Повернутись до головної сторінки фанфіку: Реакція хлопців на Т/І

Натисніть на потрібну назву, щоб перейти до читання відповідного розділу.

Повний текст

Т/І - Твоє ім’я

Гаара

Відносини цієї пари почались дуже давно і коли інформація про їх стосунки дійшла до віх інших людей, це була приголомшлива новина за останні пару років. Люди ж люблять поговорити, особливо про чуже особисте життя. А тут взагалі така цікава тема. Гаара - казекаге, один із найсильніших ніндзя, ще й носій Шукаку. Він людина, яка створювала неймовірний тиск однією своєю присутністю. Як його тільки не називали, маніяк, вбивця, монстр, кривавий пісок. Появившись на світ, він убив свою матір. Порочне дитя.
І Т/І, слабка дівчина, що навіть життя не бачила. Молодша за Гаару і напевне навіть не підозрює що її чекає від стосунків. Ну принаймні саме так її описували всі люди. Хоча більшість навіть не знали як вона виглядає. Всі просто зразу повісили на неї бирка “слабка і наївна” 

Насправді вона могла спокійно постояти за себе, Т/І мала непоганий резерв чакри та чудовий контроль, ще й опанувала дві стихії та зараз старанно тренувалася з новими техніками. Так, свого хлопця вона не зможе перемогти, його в цілому мало хто міг перемогти, але чи варто таку дівчину називати слабкою? Вона була набагато сильнішою і хоробрішою за інших людей. Як мінімум, вона не слухала дурнуваті плітки.

По секрету, Гаара дуже хвилювався за Т/І, хоча і намагався не показувати цього. Він боявся, що після чергової місії дівчина просто не повернеться, тому намагався знайти їй завдання в селищі, де він зможе їй допомогти й захистити.

 

Наруто

Спочатку Наруто подобалося жартувати над тендітною дівчиною, яка старанно його ігнорувала. Т/І з дитинства часто хворіла, що викликало постійні знущання з боку інших дітей. Тому вона навчилася їх просто ігнорувати та почала тренуватися.

Під час одного з тренувань Т/І знайшов Наруто. Хлопчина теж загорівся ідеєю тренувань і попри всі слова дівчинки приходив на майданчик щодня, щоб потренуватися з подругою.

Пройшло уже багато років, і з того часу багато чого змінилось, хоча навіть зараз вони люблять потренуватися разом. І попри те, що Т/І й далі виглядає тендітною і слабкою, вона вже далеко не та дитина, яка ігноруватиме кривдників. Та й будь-хто, кому дороге життя, навіть не сміє задирати дівчину. Адже тепер її захищає найсильніший шинобі Конохи, який вже точно не дасть ображати свою дівчину.

 

Саске

Саске давно зрозумів, що зовнішність оманлива. Це ж підтверджувала і тендітна дівчина, яку він ніс на руках додому. Кому розкажи, не повірять, що ця мила і на вигляд слабка дівчина рознесла пів ресторану кілька хвилин тому.

Але ж він казав їй не пити на дівич-вечорі, який влаштували на честь весілля Іно. Хоча в думки хлопця закрадалися підозри, що Т/І сама не знала, що пила алкоголь. Зараз, звісно, він це не перевірить, але завтра влаштує допит із пристрастями всім «винуватицям» погрому.

Згадавши, в якому стані він застав ресторан і як заїкався його власник, Саске навіть боявся думати, що б сталося, якби він прийшов пізніше. Він лише хмикнув і подивився на Т/І, яка солодко сопіла на його руках. Нехай вона й виглядає тендітною, але вона все ж джонін. 

Хоча самому хлопцеві більше подобалося бачити її «слабкий» бік, коли вона готувала сніданок або, коли відпочивала з ним після важкого дня.

Ця «слабачка» змогла підкорити неприступне серце Саске Учіха, а це щось, та значить.

