Повернутись до головної сторінки фанфіку: Гомофоб

Натисніть на потрібну назву, щоб перейти до читання відповідного розділу.

  1. 1

    Надіслав: levast , дата: сб, 11/18/2023 - 01:14
  2. 2

    Надіслав: levast , дата: сб, 11/18/2023 - 01:16
  3. 3

    Надіслав: levast , дата: сб, 11/18/2023 - 01:20
  4. 4

    Надіслав: levast , дата: сб, 11/18/2023 - 01:21
Повний текст

         Вибігши на вулицю, Дін відчув, як в обличчя вдарив прохолодний вітер. Подухи повітря змушували тіло тремтіти. Озирнувшись, старший помітив, що за лавкою сидить Сем, засунувши руки в кишені і по дурному згорбившись. Голова опущена вниз, погляд встромився кудись у землю, зовсім відсторонений. «Навіть не встиг натягнути нормально штани» - думає Дін, роблячи неспішні кроки до брата.
Від холодного повітря стає легше дихати порівняно зі спертою атмосферою в будинку. Та й взагалі, в душі стало значно краще, чи то від зняття сексуальної напруги, чи то від того, що тепер вони перед один одним як відкриті книги, просто бери та читай, що тобі треба.
       Старший підійшов до Семмі і сів навпроти нього навпочіпки, раптово відчувши, як важкий погляд брата впав на його чоло. Сем сховав своє підборіддя в куртку, тіло трохи тремтіло, зуби стукали один об одного. Дін підняв свої очі прямо на нього, а той почав відводити погляд кудись убік. Жахливо незручно, дивно і бридко. Сем не міг описати, як йому було гидко в цей момент. Він ніколи не міг подумати, що докотиться до сексу з рідним братом. Краще б одразу після кафе поїхав до того чоловіка чи втік би, нічого не розповідаючи Діну, аби не їхати додому.
       Він не міг сказати, що сам секс був неприємний, навпаки, це було чарівно, наскільки можна зрозуміти це слово. Зі своїх міркувань Сема перервав Дін, поклавши свою долоню тому на коліно.
- Семмі, - промовив він хрипким голосом, - Нам треба поговорити, - Дін і сам відчував себе паршиво, але на правах старшого брата повинен був почати розмову, - Як ти почуваєшся?
       Молодший обвів його поглядом з невеликою зневагою, хоча сам не розумів, чому так робить. Потім підтис губи і Дін помітив, як у того помокріли очі.
- Жахливо, - він намагався стриматися від потоку сліз, проте ком у горлі збивав його голос і він виходив писклявим, - Не розумію, що за херня сталася, це неадекватно. Навіщо це ти взагалі зробив?
       Дін відчув ще сильніший сором, що межував з бажанням втекти звідси кудись подалі, аби не відчувати цю нестерпну атмосферу. Рука інстинктивно сильніше стиснула коліна молодшому братові і він спробував придумати якусь відповідь.
- Я ревную тебе, - зізнався Дін, - Останнім часом це для мене як тортури, постійно думаю про те, де ти і з ким, - він увібрав у себе більше холодного, майже обпалюючого, повітря, - Мені здалося, що краще буду я тебе, кхм, - він не знав як вимовити це і закашлявшись, вирішив просто промовчати.
       Сем закотив очі вгору, вдивляючись у темряву. Стримувати сльози було дуже складно. Груди заполонила важкість, зітхання стали судорожними, немов повітря залишилося на пару хвилин.
- Так, так, я чув це, коли ти мене брав на кухні, - з сарказмом промовив молодший, стискаючи долоні в кулаки, - Це ж наскільки треба було мене ревнувати, щоб зробити, чорт забирай, інцест? - він відсмикнув ногу вбік, тим самим прибираючи руку Діна з себе.
