Повернутись до головної сторінки фанфіку: Реінкарнація та Дитя що Надто Багато Знало

Натисніть на потрібну назву, щоб перейти до читання відповідного розділу.

Повний текст

 

Слава Богу, що я не намагався нічого робити зі своєю праною. Після того, як я «обережно» спробував випустити трохи мани, весь її запас вирвався назовні одним махом. І система це зафіксувала.

Дзень-дзелень!

Вітаємо! Своїми діями ви спровокували перший магічний викид! Це маленький, але важливий крок на шляху до становлення магом! Будьте обережні зі своїми бажаннями під час наступних викидів, вони мають тенденцію збуватися!

Дзень-дзелень!

Ви отримали магічне виснаження! Будьте обережні і намагайтеся не використовувати магію, під час магічного виснаження. Це може призвести до негативних наслідків! Час, що залишився до кінця виснаження: 24 години.

Дзень-дзелень!

Через високий магічний фон та ману, що максимально підходить вам, тривалість магічного виснаження зменшується вдвічі!

Чого я бажав під час викиду? Не нашкодити собі, так? Добре, що саме це, а не якась нісенітниця, на кшталт опинитися десь в іншому місці. Думка, що я міг би стати першою дитиною, народженою за допомогою телепортації, будоражила мої думки. Але все ж, я сильно злякався, коли мана раптом почала виходити через канали назовні, серце, чесно кажучи, тоді ледь не пішло в п’яти. 

Ну, схоже, ядро мани в моїх грудях залишилося цілим, і я не пошкодив канали. До речі, вони, як і ядро, теж ростуть і розвиваються, поступово обплітаючи все моє тіло, як сітка. Поки що більша частина цієї сітки знаходиться в моїй голові і навколо ядра. У минулому житті я бачив щось подібне на схематичних малюнках нервової системи, дуже віддалено, але схоже.

Коли я вперше побачив канали мани, вони виглядали як кілька гілок, що йшли від центру моїх грудей вздовж хребта до голови і вниз до рук і ніг. У моїй голові ці канали навіть не з’єднувалися, а ніби тягнулися один до одного. Тепер великі гілки з’єдналися і пустили маленькі бічні відгалуження, які почали утворювати дрібнокомірчасту сітку.

Канали прани також утворили мережу, але вона починалася в серці і утворювала чотири гілки. Перші дві йшли від серця до легень і з’єднувалися десь там, інші дві розділялися і розходилися до голови і кінцівок. До речі, в животі було ще одне сплетіння цих каналів. Воно розташовувалося трохи нижче пупка. Думаю, там мав би виникнути даньтянь. Але або мабуть він у мене ще не сформувався, або технічно не передбачений.

Сидіти просто так було нудно, я ще не вийшов з медитації, але чіпати внутрішні енергії було небажано, тому я зосередився на зовнішніх. Як згадувала система, я перебував у середовищі, насиченому маною, що максимально підходила мені, а значить, мати цього тіла теж маг. Або вона живе на магічному джерелі. Хоча перше ймовірніше. Не думаю, що вона буде проти, якщо я спробую запозичити трохи її мани для свого розвитку. І ні, я не збираюся наповнювати нею свої канали мани, я не дурень і вчуся на своїх помилках. Але ніхто не забороняє мені концентрувати ману навколо свого тіла і тим самим збільшувати її концентрацію. Я витратив на цей процес п’ять годин! Але результат утішив.

Дзень-дзелень!

Завдяки активному використанню, навик малої маніпуляції енергією збільшився на +1!

Дзень-дзелень!

Завдяки активному використанню, навик Елементарної медитації збільшився на +1!

Але головне було не це, швидкість таймера на лічильнику дебаффа як мінімум подвоїлася! А це означає, що канали мани і ядро загоюються вдвічі швидше! Висока концентрація маминої мани явно благотворно впливає на організм дитини. Тому, коли це можливо, я буду намагатися підтримувати підвищену концентрацію мани навколо себе, ну і, можливо, додавати трохи прани теж. Сподіваюся, що крапля в морі, яку я відщипну від мами, на ній не позначиться.

