Повернутись до головної сторінки фанфіку: Принц омега

Натисніть на потрібну назву, щоб перейти до читання відповідного розділу.

  1. 1

    Надіслав: Park Yao , дата: нд, 12/17/2023 - 20:41
  2. 2

    Надіслав: Park Yao , дата: пн, 01/15/2024 - 20:04
  3. 3

    Надіслав: Park Yao , дата: пн, 01/15/2024 - 20:07
  4. 4

    Надіслав: Park Yao , дата: пн, 01/15/2024 - 20:09
  5. 5

    Надіслав: Park Yao , дата: пн, 01/15/2024 - 20:11
  6. 6

    Надіслав: Park Yao , дата: пн, 01/15/2024 - 20:11
Повний текст

 О небеса, невже я геть з глузду з’їхав!? Привів незнайомого альфу у свої покої, а якщо в нього є зброя? Якщо його підіслали мене вбити? Тут навіть охорони нема, божевілля якесь!

Натягнувши серйозне обличчя з вбивчим поглядом принц повернувся до чоловіка.

- Якщо хоч одна душа дізнається про те що ви бачили в саді навіть не думайте про милість з моєї сторони!

- Кронпринце, я б не посмів розповідати ваші секрети, я вже забув про все що було, не хвилюйтесь я вірний короні та вам.

Вбивчий погляд зник як і серйозність, натомість з’явилась розгубленість.

- Чому ви опинились в саду? Вас хтось відіслав туди?

- Ні, я не звик до подібних заходів, знаючи що ніхто не помітить моєї відсутності посмів покинути свято, вибачте, не вважайте це за грубість.

- Ви ж знаєте що замах на моє життя це державна зрада?

- Я б не посмів зрадити корону тим паче завдати вам болю. Я підкоряюсь тільки наказам корони й не маю жодних злих намірів.

- Ви помогли мені, тому що почули що я омега?

- Я поміг тому, що ви Кронпринц. Не важливо яка у вас вторинна стать ви все одно залишаєтесь Кронпринцом, я і всі ваші піддані розуміють це.

- Це сором.

Очі принца знову наповнились смутком.

- Я так не вважаю.

Тільки тепер оглянувши незнайомця при освітленні свічок розгледів наскільки красивим він був. Несвідомо протягнувши руку принц торкнувся пальцями лиця хлопця.

- Що ви відчуваєте до мене?

- Повагу.

- І все? Це все що ви можете про мене сказати?

- Що саме ви хочете почути?

- Якби я не був принцом, забудьте що я тут, як би ви описали мене?

- Ви ідеальний, розумний, знаєтесь в політиці та володієте військовими навичками, з легкістю приймаєте серйозні рішення, заставляєте людей вами захоплюватись та обожнювати вас, ви відповідальний та мужній, добрий та чесний, хоча я сьогодні побачив вашу слабку сторону ви все одно тримаєтесь гордо, ви неодмінно будете хорошим королем. Хоча раніше мені не доводилось спілкуватись з вами та я і весь народ та шляхта нашого королівства це чудово знають, ніхто не стане вас зневажати через те що ви омега. І ще наостанок ви неймовірно красиві, вражаючи своєю красою всіх, навіть мене.

- Дякую…

Піддавшись вперед принц поцілував незнайомця, від чого той одразу застиг на місці. Цілував ніжно та не довго.

-Тож, я приваблюю тебе?

Відчуваючи як починають палати щоки альфа відвів погляд в сторону.

-Кронпринце, ви не можете не приваблювати.

-Тоді зробиш це зі мною?

- Про що ви?

Знову глянувши на принца незнайомець не розумів чи жартує той, чи знущається та по виразу обличчя принца важко було що не будь сказати.

- Ти мене справді приваблюєш… а твій запах для мене гірше афродизіаку.

Провівши рукою вздовж шиї альфи він нахилився на повні груди вдихаючи його запах.

- Кронпринце у вас є наречена.

- Схоже вже немає.

- Що?