       Старшому не було чого сказати. Сем раптом підвівся з лави і глянув на брата зверху, засовуючи руки знову в куртку. Дін теж неквапливо підвівся, розминаючи ноги. Голова закружляла і в очах трохи потемніло. Він не відразу зрозумів, що спина молодшого почала здригатися, той явно не стримався і заплакав. Дін не бачив, як Семмі плаче вже як кілька років. Востаннє він це помітив, коли молодший стримано, але дуже сильно плакав через фільм, на який вони ходили в автокінотеатр просто неба. Скільки було серветок, вимазаних у соплях - Дін не міг навіть порахувати. Тільки тоді це було кумедно, а зараз було боляче, і частково непросто стояти поблизу нього. Старший не був фахівцем із втіхи близьких йому людей. Найчастіше його словниковий запас обмежувався висловлюваннями - «Заспокойся» і «Все буде добре». З жінками справа була легша: поцілунок, обійми, комплімент і вона вже посміхалася. З маленьким Семом теж було просто, все закінчувалося завжди грою в машинки або відволікаючими моментами і дитина вже радісно бігала навколо тебе, розповідаючи чергову дурість. Але дорослий Семмі, який стоїть спиною до нього і нестримно ридаючи, здається непосильним завданням. Діну теж хотілося б зараз розплакатися в когось в обіймах і просто вимовити все, що було на душі, але він був старшим братом. Йому треба втішати, йому треба підставляти плече, йому треба бути сильним. Слабкість не його варіант.
          Він повільно підійшов до Сема і акуратно обхопив долонею голову молодшого, поклавши собі на плече, дозволяючи тому, як у дитинстві просто поплакати в його куртку. Молодший уже став одного зросту зі своїм братом і незграбно згорблена шия вмостила голову на старшого. Дін гладив його волосся, прорізаючи крізь пальці пасма, намагаючись заспокоїти як тільки міг. Але той не зупинявся, нестримно хлюпаючи носом у куртку брата. Запах поту та брудної тканини вбивався в ніс молодшому, перемішуючи зі сльозами.
- Ну все, заспокойся, - наче в дитинстві старший заспокоював його, - Давай ми зробимо так: зараз підемо в душ, а потім відкриємо по пляшці пива і просто посидимо відпочинемо?
- Ти ж ненавидиш, коли я випиваю,- крізь туман в очах відповів молодший.
- Думаю, сьогодні можна. До того ж, ми навіть не відсвяткували твоє повноліття, - Дін по-своєму посміхнувся, а потім м’яко підштовхнув Сема до будинку.
       Молодший рушив короткими кроками до будинку, ще з опущеними плечима вниз. Дін йшов позаду нього, вдивляючись у постать брата і невтомно прокручуючи весь їхній вечір, усі їхні діалоги, абсолютно все, що тільки міг. Він намагався по всіх рухах вгадати, що діялося в голові у молодшого, але, крім втраченості, він нічого не роздивився в ньому.
       У хаті було тихо, лише годинник відбивав удари, наповнюючи приміщення хоч якимось життям. Шурхіт ніг і звук того, як знімають з себе одяг чоловіки, почав пробиватися крізь інші звуки. Дін підкрутив опалення, а потім пішов у душ. Після нього пішов Сем, вимиваючи під сильним натиском води тіло до ідеального скрипу, сподіваючись відтерти сторонні думки. Він навіть викинув цю губку у смітник, вважаючи, що вона надто брудна для подальшого використання.
- Мені треба купити нову губку, - Сем вважав, що старший навіщось повинен знати цю інформацію. Дін лише кивнув головою, намагаючись не ставити зайвих запитань.
       Озирнувшись на, одягаючого на себе футболку, Сема, старший побачив як почервоніло від пару у того обличчя, тіло теж було місцями червоне, ніби його продавлювали грубими пальцями впритул.
       Сем обернувся і хотів сісти за стіл, але погляд зупинився на широких плечах брата, на масивних руках, які щось робили на кухонному столі. Дін це теж помітив і вирішив розбавити ситуацію кількома словами.
