Повернутись до головної сторінки фанфіку: Гомофоб

Натисніть на потрібну назву, щоб перейти до читання відповідного розділу.

  1. 1

    Надіслав: levast , дата: сб, 11/18/2023 - 01:14
  2. 2

    Надіслав: levast , дата: сб, 11/18/2023 - 01:16
  3. 3

    Надіслав: levast , дата: сб, 11/18/2023 - 01:20
  4. 4

    Надіслав: levast , дата: сб, 11/18/2023 - 01:21
Повний текст

         У машині, коли ти колесиш місто за містом, раптом розумієш, що забуваєш навіть власне ім’я і не відчуваєш болю в животі після порції чергової неякісної локшини із заправки. Метушня того, що відбувається, поглинає тебе, насичуючи по горло. У такому темпі Дін не помічав дивацтва його молодшого брата, які той майже успішно міг приховувати. Та й взагалі слово «дивацтва» двоє братів не могли адекватно розуміти у світі, в якому жили. Що не дивно, коли відбувається така нісенітниця навколо?
       Будучи підлітком, Семмі був досить довготелесим і тендітним, обличчя було ніжне і рум’яне, а волосся гарно падало тонкими пасмами на вилиці, що впали від втоми. За це він отримував не раз від старшого брата глузування у вигляді слів «ти така лялечка, Семмі», «рум’янець як у дівчинки». На все це молодший лише відмахувався, але в душі шкрябало дивне неприємне почуття. Хотілося довести свою мужність, бути більше схожим на Діна, але навіть рельєфний прес і грубі висловлювання не давали відчуття того, що він справжній чоловік.
       Якось, проходячи повз дзеркало, Сем задивився на себе у віддзеркалені. На ньому не було верхнього одягу, лише голий торс та спортивні штани. Він навіщось, без видимої причини, почав торкатися довгими пальцями своїх вуст, відчуваючи ніжну шкіру подушечок, потім торкатися вилиць, погладив долонею свої стегна, і раптово відчув приплив крові до паху. Він уявив, що його руки - це руки іншого, грубого чоловіка, який облапує його як дівчисько. Очі вмить закотилися вгору, дихання почастішало. Було нестерпно приємно, але й соромно. Чомусь щоки стали ще червонішими, груди почали здійматися ще сильніше та захотілося доторкнутися до себе внизу. Але Дін, який щосили чортихався на кухні, давав поняття про те, що побути наодинці з собою йому точно не вдасться, та й у ніс уже ліз запах свіжоприготовленої яєчні.
       Молодший справді дуже довго обмірковував момент того, що раптово представив іншого чоловіка, який торкається його. Через можливі осуди зовсім не хотілося нічого говорити Діну, тому розбиратися доводилося самому. Він вивчав своє тіло в рідкісні моменти, коли був наодинці. Дивився порно за участю двох чоловіків і розумів, що безповоротно збуджувався, а також закохувався в нову частину себе.
       Для прикриття він іноді загравав з дівчатами, розповідав братові про сексуальні пригоди і намагався приховувати себе. Дін дуже пишався своїм молодшим братом, слухаючи, як той зачепив чергову красуню. Хоча, якщо згадати, він вже як рік взагалі не бачив жодної дівчини поряд із Семом. Хіба що офіціантки, які приносять йому каву у кафе.
       Молодший не боявся реакції Діна на його справжнє «я», він просто не хотів зайвих розмов. З міста до міста їх ніхто не впізнавав, завжди підроблені імена та особи, ніхто ніколи не міг би дізнатися про нього хоч щось персональне.
       Тільки Дін, його славний старший брат, знав свого Семмі як облупленого. Він уже з точністю дев’яносто дев’ять відсотків міг сказати, коли він бреше і коли щось приховує. І зараз він не до кінця розумів, чому молодший поводиться так потайливо. Іноді, повертаючись з магазину, він помічав, що Семмі, залишившись наодинці вдома, був досить у розбурханому стані. Списуючи все на звичайний перегляд порно, Дін просто відмахувався рукою, не ставлячи зайвих запитань. Та й Семмі був цілком радий такому розкладу справ.
       Таємниці, які були між ними, дуже дратували старшого. Він ненавидів скритність та постійну недомовленість. Через це його увага стала частіше фокусуватися на молодшому браті, ніж на їхній сімейній справі. Він спостерігав за ним скрізь, де тільки міг, намагаючись знайти відповіді. Здавалося, ніби він став його тінню. Або матусею, яка намагається стежити за кожним рухом свого пасинка. Але по-іншому він не міг, адже дивлячись на Сема, обурення прокидалося в ньому, показуючи зовсім інші йому відчуття. Він боявся за нього і за те, з ким той міг зв’язатися, вирішивши для себе, що змушений буде шукати будь-яку інформацію.
