Kate Maxwell
Фільми
16+
Джен
Міні
Заборонено
  • Забороняю перекладати роботу російською
  • Забороняю розміщувати роботу на рос.ресурсах
Немає схованих позначок
чт, 04/11/2024 - 18:51
пт, 04/12/2024 - 18:08
71 хвилина, 56 секунд
Читачі ще не додали роботу у збірки
Навіґація

Вкрасти щоби вижити

Розділ 1

Ви почали розуміти, що Коріолану подобалося дивитися на вас. Хоча ви гадки не мали, чому.

Щоразу, коли ви перетинали кордон округу, він чергував там як миротворець.

І весь шлях ти відчувала на собі його погляд.

Розділ 2

Наступного дня Коріолан знову зустрів Вас, Ви непомітно для купця вкрали з прилавка яблуко. Коріолан з кута, непомітно для всіх, з усмішкою дивився на те, як Ви, крадькома оглядаючись, вкрали солодкі ласощі.

Розділ 3

Наступного вечора після важкого робочого дня Ви і Ваша подруга Ганна сиділи за столиком у маленькій таверні і сміялися, попиваючи коктейль. Грошей у вас не було, тому перш ніж сісти за стіл, Ви своєю чарівністю вмовили хлопця на ім’я Марк купити Вам випивку.

Розділ 4

Ви, засунувши руки в поношені, брудні та старі джинси, йшли додому після роботи в шахтах, Ви відпрацювали вахту у батька, який був дуже хворий, а самі Ви страшенно втомилися та голодні; за своїми думками Ви не помітили, як зіткнулися з Коріоланом і, крекчучи, впали на дупу.

Розділ 5

Пройшов тиждень. Робота, відпочинок, робота та відпочинок. Ви не так часто бачили Коріолана. Але цього разу був вихідний і Ви, як завжди, пішли до лісу, хоч це було заборонено. Перед цим Ви знову вкрали у торговця яблуко, добре, що ніхто не помітив, і посміхнувшись, сіли біля дерева.

    Вподобайка
    0
    Ставлення автора до критики