- Стривай, зараз я щось одягну, - Дін взяв зі стільця чисту футболку і просунув голову в горловину, - А то бачу, що ти не можеш надивитись на мене.
       Сем лише видавив із себе напівусмішку, більш схожу на подив. Так, він справді задивився на брата, але швидкоплинно, просто дивлячись як крапельки води стікають із плечей, і як гарно відбивається світло від кухонної лампочки на рельєфній спині брата.
       Дін натягнув не себе футболку, відчувши як вода вбирається у тканину. Він не тримав із братом зоровий контакт до того моменту, як відкрив по пляшці пива і простяг її молодшому. Його улюблене темне, але таке неприємне для Семмі. Втім іншого напою в холодильнику не було і тому молодший зробив один маленький ковток, відчувши як гіркота шпарить ротом, змішуючись зі слиною. По тілу відразу розлилася приємна млість, віддаючись теплом у ноги і руки, зігріваючи грудну клітку. Хміль вдарив у голову вже після другого ковтка, адже до цього Сем рідко пив і навіть така кількість алкоголю могла вирубити його. Дін за якихось два ковтки встиг майже допити цілу пляшку пива і навіть не відчути себе розслабленим. Вони сиділи в цілковитій тиші, видаючи лише звуки від ковтків і дивлячись мельком один на одного.
Хотілося говорити про все, але водночас мовчати і не вимовляти жодного слова. Немов поряд сиділи не два брати, а абсолютно чужі люди.
- Це було досить грубо, - пересохлими губами промовив Сем, спіймавши погляд брата, голова схилилася на бік і він прикусив губу, - Мені соромно визнавати, але мені сподобалося.
         Дін навіть не здивувався. Лише посміхнувся, майже непомітно, щоб не бентежити молодшого. Семмі здавався розслабленим після всього. Алкоголь точно зробив своє і більше не відчувалася колишня напруга в тілі.
- Мені теж, - ледь чутно промовив Дін, виловлюючи емоції здивування на обличчі молодшого брата.
- Ти нічого не приймаєш? - спитав Сем, - На тебе зовсім не схоже. Ти плювався щоразу, коли у фільмі показували двох чоловіків, які цілуються.
-Це зовсім інше, - старший зробив ще один ковток пива, нарешті завершивши першу пляшку.
       Дін підвівся зі стільця і взяв ще одну холодну пляшку з холодильника, витерши футболкою піт з неї. Відкривачка плавно відкрила довгастий скляний виріб. Старший знову сів на стілець, відчувши, як хміль нарешті вдарив йому в голову, а ноги стали ватяними.
- Не дивись так на мене, - Дін посунув ближче стілець до брата і стукнув пляшкою пива об його, - Мені досі соромно перед тобою. Навіть не знаю, чи розумієш ти мене і чи вибачиш, - він зробив ковток і Сем повторив за ним, - Я таких ревнощів ніколи не відчував. Таке відчуття, що несе. Семмі, - Дін розумів, що хміль розв’язує його язик, - ти єдина в мене рідна людина, і я не можу тебе відпустити. Просто не можу і все.
       Сем поставив пляшку на край столу і поклав одну руку Діну на щоку. Обличчя було гаряче, а рука приємно холодила тіло. Очі хаотично оглядали обличчя близької людини, відчувалося як він не може заспокоїтися, постійно переминаючись на стільці. Та й сам Дін розумів, наскільки зараз він дивно виглядає і наскільки божевільна ситуація була між ними.
- Все добре, - сказав Сем, погладжуючи великим пальцем вилицю старшого, - Насправді, це просто секс, окей? Він нічого не зіпсував між нами.
       Дін кивнув головою. А Сем зупинив свій погляд на губах брата. Великий палець повільно почав пересуватися від вилиці до нижньої губи старшого. Дін підняв погляд на нього і скинув бровами. Сем не відволікався і розглядав дрібні тріщини на губах того. Великий палець обвів лінію нижньої губи, потім верхньої, трохи натиснув на неї і відчув протест Діна.