 

Ітачі

Ітачі спокійно поїдав свої улюблені данго разом із Т/І. Вони тільки нещодавно прибули на місію з переговорів в інше селище, але вже встигли її закінчити, хоча інша сторона навряд чи про це підозрювала. Тепер у них із дівчиною було більше часу одне для одного. У рідній Коносі в них було надто багато справ, що зовсім не подобалося дівчині, хоча це й зрозуміло, вона дуже любила Ітачі й хотіла проводити з ним більше часу. Сам хлопець теж намагався викроїти вільну хвилину для того, щоб побути з дівчиною. Тому їхні старання в цих переговорах були цілком зрозумілі.

Але якщо говорити по правді, то якби не хитрість і кмітливість Т/І, все могло закінчитися не так райдужно. Нехай інша сторона і не розуміла цього, але на вигляд тендітна дівчина, вже обійшла їх на кілька кроків і продумала все для того, щоб у них з Ітачі було трохи більше часу один для одного, але при цьому не забувши про важливість цих переговорів.

Не завжди тендітні дівчата такі нешкідливі як здаються. І це варто пам’ятати

 

Шикамару

Шикамару нехай і був геніальним стратегом, але до глибини душі був упевнений, що якщо в нього й буде дівчина, то тільки така, яка не заважатиме йому лінуватися.

 

Коли він побачив Т/І, то не міг відірвати погляду, вона була дуже тендітною і красивою. Тривалий час хлопець не зізнавався собі, що закохався, Шикамару взагалі вважав, що закоханість це лише хімічна реакція організму, яка дуже швидко минає.

Але напевно не так вже й швидко, адже хлопець цілих шість місяців вишукував поглядом дівчину. І тільки потім зробив перший крок. Він спеціально зібрав про неї якнайбільше інформації, пропускаючи неправдиві чутки, і створив ідеальний план з підкорення її серця.

Хто ж знав, що неправдиві чутки виявляться зовсім не неправдивими й що у Т/І справді дуже складний характер. Звичайно, хлопець би збрехав, якби сказав, що від цього вона стала йому менше подобатися. Але це не скасовувало того, що наразі він намагався якомога сильніше злитися з тінню і зникнути з їхнього будинку. Шикамару дуже обережно пробирався до дверей, і вже було вирішив, що йому сьогодні невимовно пощастило, як по його спині пройшовся холодок. 

Варто було йому тільки трохи повернути голову, як він одразу ж зустрівся з таким суворим поглядом Т/І.

 

- Я все поясню, - швидко пролепетав хлопець.

 

- Ну постарайся. Мені дуже цікаво дізнатися, чому всі мої улюблені подушки мокрі та зі слідами горіння.

 

Кіба

Із самого дитинства Кіба і Т/І були найкращими друзями.

 

Іноді батьки навіть жартували, що з них вийде чудова сім’я. 

Маленька і слабка Т/І та серйозний Кіба, який вважав своїм обов’язком захищати маленьку дівчинку.

Під час навчання в академії дівчинка вирішила, що стане найсильнішим ір’єніном і, попри всі знущання, наполегливо йшла до своєї мети. А Кіба завжди підтримував її і захищав від інших дітей.

Зараз над цією тендітною дівчинкою більше ніхто не сміється, адже вона врятувала безліч життів, навіть ставлячи під загрозу своє, вона не здавалася і боролася до кінця. Коли у Т/І вперше помер пацієнт, вона всю ніч проридала, уткнувшись у плече Кіби та з Акамару на колінах, а наступного дня взялася за роботу, ніби нічого й не сталося.

З тих часів минуло вдосталь часу, і зараз Т/І продовжує йти до своєї мрії, а в цій нелегкій справі їй допомагає наречений, який перегризе горлянки будь-кому, хто стане на шляху в його тендітної дівчинки.

Все ж таки праві були батьки.

    Ставлення автора до критики: Обережне
    Надіслав: PandaDora , дата: пн, 04/08/2024 - 16:33