PandaDora
Відомі люди
18+
Гет
Емінем
Міді
Запитуйте дозволу
  • Забороняю перекладати роботу російською
  • Забороняю розміщувати роботу на рос.ресурсах

Моїй шизофренії

запитуйте дозволу, якщо бажаєте використовувати дану роботу для натхнення та розмістити покликання в полі "Ф-ки за мотивами ф-в"
Еротичні сни
пт, 12/15/2023 - 19:51
пн, 04/08/2024 - 17:47
265 хвилин, 30 секунд
Читачі ще не додали роботу у збірки
Навіґація

Даніела Ребітт - юна дівчина, що має свої мрії й перш за все хоче вилізти з ями в якій борсається з народження.

Болото ніби тягне її все глибше. Видавництва відмовляються від її текстів, робота офіціанткою приносить не багато грошей. Бажання назбирати грошей, вступати в коледж, написати гарну книгу… Невже вони так і залишаться не виконаними?

А якщо «вітер змін» занесе в її життя нову людину, що переверне все з ніг на голову, але допоможе рухатись далі?

Глава 1

Худа фігура, яку тільки підкреслював чорний батник, що був явно на кілька розмірів великий і чорні спортивні штани, що бовтались на ногах, підійшла до вицвівших від часу і сонця дверей. Очі дівчини пройшлись по табличці на якій було виведено великими буквами “Бібліотека”.

Глава 2

Різкий, неприємний звук, ніби щось впало, розбудив Даніелу. Сівши на ліжку, вона мимоволі потягнулась до бити, що лежала зовсім поряд. Звичка останніх восьми років - спати з битою. Можливо хтось скаже, що це тривожний знак, але шатенка вважала його корисним.

Глава 3

Глава нової історії писалась не так швидко і активно як в попередній роботі. Але прогрес був помітний і це піднімало настрій.  Можливо їй варто просто писати далі і залишити минулу історію в своєму дитинстві. Якщо не вийшло з однією роботою, вийде з іншою.

Розділи:
Теґи: #Eminem
    Вподобайка
    0
    Ставлення автора до критики