- Тобі голову зносить від півпляшки пива, припини, - грубо сказав старший, - Ти зараз наробиш дурниць, як я.
- Який же ти гарний, - молодший так і не припиняв торкатися його губ, - Неймовірно просто, - він перевів погляд на старшого.
       Семмі розумів, що він уже напідпитку, навіть п’яний, але тільки під таким станом у нього була можливість говорити і робити, що він хоче. Очі просили Діна не відштовхувати його.
- Чого ти хочеш, Семмі? - спитав Дін, відчуваючи, як великий палець брата залазить до нього в рот.
       Молодший ковзнув по вологій губі брата прямо до його вологого гарячого рота. Він обстежив нижню його губу, а Дін відчував лише солоний смак пальців молодшого. І це було страшенно сексуально, настільки, що він знову відчув приплив збудження до паху. Очі заплющились, тремтіння пройшло по тілу. Семмі посміхнувся і засунув ще один палець йому до рота.
- Облизни, - сказав він.
       Дін слухняно облизав фалангу шорстким язиком, відчуваючи як молодший кайфує від процесу. Сем досліджував піднебіння, губи, язик - все, що траплялося його пальцям.
- Я дуже хочу тебе поцілувати, - сказав Сем, вдивляючись у те, як глибоко його пальці заходять до рота братові.
          Дін знову слухняно кивнув і молодший, витягнувши пальці, на мить забарився, а потім притулився своїми губами до нього. Довелося підвестися і спертися коліном об стілець брата, щоб обхопити двома долонями обличчя старшого і сильно притулитися своїми губами до нього. Дін перекинув голову вгору і дозволяв молодшому робити з ним усе, що той захоче. Він і сам страшенно хотів Сема, бути поряд з ним, нарешті відчувати його по-справжньому. Він навіть захотів відчути язиком член його власного брата, зробити йому приємне, почути як стогне від насолоди його молодший. Від одних думок тіло збуджувалося не на жарт, алкоголь нещадно бив по скронях.
       Сем цілував його так, як не цілувала ще жодна дівчина. Він робив це ніжно, але в той же час, з неймовірною завзятістю та пристрастю. Хотілося розтягнути цей момент на вічність, назавжди запам’ятати його в цій кімнаті. У хаосі того, що відбувалось, вони зсунули пляшку пива з краю столу і та впала на підлогу, голосно розбившись на дрібні уламки. Кімнату заповнив запах пива, але брати лише посміхалися один одному в поцілунку, іноді відкриваючи очі, щоб зрозуміти, куди їх п’яні тіла заносить. Вони пересувалися на ліжко, ні на мить не відволікаючись один від одного. Руки Діна безвольно впали по боках, Сема долоні припали до щок старшого. Дін усе намагався торкнутися того за стегна, але сором перед таким моментом не давав йому це зробити. Чиста свіжа футболка просочилася не лише потом власного тіла, а й молодшого брата. Він уже кілька разів пошкодував, що добряче підкрутив опалення.
       Вони впали на велике ліжко, досі досліджуючи роти один одного. Спека і безумство сп’яніння валили з ніг, і тільки приземливши голови на подушку, вони зрозуміли, наскільки сильно втомилися за весь час. Сем ще недовго дивився у вічі братові, а потім заснув буквально за пару хвилин. А старший так і продовжував погладжувати вилиці та пасма тонкого волосся Семмі, поки той сопів як ні в чому не бувало. Він чітко для себе вирішив, що у світі демонів, вбивств та хаосу, їхній зв’язок це зовсім не гріх, а, можливо, одна з найпрекрасніших речей.

    Ставлення автора до критики: Обережне
    Надіслав: levast , дата: сб, 11/18/2023 - 01:21