«Доктор Стоун» — японська манґа, написана Річіро Інаґакі та ілюстрована південнокорейським художником Боічі. Вона була опублікована у Weekly Shōnen Jump Shueisha з березня 2017 року по березень 2022 року, а її розділи були зібрані в двадцяти п’яти томах танкобон станом на березень 2022 року.

Нічого не віщувало біди, того фатального дня, коли раптовий осліпляючий спалах знищив людство, перетворивши всіх людей в камінь. З тієї катастрофи минуло кілька тисячоліть, і старшокласник Тайджю Окі прокинувся від вічного кам’яного сну і побачив навколо тільки скам’янілі статуї. Однак в цьому новому світі він зовсім не один. Кілька місяців тому прийшов до тями і його друг Сенку Ішіґамі — науковець. Сенку не просто не розгубився, він вижив, і у нього вже зародився грандіозний план — він хоче дати шанс людству, відродитися.



Показано 1 - 3 зі 3



Surrender

Заборонено
  • Забороняю перекладати роботу російською
  • Забороняю розміщувати роботу на рос.ресурсах

Чи складно бути закоханими?

10

Квіти безсмертя

Чисте небо тут буває рідко ‒ особливо в Хікуй, повітря якого вже протягом кількох років додатково отруюється надлишками парів від наркотиків. Дешевих та деколи смертельно небезпечних.

7

Тобі точно це не цікаво?

Спочатку Сенку кличе Рюсуя подивитись поєдинок свого друга на величезній арені, багато шуму осторонь заважають, здається що це постійне явище, тому треба звикати, а не намагатись придумати як втікти звідки.

3




Упс.. такого ще не написали.