taika_i_titi
Серіали
12+
Гет
Міні
Запитуйте дозволу
  • Забороняю перекладати роботу російською
  • Забороняю розміщувати роботу на рос.ресурсах
запитуйте дозволу, якщо бажаєте використовувати дану роботу для натхнення та розмістити покликання в полі "Ф-ки за мотивами ф-в"
Немає схованих позначок
вт, 04/09/2024 - 22:53
вт, 04/09/2024 - 23:06
23 хвилини, 51 секунда
Читачі ще не додали роботу у збірки
1
Навіґація

В переддень Нового року Малдер і Скаллі покидають офіс останніми. Але вийти з кабінету їм так і не вдається, бо ключ, що застряг у замку, несподівано ламається, замикаючи їх всередині. Тепер вони застрягли вдвох на всю ніч.

    Примітки
    Робота написана на першу тему Бінго від лідерадурки :) Ідея належить АВ ідеї українською, інтерпретація моя.

    Таймлайн: 4 сезон Ха-файлів, post Memento Mori, коли Скаллі розповідає Малдеру про свою неоперабельну пухлину. У роботі також згадуються серії Leonard Betts та Never Again з 4 сезону і перша серія першого сезону.

    У каноні мені трохи сильно допікала егоцентрична Малдерівська жопа. Він прекрасний персонаж, я абсолютно його обожнюю, проте він частенько ставив себе і свої цілі на перше місце, ігноруючи емоційний та фізичний стан Скаллі. Навіть у кінці 4 сезону, коли знав про її діагноз і те, що їй залишилось жити недовго. Безперечно, Малдер завжди був готовий пожертвувати собою і зробити будь-що заради порятунку Дани, але мені не вистачило емоційної підтримки та емпатії з його боку у цьому сезоні. Тому тойво цейво, я додала трошки своїх :)
    Вподобайка
    1
    Ставлення автора до критики