Додавання прани до ущільненого поля мани не викликало ніякого негативного відгуку від системи, але мені захотілося спати сильніше і я відключився.

Закінчення сну принесло мені хороші новини:

Дзень-дзелень!

За активні магічні маніпуляції, характеристика магії +0.5!

І от у мене її вже 0.7. Звідки взялося ще 0.1? Чорт його знає, система не потурбувалася пояснити, як і про інші характеристики, що трохи підросли. Думаю, це через зростання мого тіла. Події, пов’язані з ним, чомусь не відображаються в повідомленнях.

Мій статус

Ім’я -

Прізвище -

По батькові -

Раса: Людина

Характеристики:

Сила - 0.3

Спритність - 0.3

Інтелект - 5

Мудрість - 4

Сприйняття - 2

Магія - 0.7

Прана - 0.3

HP - 3

MP - 7

Ядро мани: Стадія формування

Навички: Елементарна медитація, Елементарна маніпуляція енергією

Здібності: -

Квести:

(Глобальний) Запобігти або зупинити вторгнення демонів.

Хм, запас мани майже подвоївся! Я чітко пам’ятаю, що він був 2! До речі, магія спочатку чомусь відставала від прани. Якщо силу і спритність я розвивав періодичними рухами, то прану взагалі не чіпав. Може, вона витрачається на зростання або підвищення фізичних характеристик і так прокачується?

HP, схоже, залежить від прани. Мабуть, з нею мені буде складно померти. Головне питання, що буде, коли прана закінчиться? Виживу я чи відкину кінці? Перевіряти не буду, принаймні поки що не планую!

А планую я прокачувати магічну частину своєї душі. Але постійно влаштовувати викиди мани, думаю, не варто. Потрібно давати організму відпочинок, а то можна перенапружитися, а от підтримувати підвищений магічний фон, думаю, буде корисно якомога частіше. Не завжди звісно виходитиме. Спати теж потрібно, як і тренуватися в інших видах «спорту».

Медитувати постійно на шкоду іншому розвитку було б нераціонально. Гармонія, як відомо, запорука довгого і здорового життя! Хоч у мене є система, і вона компенсує деякі шорсткості, а мана і прана їй у цьому допоможуть. Та і перекіс у бік розуму в мене вже є. Якби я був звичайною дитиною, без системи та магії, то вже давно помер би від інсульту. Інсульт у ненародженої дитини. Хм, мда.

Але я не помер, і забивати на розвиток розуму, хоч він у мене вже в рази розвиненіший за тіло, не збираюся. Довірюся системі. Тренувати тіло як слід у цих умовах я все одно не можу. Мої плавні і обережні рухи мало схожі на віджимання, хоча напружуватися доводиться не менше.

Все ж, доведеться внести невеликі зміни в мій розклад через появу нових видів тренувань. Оскільки годинника у мене немає і сонця я не бачу, доводиться орієнтуватись за стадіями бадьорості та сну. Раніше мій період активності ділився на три частини і починався з фізичних тренувань, які починалися відразу після сну, продовжувався розумовими вправами і закінчувався медитацією. Тепер медитація теж ділиться на спроби влаштувати магічний викид, час на відновлення від магічного виснаження і періоди відпочинку і відновлення організму з супутньою концентрацією маминих енергій навколо себе.

Магічні викиди я вирішив поєднувати з невеликими аутотренінгами. Викликаючи викид, я намагався внушити собі, що я найсильніший фізично і магічно, найрозумніший, у мене найкраща пам’ять, що я і моя мама найздоровіші. І це принесло свої плоди. Інтелект, мудрість, а головне, прана почали рости після кожного такого «тренування».

    Ставлення автора до критики: Обережне
    Надіслав: Zero_Alex , дата: пн, 04/08/2024 - 13:10