Думка
Відомі люди
18+
Змішані
Міні
PWP
Дозволено з покликанням на даний сайт
  • Забороняю перекладати роботу російською
  • Забороняю розміщувати роботу на рос.ресурсах

русічці😘

Немає схованих позначок
ср, 01/31/2024 - 01:02
ср, 01/31/2024 - 01:03
24 хвилини, 27 секунд
Читачі ще не додали роботу у збірки
Навіґація

Всім привіт мене звати Олег Ляшко можна просто Олежик… Я маю одну таємницю.. я по вуха закоханий у Юлечку Тимошенко

Я її так люблю я не можу. Юлечка самим своїм поглядом заставляє мене падати до неї на коліна, та молитися на неї. І ось мій час прийшов я зібрався з силами та готовий їй признатися в коханні

 

В вранці на роботі я прийшов до неї та прямо сказав

- Юля я маю тобі зізнатися я.. ТЕБЕ ЛЮБЛЮ

Юля була в шоці але в відповідь на це вона грайливо відповіла

- Так мій Олежко я теж тебе дуже люблю тому йди но до мене)))

Після цього вона потягнула його за краватку та пристрасно поцілувала і вони зайнялись коханням*

 

- ТАК ОЛЕЖКО ТАККАХ….ОХ

Все кричала й кричала Тимошенко але Ляшко всеж не був промахом та задав жару. Але Олег не до оцінив Юлю вона своїм магічним ротиком змогла його порадувати. Та потім Юлечка дістала з шухляді коробочку з назвою БДСМ в якій було багато іграшок для дорослих

- Ух Юлька ну ти даєш))

Після цих слів вони аж до обіду гралися один з одним

 

На обід вони замовили макарони з сосисками, та Олег спитав у Юлі

- Слухай ти така солодка я хочу тебе вилизати))) 

- Ух ти мій Олежа в вечері я тебе накажу ))

Після ціх слів Юлька лягла а Ляшко розклав на ній їжу та почав вилизувати поки Тимошенко тихо стонала..

 

В вечері ж Юлька думала як його наказати та придумала, надівши свій найкращий латексний костюм вона увірвалась до кабінету Ляшка з тією коробочкою)

- Ну що Олежик пошалім))

Вона витягла ремень та почала його легенько бити ( це її возбудило) але синці залишились

Потім почала його жостко мацати в усіх містах, та прив’язали його до батареї

Всі речі що були в коробці пішли на цю ніч. Хоч і Ляшко був весь в синцях але був задоволений так само як і Юлька

 

Після палкої ночі вони переночували в кабінеті та на ранок Олежа нудило тому він пішов робити тест на вагітність..Тест показав 2 полоски та Ляшко за нервував як скаже про це Юльці…

- Юлечка тут таке діло.. я вагітний.. я не розумію як я завагітнів..

- А я знаю бо я в всіх презіках дирку голкой зробила)) не хвилюйся у мене є ґроши ми утримаємо дитину, але май на увазі я всеодно буду тебе трахати

- Звісно моя ґоспожа)

 

Після цих слів Ляшко не витримав та почав цілувати Юлю все нижче й нижче поки не відсмоктав їй, і вони зайнялись жорстким сексом

Протягом 9 місяців вони активно вели полове життя та потім Олег народив мертву дитину..

- ОЛЕГ ЦЕ ЩО ТАКЕ??? Я З ТОБОЮ РОЗІЙДУСЬ ДИТИНА МЕРТВА!

- Ви-в…-вибач Юлечко я не винен це через те що ми займались БДСМ протягом моєї вагітності…

- Ти мені тепер не потрібен я йду до мого коханого Федора

- ЩО?!! НІ НЕ КИДАЙ МЕНЕ!!

- Я йду..

 

Як Юлька познайомилась з Федором…

 

Жили собі дід та баба й був у них внук федір..у ніколи не було дівчини, адже йому подобались хлопці..проте одного разу в метро він побачив прекрасну дівчину. Вона була білява з косою, та в окулярах. Він одразу ж закохався в неї. Вона помітила його невпевнений погляд та хтиво усміхнулась і не відриваючи зоровий контакт підійшла до хлопця.

- що такий красень робить в такому людному місці й сам? - почала фліртувати блондинка.

