Zero_Alex
Кросовер
16+
Джен
Міді
Дозволено
дозволяю використовувати дану роботу для натхнення та розміщувати покликання в полі "Фанфіки за мотивами фанфіків"
Немає схованих позначок
пн, 04/08/2024 - 11:40
пн, 04/08/2024 - 13:24
106 хвилин, 27 секунд
Читачі ще не додали роботу у збірки
Навіґація

Переродження у світ Гаррі Поттера з системою та демонами!
Головний герой помирає від нового вірусу та перероджується в тілі немовляти. Він швидко усвідомлює, що потрапив у світ Гаррі Поттера, і з допомогою системи починає тренувати свої магічні здібності, готуючись до майбутніх викликів. Однак, окрім відомих загроз, йому належить зіткнутися з вторгненням демонів з іншого виміру.

Розділ 1

Прокинувся я від стукоту. Ні, навіть не так, від ритмічного, монотонного гуркоту. Два удари підряд, пауза, і знову. Цей звук ніби вібрував по всьому моєму тілу. Думки плутались, тіло не слухалось, що там говорити, навіть очі не відкривалися.

Розділ 3

 

Слава Богу, що я не намагався нічого робити зі своєю праною. Після того, як я «обережно» спробував випустити трохи мани, весь її запас вирвався назовні одним махом. І система це зафіксувала.

Дзень-дзелень!

    Примітки
    Ця історія є фанфіком, натхненним чарівним світом "Гаррі Поттера", створеним Джоан Роулінг, та включає елементи іншої захоплюючої серії. Хоча в ній присутні знайомі персонажі та місця з улюбленого всесвіту "Гаррі Поттера", оповідь йде своїм унікальним шляхом, досліджуючи нові можливості та вводячи оригінальні елементи. Зверніть увагу, що ця історія є виключно плодом уяви і не пов'язана з оригінальними авторами чи їхніми творами.

    Сподіваюся, вам сподобається ця подорож у світ, де переплітаються магія, пригоди та боротьба з темрявою!
    Вподобайка
    0
    Ставлення автора до критики