Повернутись до головної сторінки фанфіку: Реінкарнація та Дитя що Надто Багато Знало

Натисніть на потрібну назву, щоб перейти до читання відповідного розділу.

Повний текст

 

Отже,  тренувався я так приблизно два-три тижні. Ну, принаймні, сім магічних викидів відбулося, і не завжди вдавалося спровокувати їх одразу. Загалом, я помітив, що чим довший період відпочинку, тим легше їх викликати і тим більше користі вони приносять. За цей період моя магія піднялася до третього рівня, прана перевалила за одиницю, інтелект став 8, мудрість 6, сила і спритність зупинилися на 0.5. Але головне почалося! Я отримав новий квест, і стіни мого увзилища почали стискатися!

Дзень-дзелень!

 (Сюжетний квест)

 Вижити під час народження без ускладнень та травм!

Нагорода

 Ви народитесь без травм та інвалідності, буде розблокована система рівнів та бонусних характеристик, а також буде розблокований інвентар.

Пологи - це боляче, скажу я вам. Перш ніж мене стиснули з усіх боків, я ще встиг востаннє провести руками по підборіддю і горлу та опустити їх вздовж швів. Так я перевірив, чи не обмоталась пуповина навколо дихальних шляхів.

 А потім почалося пекло. Напевно, всі видавлювали зубну пасту з тюбика, так? Ну, тепер я знаю, що відчуває зубна паста. Неприємно, якщо чесно і боляче.

Мати голосно кричала. І лаялася в проміжках. Через слово згадувала Джеймса. Схоже, з по батькові я визначився. Я не лаявся і не кричав тільки тому, що мої легені і дихальні шляхи були забиті рідиною. Але це не заважало мені намагатися.

Коли моя голова тільки-но висунулася назовні, я побачив величезне обличчя якоїсь літньої, але досить жвавої жінки, яка кричала щось на кшталт «Пуж» у бік породіллі. Мабуть, просила тужитися.

Ця ж жінка, коли я повністю виліз, швидко і чітко підхопила мене дуже сильними руками, перерізала пуповину і так шльопнула мене по попі, що я мало не помер. Я так закричав, що у мене ледве не лопнули барабанні перетинки. Добре, що я вчасно схаменувся і не почав лаятися. Уявляю їхні обличчя, коли новонароджений малюк, кашляючи і випльовуючи рідину з легень і бронхів, лається чотирма мовами. Але боюся, здивування їхнє тривало б недовго і спалили б мене, негідники, як є. Або спробували б вигнати демонів, що теж не весело, для мене принаймні.

Довго мене не мучили. Запеленали в якісь пелюшки і віддали матері. А мама виявилася красунею. Зеленоока, рудоволоса, молода чаклунка. Я б дав їй років дев’ятнадцять, не більше. Мабуть, не помилився, схоже, це перша вагітність у дівчини.

І ось це прекрасне створіння почало шепотіти мені, трохи зламаним голосом, щось ніжне і ласкаве. І серед цих слів мій мозок вихопив дуже знайоме поєднання слів «…Гаррі, Гаррі Поттер…». І тут у мене накрило. Рот широко розкрився від усвідомлення того, куди я потрапив, а щелепа відвисла. Я потрапив у Поттеріану, чорт забирай! У тіло цього клятого Гаррі Поттера! І крім того, що вижити і вбити якогось горе-темного лорда, мені ще й демонів доведеться мочити! Цілі легіони проклятих демонів! А згадуючи стан місцевого магічного світу і те, що тутешніх лиходіїв утихомирювало немовля - все це ляже на мої плечі!!!

Дзень-дзелень!

Ви народилися і успішно виконали своє перше завдання!

Нагорода

У вас немає травм та інвалідності, розблоковано систему рівнів, бонусні характеристики та інвентар.

Так от панікуючи, прокручуючи думки та читаючи повідомлення, я навіть не помітив, як мені в роззявлений рот засунули груди і я почав автоматично пити грудне молоко. Дуже тепле і смачне грудне молоко! А ще мама почала мене заколисувати. І це їй вдалося! Я заснув!

Прокинувся я вже в зовсім іншій обстановці. Якщо місце, де я народився, було обставлено як лікарня, можливо, не сучасна, без приладів, але з кушетками, гінекологічним кріслом десь у кутку і запахом ліків та антисептиків (спирт точно був, сподіваюся, вони його не пили перед пологами, правда?), то там, де я лежав, виглядало як звичайна квартира. Не дуже багата, без плазми і роботів-прибиральників на кожному розі. Та й взагалі ніякої техніки не було видно. Навіть гудіння холодильника і пральної машини не було чути. Але кімната виглядала цілком пристойно, і меблі не були схожі на дешевий ширпотреб.

Ліжечко, в якому я лежав, точно не було дешевим. Дерев’яне з різьбленими перильцями, і дуже високою огорожею. Але головне, що огорожа не заважала мені оглядатися! Ні, встати я не спромігся, та й голову довго тримати не зміг би, але повертати її у мене вийшло, і очі рухалися добре. І да, до речі, бачив я нормально, можливо, через підвищену прану або систему, хто знає. До речі, про неї, статус!

