Кросовер
16+
Джен
Міні
Дозволено з покликанням на даний сайт
запитуйте дозволу, якщо бажаєте використовувати дану роботу для натхнення та розмістити покликання в полі "Ф-ки за мотивами ф-в"
Немає схованих позначок
сб, 11/18/2023 - 22:45
нд, 11/19/2023 - 19:41
88 хвилин, 8 секунд
Читачі ще не додали роботу у збірки
Навіґація

Вітаю вас, читач. Вам було надано доступ до першої частини героїчного епосу про події, що відбулися з орденом Адептус Астартес, що іменується «Криштальна Варта». Це всього лише вступ до великої історії, продовження якої буде відправлено вам протягом певного часу, звісно якщо рукопис не буде втрачений у купі інших документів.

 

Твір схвалено Ордо Єретикус і рекомендується для проходження в Схолах Прогеніум.

Вступ

Сорок перше тисячоліття. Вже сотню століть Імператор непохитно сидить на Золотому Троні. Пан усього Імперіуму Людства — держави що розкинулась майже на всю галактику. А іще він напівтруп, останні іскри життя в якому підримує Золотий Трон — таємничий прилад часів Темної Ери Технологій.

I

 Болтерні¹ постріли. Дзвін металу. Тріск блискавок, що спалахують на лезу силового меча. Він прорубає собі дорогу крізь стрій єретиків, залишаючи з-за собою кривавий слід. Він відсікає кінцівки. Пронизує тіла. Відступники один за одним гинуть від його меча.

II

 Більші і сильніші за простих людей, космодесантники, навіть без своїх обладунків, були ідеальними машинами для вбивств — вони не відчували жалю до ворогів, спокійно могли переносити найтяжчі і найболючіші поранення, швидкість їх реакції вимірялась долями секунди.

III

 Макрогармати¹⁰ «Пильності Еквестрії» постріл за пострілом розносили космопорт на друзки, снаряди виривали багатометрові шматки пласталі і викидували їх у холодну порожнину космічного простору.

Епілог

 Єретик стояв на одному коліні, схиливши голову вниз. Перед ним на троні сидів Темний Апостол, його права рука стискала в долоні голову раба, який стояв на колінах. Краплина чорної крові повисла на культяпці єретика і через секунду дзвін її падіння відбився від стін космічного блукача.

Словник

1.Болтер — вогнепальна зброя, що використовує боєприпаси з реактивним двигуном.

 

2.Скаут — новобранець космічного десанту, який вже отримав більшість імплантатів і готовий вступити в бій разом з іншими силами ордену.

 

Розділи:
    Вподобайка
    2
    Ставлення автора до критики