       На щастя, Діну надалася чудова можливість зрозуміти, що ж відбувається з його хлопчиком. Якось, заїжджаючи ввечері в магазин, де вони були вже двічі за день, Семмі попросив старшого побути в машині і сам зайшов усередину. Вікна в супермаркеті були панорамні, тому з другого ряду паркування все було добре видно. Дін, спершись підборіддям на кермо, дивився на те, як довготелесий молодший рухається по магазину, вибираючи то напої, то снеки. Зрідка озирався назад на касу і комусь усміхався. Дін спочатку не міг розглянути причину усміхненості молодшого, але коли той опинився на касі, все стало набагато зрозуміліше.
Семмі по дурному розтягував свої губи в дивній усмішці, спідлоба дивлячись на касира, щось говорив і з чимось погоджувався, киваючи головою. Рум’янець повністю покрив ніжні щоки молодшого, а потім Семмі забрав якийсь листок у касира, кілька секунд розглядаючи його та заховав до кишені.
       Опинившись у машині, Сем закинув продукти на заднє сидіння і, присівши вперед, відчув палкий погляд на собі. Дін справді сердився, не розуміючи всієї бурхливої пристрасті у своїй душі. Насправді старший дуже хотів витягнути кишені молодшого назовні та отримати злощасний папірець. Він був упевнений, що Семмі, його маленький любий братик, зв’язався з наркодилером і сидить на якихось пігулках. Це пояснило б майже всю його дивну поведінку.
- Дін, щось трапилося? - майже пошепки сказав Сем.
       Старший грав жовнами, стискаючи кермо своїми шорсткими грубими пальцями. Подушечки дрібно вбивались у шкіряне кермо, змушуючи Семмі буквально втискатись у сидінні Імпали.
- Та таке, просто думав про примар, які переслідують це чудове містечко, - раптово він усміхнувся, виглядаючи шалено, - Ми так і не вирішили, коли підемо на цвинтар, щоб завершити справу.
       Дін не хотів піднімати метушні, адже все могло закінчитися звичайною дурною сваркою, йому потрібен був час для з’ясування.
- Може, сьогодні вночі? -спитав старший, який уже знав відповідь.
       Сем задерся на сидінні, нервово перебираючи край сорочки пальцями. Склади нероздільно вислизали з рота, намагаючись зібратися в якесь цільне слово.
- Я з одною дівчиною познайомився на сайті і ми домовилися вночі зустрітися, - Сем безглуздо розтягнув посмішку в сторони, - Ну ти сам розумієш.
- О так, - Дін навіть трохи засміявся, розуміючи наскільки нахабно бреше його брат, - Головне, не забудь взяти презервативи, - він підморгнув, стискаючи в підлогу педаль газу.
       Молодший тихо сказав «звичайно» і полегшено шумно видихнув, закидаючи голову на сидіння, представляючи свій вечір з милим касиром Джошем. А Дін вже уявляв, як непомітно буде крастися за Семмі куди б він не йшов, щоб побачивши те, що він припускав всі ці місяці та нарешті розібратися з усією ситуацією.
       Нічого особливого не знадобилося для того, щоб дістати папірець із назвою мотеля, в якому буде зустріч, у Сема з кишені, поки той був у душі. У записці гарним закругленим почерком красувалася назва «Бестел Брітс», що знаходився від їхнього розташування за два кілометри по трасі.
       Весь вечір молодший настільки довго і ретельно марафетився, що у Діна закралися сумніви. Можливо, він справді йшов до дівчини, а не зовсім до підозрілого типу. Але чи почала б дівчина писати перша адресу зустрічі і призначати саме замизканий мотель на околиці? Чи його молодший настільки не ініціативний і дівчина вирішує за нього, куди і коли вони підуть? Тоді чому цю записку передав хлопець-касир? Дін остаточно заплутався.
