nichi_wi
Відомі люди
18+
Слеш
K-pop » BTS
Максі
Прокляття
Дозволено
  • Забороняю перекладати роботу російською
  • Забороняю розміщувати роботу на рос.ресурсах
запитуйте дозволу, якщо бажаєте використовувати дану роботу для натхнення та розмістити покликання в полі "Ф-ки за мотивами ф-в"
Смерть головних героїв
сб, 12/02/2023 - 01:38
сб, 12/02/2023 - 01:58
38 хвилин, 30 секунд
Читачі ще не додали роботу у збірки
1
1
Навіґація

На що ви здатні заради кохання? Чи готові чекати свого єдиного тисячу років? Ось і Юнгі не вірив у кохання. Він був жорстокою людиною, залишаючи за собою розруху розбитих сердець. І лиш його брат зумів стримувати усю його лють. Але одного дня Юнгі потонув у темряві, сліпій пітьмі з якої не було виходу, жодної надії на майбутнє. І без свого проміння світла він став сліпим до людської болі. І спіймавши Ангела задушив в обіймах своєї ненависті. Йшли дні, минали роки, цілі століття проходили повз. Він йде озираючись назад, шукаючи у темряві свого Ангела. 

       Ангели де ти? Ти чуєш, я шукаю тебе. Він чує за спиною дзвінкий сміх. І озираючись назад, він знає, він вислезне з рук. Так і є вислезає, всього на хвилину. Цього вистачає і біла лілія на бордову пляму падає знову. Ангели, ти пробачиш мені? Я знайду тебе, чуєш? І більше не відпущу із своїх рук.

       Знову час, знову біль, знову відчай в самотності кам’яних стін.
       Порив вітру і знову сміх, не озираючись. Я заслужу твоє прощення Ангели мій? Зажмуривши очі повторяє в думках. Не даруй мені ще раз то й крах.

Розділи:
    Вподобайка
    0
    Ставлення автора до критики