Здавалось би ці слова здивували незнайомця куди більше аніж поцілунок принца та його компліменти.

- Вона омега, як і я, все скінченно. Я не хочу про це більше говорити. Тож що згоден виконати бажання кронпринца та доставити йому задоволення? Твій запах надто сильно діє на мене, я не можу стримати себе більше.

Принц поцілував альфу в шию.

- Принце ви впевнені? Мені справді можна?..

- Треба.

Потягнувши альфу до ліжка штовхнув того на м’які постелі та одразу навис над ним зверху знову  цілуючи його губи. Декілька секунд альфа лежав не рухаючись та все ж таки прикривши повіки почав відповідати на поцілунок принца. З кожною секундою поцілунок ставав все пристраснішим та мокрішим. Відчуваючи як принц крутить стегнами сидячи на паху альфи в обох в штанах почало твердіти.

Омега відірвався від поцілунку піднявшись, щоб зняти з себе сорочку, зробивши це взявся роздягати альфу та той одразу схопив принца за руки зупиняючи.

-Принце ви впевнені?

-Абсолютно.

-Мені за це голову не відсічуть?

-Тільки якщо мені не сподобається тому замовкни та постарайся.

-Тоді я зроблю все що в моїх силах, вибачте за безцеремонність.

Одним махом альфа поміняв їх місцями тепер нависаючи над принцом, самостійно зняв з себе піджак за ним брошку що тримала комір і нарешті блузку, відкриваючи вид на м’язи що ховала тканина. Без сорому принц почав виводити лінії по пресі альфи. Тіло принца теж було в хорошій формі через щоденні тренування та тіло альфи значно мало перевагу.

-Візьми мене, це наказ.

- Слухаюсь принце.

Схопивши за пояс штанів альфа миттю стягнув їх з омеги. Забувши про те що перед ним зараз сам кронпринц він почав стимулювати його член рукою, раз за разом пришвидшуючись, щоб нарешті з отвору почала витікати рідина яка як найкраще замінювала змазку. Прихилившись альфа облизав головку від чого тіло принца вигнулось в попереку і з його губ вирвався перший стогін. Повільно захопивши головку в рот незнайомець почав вилизувати її кожний міліметр, взявши член омеги ще глибше стони з його вуст все частіше виривались на волю, руками він схопився за простирадла під ним стискаючи до побіління пальців, тіло все більше вигиналось та здригалось від дикого збудження та неймовірних відчуттів. Альфа не втрачав часу та все глибше захоплював член омеги, посмоктуючи та вилизуючи. Взявши майже весь  в рот швидко випустив та знову захопив і так повторяв декілька раз, остаточно вивільнивши свій рот на останок облизав головку та залишив гучний цмокаючий поцілунок в саму вершину члену. Він продовжив стимулювати рукою поки пальці покривались рідиною яку він планував використати для розтягнення принца ззаду, впевнившись що пальці достатньо вологі він торкнувся заднього отвору принца.

-Принце я вставлю палець?

Це було питання та принц не збирався давати відповідь, дар мови був втрачений, було зовсім не до того, щоб вичавлювати з себе якісь жалюгідні слова, він просто кивнув головою та заплющив очі в очікуванні проникнення. Повільно вставивши вказівний палець, тіло омеги знову здригнулось від не знайомих до цього відчуттів, прямо зараз він втрачав цноту та чомусь його це взагалі не хвилювало, оскільки тепер він вільний навіщо зберігати цноту? Тим паче він просто не міг стримати бажання будучи поруч з цим альфою, ця людина його в прямому сенсі  зводила з розуму та так сильно що він забував про все на світі, навіть про свій титул та обов’язки що завжди було для нього на першому місці.

Побачивши що омега вже звик до одного пальця він просунув ще один починаючи набирати темпу та вставляти пальці на цілу довжину, нові стони та вигуки все частіше виходили на волю, він ніколи б

не подумав що може видавати такі звуки й що його тіло здатне так реагувати та вигинатись наче зміїне. Не витягаючи пальців альфа схилився та поцілував принца одразу вставляючи третій палець, не втримавшись омега прокусив губу незнайомця до крові, с початку це були досить болючі та не дуже приємні відчуття та цей хлопець робив все так майстерно що принц вже ледь стримувався, щоб не кінчити прямо зараз від одних пальців.