       Вночі, коли Сем вийшов із номера мотелю, переконавшись, що старший спить, він швидким кроком почав прямувати на місце зустрічі. Надворі було страшенно темно і холодно. Мерзлота пробирала до кісток, покриваючи шкіру дрібними мурашками. Семмі вже пошкодував, що натягнув на себе лише легку сорочку. Світла від вогнів мотеля вистачило лише на пару метрів, а вже на трасі, лише машини, що рідко проїжджали, освітлювали дорогу. Дін вийшов з мотеля десь за хвилин п’ять після Сема, поспіхом накинувши на себе кофту. Закинувши на голову капюшон і, намагаючись триматися на безпечній дистанції, Дін почав своє стеження за братом. Його тішило те, як переляканий Сем пересувався трасою, постійно запихаючи руки в кишені і оглядаючись на всі боки. Скільки погані вони побачили в житті, а молодший боявся звичайної непримітної дороги вночі.
       Але в Сема, не дивлячись на страх, все тремтіло всередині від майбутньої зустрічі. Він вже давно цілувався з хлопцями, замикаючись у кабінках туалету, робив їм мінети, але ніколи ще не мав першого повноцінного разу. З касиром вони познайомлюся у магазині, поки Дін стирчав біля холодильників із замороженими котлетами. Вони обмінялися телефонами. Спілкуючись у смс, той сказав, що не шукає серйозних стосунків, лише тілесне задоволення. Сем був повністю згоден із цим, тому що йому хотілося нарешті скуштувати свій перший раз. Хотілося до випираючого відчуття внизу живота, що змушував його поводитися і думати як дурень. У гарячому збудженні він навіть поглядав на Діна як на сексуальний об’єкт. Йому подобалося дивитися на торс старшого, на випираючий горбок у трусах, коли той ще сонний скидав із себе ковдру і лежав животом вгору, торкаючись пальцями своїх боксерів. У молодшого перехоплювало подих від такого і він стрімголов біг у туалет зі стояком. Але дозволити собі задовольнятись на старшого брата він не міг. Якась заслінка не дозволяла Сему витворяти таке, тому він відганяв такі думки дедалі частіше. Хоча думати про свого брата у напівголому вигляді було до трясучки в тілі приємно.
         Ближче до мотелю Дін завмер за деревом, виглядаючи чоловіка, що підійшов до Семмі. Журячи очі, він чекав, коли той простягне йому щось у руки, а молодший забере цю погань і Дін зробить свій вирішальний крок.
       Проте, на подив Діна, високий хлопець, навіть вищий за Сема, потягнув його до себе однією рукою і вп’явся в губи. Долоня обхопила підборіддя його молодшого брата. Сем у відповідь обхопив стегна хлопця своїми руками і продовжив цілувати того з невимовною жадібністю. Він упивався йому в губи, обмацуючи руками тому стегна, і коли рука опинилася на ширинці незнайомця, той усміхнувся і покликав його жестом у мотель.
       Діну здалося, ніби весь цей час він був схожий на натягнуту гирю, повішену на тонку нитку. І ось зараз ця нитка з нищівним тріском порвалася, боляче вдаривши важкою залізякою по нозі. Він припускав багато чого, але не молодшого брата, який цілується з іншим хлопцем. Дін не міг розібратися у своїх почуттях. Стало гидко, обличчя скривилося в дивну гримасу. Руки опустилися, бовтаючись по боках. А потім, крізь холодну ніч, його почало зігрівати почуття ревнощів. Незвичайне для нього відчуття, адже він ще ніколи не ділив свого брата з іншим хлопцем. Дівчина? Не проблема. Але інший чоловік це щось зовсім нове і точно не прийнятне для Діна.
       Засмучений тим, що він щойно побачив, старший подався назад у мотель. Там, у самотній кімнаті, до нього не міг прийти сон, хоч би як він старався. Він кинув пару смс Семмі в дусі «як у тебе справи?», «Як твоя красуня?». Але відповіді не було.
       У глухій ночі він відкрив одну пляшку пива, потім другу, а потім зовсім не міг порахувати, скільки випитого пірамідою нагромаджувалося під столом. П’яне тіло грузно сиділо на масивному стільці, а руки вже ледве тримали недопиту темну пляшку. З вікна світило легке рожеве світло, що явно означало, що вже більше сьомої ранку. Але Дін ще жодного разу не заплющив очі, весь час чекаючи на прихід додому брата.
       Заскрипіли двері, повільно відчиняючись, поки старший не помітив знайомого силуету. Семмі зайшов усередину, неквапливо зачиняючи за собою двері. У ніс ударив різкий запах алкоголю, ніс скривився. Молодший не очікував, що хтось чекав його вдома, ще й так рано, ще й п’яний. Обернувшись, він побачив у мотлох убитого старшого брата, який нависав над столом, як гора.
- Ну що, задньопривідний? - посміхнувся старший, - Натрахався?

    Ставлення автора до критики: Обережне
    Надіслав: levast , дата: сб, 11/18/2023 - 01:14