли Т/І повернулася додому наступного дня, фіолетова кімната, яку вона так полюбила, була майже такою ж, як до того, як Ітачі пішов на місію. Щоправда тепер по стінах і стелі «літали» красиві фіолетові ворони. Адже дівчині подобаються ворони?!

І як він це тільки робить?

 

Шикамару

Якби хлопця запитали якого кольору його життя, він би без роздумів сказав, що зеленого. Нехай би й вважав це питання дурним. Просто з появою в його житті Т/І, в ньому і з’явилася величезна кількість зеленого кольору. Навіть нова подушка, на якій Нарі подобалося спати, була зеленого кольору.

Але логіка хлопця була дуже проста. «Не доставляє проблем? Тоді нехай буде!». Саме тому він зараз ішов додому з невеличкою коробочкою, в якій лежав кулон зі смарагдом. Т/І якось згадувала, що їй подобається цей камінь. Тому Шикамару не дуже довго думав про подарунок на її день народження. Та й плюс до цієї прикраси був величезний, тепер він знатиме, де його дівчина, поки на ній цей амулет. А вже він подбає про те, щоб вона його не знімала.

 

Кіба

Кіба тримався до останнього. До останнього він терпів рожеві речі в їхній квартирі й те, що майже весь одяг дівчини був у рожевих тонах. Але рожевий бант на Акамару, це вже занадто. Скільки тоді криків було, хлопцеві не подобалася така прикраса на його другові, а Т/І не могла зрозуміти, що в цьому такого. 

Закінчилося все сльозами дівчини і тим, що Кіба просив вибачення.

Може все б на цьому й закінчилося, та тільки через тиждень хлопець прокинувся з рожевим кольором волосся. Скільки матюків було, та й Т/І пішла на невелику місію. Інузукі кілька днів із дому не виходив, поки не повернулася дівчина і не дала йому «антидот».
Більше Кіба не лається через рожевий колір. А Т/І не прищеплює любов до рожевого Кібі й Акамару.

Нехай усе буде так як є, нема чого змінювати те, що й так добре.

    Ставлення автора до критики: Обережне
    Надіслав: PandaDora , дата: пн, 04/08/2024 - 16:56