Вільною рукою альфа знову почав стимулювати член і тут то принц справді став на грані, стони стали ще гучнішими, хоча незнайомець старався заткнути губи принца поцілунком та той просто не міг стримуватись, ледве знайшовши в собі сили він потиснув альфу в груди тим самим відштовхуючи від себе.

-Ввійди… ввійди в мене нормально!

-Звісно принце.

Омега сам простяг руки до штанів альфи та потягнув їх до низу вивільняючи пульсуючий величезний стояк на волю.

-Як довго ти ще збирався ховати від мене таке багатство?

-Я не хочу завдати вам болю принце.

Омега водив пальцями по венах на члені альфи не втримавшись він обхопив член рукою та почав мастурбувати поки альфа продовжував вставляти та виймати пальці в його отвір, готуючи до справжнього проникнення.

Коли його член ще більше затвердів від руки принца він остаточно вийняв пальці з омеги й відсторонивши руку принца примостився членом біля його входу. Альфа припідняв його стегна так щоб омега зміг схрестити ноги на його попереку тим самим себе підтримуючи. І притуливши головку члену до отвору омеги почав повільно входити, принц знову вчепився в бідні простирадла пальцями, щоб стримувати різкий неприємний біль поки він не перейшов в божественне насолодження. Вставивши член на половину альфа знову схилився над обличчям принца.

-Вам не боляче?

Принц помахав головою «ні» і витиснув з себе тихе та наказове:

-Продовжуй…

Заповнивши принца до самого кінця він почав не спіша рухатись. Відчуваючи як стінки принца стискають його член дедалі сильніше йому самому було неймовірно важко щоб не зірватись та не відтрахати кронпринца як останню шлюху, та схоже дірочка принца не звикла до чужинців, але якщо зізнатись по правді альфі це до біса подобалось, попри всю свідомість, відданість та бажання вижити після сьогоднішнього вечора йому хотілось приручити принца, чути його стони, відчувати як він з середини стискає його член, торкатись кожної частинки тіла кронпринца, раніше він й мріяти про таке не смів та як тільки йому дали можливість він став неймовірно жадібним, хоча усвідомлював що для кронпринца він не більше ніж іграшка.

Набираючи темп він припідняв омегу за спину, щоб той ще більше насадився на його член, принц в свою чергу руками обвився навколо його шиї та щоб стримувати свій паскудний рот почав кусати плечі незнайомця той і так не посмів би заперечити йому в цьому, кронпринцу дозволено все.

Раз за разом все глибше насаджуючись та піднімаючись незнайомі відчуття кип’ятили кров, в середині все стискалось та перекручувалось, коли альфа членом досяг потаємної цінної точки омега на весь голос простогнав, як же добре що зараз всі на святі та ніхто не чує якими пошлостями займається кронпринц та які грязні й паскудні звуки вириваються з його прекрасних вуст.

Ще декілька повторів, десятки товчків і знову торкнувшись точки оргазму принц кінчів, альфа положив його на спину і ще декілька разів всунувши принцу він вийняв свій член та встигнувши повернутись кінчив на край ліжка, головне що не на принца і не в середину нього, не вистачало, щоб кронпринц завагітнів від людини чийого імені навіть не знає.

Двоє важко дихали, звук серцебиття віддав в горлі, а в вухах чувся дзвін. Вони мовчали відновлюючи сили. Минуло близько п’яти хвилин перш ніж принц піднявся з ліжка та почав одягатись, наслідуючи його альфа теж почав одягатись. Знову бувши при параді наче зовсім нічого не сталось принц підійшов до дверей.

- Ходімо, сумніваюсь що ти знайдеш вихід сам.

    Ставлення автора до критики: Обережне
    Надіслав: Park Yao , дата: пн, 01/15/2024 - 20:04