- п-просто їду н-на свою зупинку. - федір говорив дуже невпевнено, тому що у нього недавно почалась тічка. І те, що він був омегою сильно впливало на його соціальні зв’язки на навички.

 

Юлька й Федько..

 

- мене звати Юля Тимошенко, але для тебе можна просто «моя альфа😏».

 Федько був в шоці, що про його стан так швидко дізнались і навіть не встиг оговтатись, як його схопили за руку та витягли з потяга й потягли на вулицю.

 

- сьогодні ми гарно відсвяткуємо наше знайомство, дорогенький😏. - солодко сказала юлічка.

коли вони прийшли до квартири тімашенка то побачили там якогось чоловіка. він стояв біля дверей юльки та плакав, а коли побачив її то одразу ж почав говорити:

- юлічка, криска моя, я ж не винен, що вона була мертва, пробач мене, будь ласка. я буду твоїм рабом. - почав благати чоловік на що вона відповіла:

- закрий пиздак запускаю атомне. - після чого запустила в нього атомом.

жінка відчинила двері та впустила федора. вона вже не могла стриматись через його солодкий запах вишні тому одразу ж повалила його на ліжко та стала цілувати. хлопець відповідав на поцілунки не дуже й то уміло, але старався. Юля почала більш інтенсивні дії, як от гладила по паху, та ставила засоси через що федько постонував. тімашенко почала знімати з хлопця одяг, до чого той вже морально готувався і почала розтяжку. вона вставила два пальці та почала ними рухати задіваючи простату черещ що хлопець застогнав голосніше, потім добавила третій палець та коли зрозуміла, що вже достатньо витягла їх всі. вона прилаштувалась до входу в темноокого та вставила свій орган, набираючи шалений темп. федько плакав під нею від задоволення, проте коли все закінчилось він з жахом зрозумів, що вони дещо забули..презервативи..а у нього в той момент була тічка.

 

юля закурила дзиґар та почала розповідати, що їй з її колишнім було погано, адже вони втратили дитину і у неї перестало виникати бажання спати з ляшком. федько уважно слухав, поринаючи в сон.

 на ранок юльки не було, але вона залишила записку :

» я пішла на роботу, сильно не сумуй, в вечері буде сюрприз😏 «. федір зрадів, але згадав, що мав бути вдома ще давно, проте йому було вже байдуже - у нього була юлька.

 

через деякий час хлопця почало нудити, і він почав блювати. його нудило через всі запахи. він зрозумів, що вагітний навіть не робивши тест та почав плакати, та думати, як сказати про це юльці. так і прийшов цілий день, та більше половину він проспав.

 в вечері в двері постукали - це була тімашенко.

- як я й казала, ось сюрприз. - вона відійшла в бік і там..там федько побачив ще одну тімашенка..

 

- я теж маю тобі дещо сказати..- промовив брюнет. - я вагітний.

- це ж прекрасно!! - закричала інша юлька, а оригінал тімашенко стояла і посміхалась. вона спеціально не взяла презервативи.

вона без слів почала цілувати федька в різних місцях, а за нею почала повторювати й інша юлька. 

так у них стався тройнічок.

вони жили всі троє разом 7 місяців і цих самих сім місяців федор був вагітний.

 

та в один день..все змінилось..федько відчув тягу внизу живота і зрозумів, що почалися перейми. його неґайно відвезли до лікарні де він почав народжувати. юлька і тімашенко чомусь не прийшли. коли він народив, то побачив, що народив когось..не дуже схожого на людину..а замість плачу з нього лунало » гав-гав «, а пізніше.. » ХТО ТРИМАЄ ЦЕЙ РАЙОН? ПЕС ПАТРОН. ПЕС ПАТРОН «. він народив пса патрона..

 

він почав дзвонити юльці, але та не брала трубку. потім він подзвонив тімашенка, а коли вона взяла то він почув її стони..трубку перехватила справжня Юлька і сказала » ми більше не пара. я не дам тобі жодних ґрошей на пса патрона. ти нічоґісінький такий малий, але я зрозуміла, що найкраща людина в світі - це я, ти на мене не заслужив. бувай» . федір дуже сильно засмутився, адже він був з новонародженим псом патроном і без домівки..він ходив вулицями, аж доки не побачив його..ісуса..

Упс... Ще не опубліковано жодного розділу. Можливо автор тільки анонсує твір, або приховав його від читачів
    Вподобайка
    2
    Ставлення автора до критики