Стан персонажа:

Ім’я: Гаррі

Прізвище: Поттер

По батькові: Джеймсович

Раса: Людина

Рівень: 1

Досвід: 0/100

Характеристики:

Сила - 0.6

Спритність - 0.6

Інтелект - 8

Мудрість - 6

Сприйняття - 5

Магія - 3

Прана - 1.2

HP - 12

MP - 30

Бонусні характеристики - 0

Ядро мани: Стадія формування.

Навички: Початкова медитація 7, Початкова маніпуляція енергією 5.

Здібності: Інвентар

Квести:

(Глобальний) Запобігти або зупинити вторгнення демонів.

Так. Моя система не дуже щедра на нагороди. Сприйняття підвищилося, але могли б і досвіду підкинути за такі пригоди.

Ну, а тепер медитація. Подивимося, що там з каналами, та й тіло перевірити треба. Чи ж не накосячив я зі своєю тушкою?

Хм. Енергетична система при народженні не постраждала, можна навіть сказати, що трохи зміцніла. Мережі каналів мани і каналів життєвої енергії якісно обплели тіло, але до повного покриття їм ще далеко. То тут, то там були прогалини. Їх було менше на ногах і руках.

Ядро мани збільшилося в п’ять разів. З маленької кісточки вишні воно виросло до розмірів невеликого волоського горіха.

Сітка даньтяня теж стала трохи щільнішою і округлилася, але не з’єдналася і має дуже великі прогалини. Схоже, культиватором мені не бути. Принаймні, поки що.

А от зовнішня енергія зменшилася досить відчутно. Прана майже зникла, а мана стала дуже розрідженою і дуже непіддатливою. Щоб зібрати цю енергію до попередньої кількості, доведеться постаратися. Дуже постаратися. Ось чому у деяких дітей у цьому світі такі рідкісні викиди мани. Енергії навколо майже немає. Ну, нічого, проб’ємося.

Мою медитацію перервав хлопець у круглих окулярах, з карими очима і чорним волоссям. Цей представник золотої гріфіндорської молоді був одягнений у чорну мантію, темний піджак з білою сорочкою і червоно-золоту краватку. Краватка явно в кольорах його колишнього факультету. Волосся дике і скуйовджене. А обличчя цього індивіда прикрашає задоволена і дурнувата посмішка.

Думаю, я знаю, кого я бачу. Татко цієї тушки, точно вам кажу. У фільмах його зовсім не таким показували. Хоча, я розумію причину. Все ж таки, кінокомпанія не стала б показувати публіці, що батьки героя - самі ті ще діти, це ж стереотип. Та й фільм був дитячий. Могли подумати, що у дітей можуть бути діти. Хм. Можуть, як це не сумно. Ех. Дикі і шалені діти, які влізли в дорослі ігри, і вирішили завести своїх дітей і продовжувати грати у війну.

Ну, і кривляється ж цей ідіот. Краще б справами займався. Вивіз сім’ю за кордон, наприклад, дебіл. Нічого, я тобі все вискажу, коли мені виповниться рік!

Хм. Цікаво. Я ж очі не розплющував. Як я тоді бачу? І чому його обличчя все в кольорових розводах?

Дзень-дзелень!

Вітаємо! Ви розблокували навик «Бачення аури»!

Дзень-дзелень!

За активні дії, характеристика Сприйняття +2

Сволочі, і жодного пояснення? Гаразд, розплющимо очі і посміємося, а то цей короткозорий недоумкуватий хлопчик не просто ж так старається.

Після деякого часу посмішок і гугукання, новоспечений татусь у доброму настрої пішов до сусідньої кімнати. А я повернувся до бачення аури.

Ні, це чудовий навик, звісно. Але що мене бентежить, так це те, що потрібно спочатку увійти в медитацію, а потім дивитися. Незручно. Але добре, що це зір, а не нюх, слух чи тактильні відчуття. Махати руками, щоб відчути магію - це досить збочено, як і обнюхувати всі предмети, щоб щось почути. Гірше, мабуть, тільки чути магічні глюки. Уявляю такого бідолаху на алеї Діагон.

Ну, це лірика. А нам потрібно перевести навик в самостійну гілку без залучення костилів у формі медитації. І як це зробити? Ментальні команди не допомагають, голосові робити не буду - це паливо. Навіть пошепки. З цими чарівниками ніколи не знаєш, можливо, у них тут магічний еквівалент камер понатиканий. У Муді було магічне штучне око, та й Поттер, як я пам’ятаю, щось тямив в артефактах. Або Блек. Не скажу точно. Та й неважливо це. Головне, що Мародери, хоч один артефакт стеження та зліпили ще в школі, на колінах! Що їм заважає понатикати таких по всьому будинку? Дурслям на мене буде начхати, а тут я улюблений синочок, за яким потрібно пильно стежити.

А ось і матуся прибігла. Переодяглася в домашнє плаття і щасливо посміхається, прямо як татко. Годувати мене зараз буде. А я і не проти. Ех… Гарна дівчина. Жити б та жити…

Гаразд, годуй мене, матусю, агу-агу!

Примітки до даного розділу

Викладку продовжу коли будуть коментарі… До 6 глави українською мовою викладено на https://www.wattpad.com/user/ZeroAlex, там же до 11 глави викладено англійською мовою. Чому так? Українська версія потихеньку редагується.

    Ставлення автора до критики: Обережне
    Надіслав: Zero_Alex , дата: пн, 04/08/2024 - 13:19