Повернутись до головної сторінки фанфіку: Гомофоб

Натисніть на потрібну назву, щоб перейти до читання відповідного розділу.

  1. 1

    Надіслав: levast , дата: сб, 11/18/2023 - 01:14
  2. 2

    Надіслав: levast , дата: сб, 11/18/2023 - 01:16
  3. 3

    Надіслав: levast , дата: сб, 11/18/2023 - 01:20
  4. 4

    Надіслав: levast , дата: сб, 11/18/2023 - 01:21
Повний текст

- Чому ти назвав мене гарним? - питав Дін, висовуючи з рота зубну щітку і випльовуючи піну в раковину.
       Сем зробив задумливий вигляд, а потім заліз у душ, включивши сильний напір води, який майже не давав чути слова обох чоловіків. Старший мигцем задивився на голого брата, який забув прикрити шторку буквально на кілька сантиметрів. Відмінне складене юнацьке тіло сповивало погляд, хотілося сфотографувати цю картинку як фотографію і забрати з собою в спальню, щоб краще розглянути.
- Тому що так і є, - відповів Сем, намилюючи свої плечі старою губкою, що проїхала з ним багато штатів, - Ти дуже гарний, хіба ти сам цього не знаєш? Де б ми не були, всі дівчата дивляться лише на тебе.
- Знаю, - Дін згадав ті мільйонні рази, коли дівчата називали його найкрасивішим хлопцем у світі, - просто не розумію, навіщо ти це сказав. Тхне гомосятиною.
       Розливий сміх Сема відбився від потрісканого кахлю у ванній кімнаті і загубився десь у душовій кабіні. Він безглуздо посміхнувся сам до себе, опускаючи голову вниз.
- Ти ж знаєш, що завзяті гомофоби найчастіше теж хочуть іншого чоловіка? Типу невідповідність така, - почувся голос з душу і скрип крана, що закривається.
       Дін ще раз сполоснув рот водою і глянув на себе в дзеркало. У якомусь сенсі його молодший брат мав рацію і це змусило Діна замислитися. Настільки сильно замислитись, що він почав тупити в дзеркальну поверхню, ніби виглядаючи щось у ньому. Або когось нового для себе, можливо, ту людини, яку він не міг до кінця ще зрозуміти. Але, поспішаючи його Семмі, змусив зрушити з місця і вийти на кухню.
- Я зроблю нам дві кави, - сказав старший, виходячи з ванної кімнати.
       У машині вони розлили собі гарячу міцну каву в кухлі з термоса і зробили пару ковтків. У Сема звело рота від міцності напою, і він здивовано глянув на старшого, який спокійно пив вже п’ятий ковток. Вони сиділи в цілковитій тиші, і лише дратівливе сербання різало вушні перетинки молодшому. Після його п’яної витівки між ними щось налагодилося, наче тонка нитка скріпила їх заново разом. Але вона була настільки крихкою, що кожне неакуратно кинуте слово могло знову зруйнувати їхню невелику ідилію. Обидва брати напевно відчули тепло за весь їхній час у ворожнечі. Сем навіть вирішив сісти на переднє сидіння, чого вже довго не робив.
       Виїжджаючи на зустріч, Дін постукував пальцями по керму в такт музиці, а молодший трохи задрімав, уткнувшись чолом у холодне запотіле скло. Дін оглянув сплячого брата з ніжністю, не відчуваючи злості в собі і навіть ревнощів. Він подумав, що може бути десь у далекому майбутньому, він би зміг зрозуміти його захоплення і прийняти його. Однак, як відпустити від себе Сема, який є для нього єдиною рідною людиною у цьому світі - він не знав. Скільки б роздумів не було в його голові, він не міг зрозуміти почуття ревнощів до молодшого. Чи були ці ревнощі як до члена сім’ї, який хоче покинути сім’ю? Чи це була справжні ревнощі, як до чоловіка, як до предмета бажання? Ще трохи і він міг з’їхати на узбіччя, врізавшись у найближче дерево, бо думки вихором роїлися в голові, не даючи навіть хвилини на спокій.
       Нарешті вони припаркували машину біля милого двоповерхового будинку, пофарбованого в сліпучо-білий колір. Всюди були квіти, куди не глянеш. Дін навіть примудрився наступити на ромашки при вході, але швидко зробив вигляд, що це не він, по дурному ступивши вперед.
       По телефону дівчина була дуже стурбованою і надто нервовою. Згідно її поясненням, які вона робила, Сем, поринутий у книги, майже зрозумів надприродну причину їхньої зустрічі.
        З порога Дін зазначив, що дівчина досить миловидна, пишногруда і, незважаючи на сумне обличчя, випромінювала до нього симпатію. Він це зрозумів за лукавим поглядом та іскорками в очах. Сем, що стояв поруч із ними, теж це зрозумів, а тому закотив очі вгору, висловлюючи своє невдоволення. Можна порахувати на пальцях, скільки ж разів він спостерігав цей погляд від жінок, які хотіли його брата. Вони були розпусні та хтиві, як і сам Дін, який намагався закадрити їх. Червоні губи, блондинки, брюнетки, великі груди з декольте  і занадто мерзенні короткі спідниці - все це Сем уже не міг переносити на дух. Щоразу Дін відсилав молодшого одного додому, просив не заважати йому і ніби ставав іншою людиною, коли йшлося про жінок і секс. І це дратувало молодшого до помутніння розуму, тому що щоразу він залишався зовсім один, доки його брат не задовольнить своє бажання.
       Але зараз чомусь було не по собі дивитись на те, як його Дін підбадьорює цю дівчину посмішкою. Своєю коронною усмішкою, після якої старшого не можна було побачити вдома, а лише у ліжку у тієї дівчини, з якою він загравав.
       Дін і сам розумів, що зараз либиться так, ніби вони прийшли не до постраждалої, а в бар чіпляти когось на ніч. Трохи відвівши погляд, він помітив незадоволене обличчя Сема. Відчуття були, ніби його застукали за зрадою, а погляд молодшого пропалював наскрізь.
       Увійшовши до будинку, вони пройшли до вітальні, де дівчина запропонувала двом хлопцям чай. Коли були дотримані правила пристойності, вона, присівши навпроти Діна, почала розповідати про свого брата, який зустрічається з якоюсь жінкою у віці. Багато з них вони вже чули по телефону, але деяка інформація була дуже корисною.
- Вона зовсім і не красуня, але його до неї тягне, як магнітом, - говорила вона, вдивляючись у вічі Діну, - А він щодня чахне на очах. Того місяця він важив дев’яносто кілограмів, зараз лише сімдесят п’ять. Почувається жахливо, але все одно примудряється говорити тільки про неї в наших з ним бесідах, - вона зневажливо підняла носа вгору, даючи зрозуміти як їй не подобається пасія її брата, - Я намагалася з ним поговорити, чесно. Але кілька тижнів він навіть не виходить з дому, а буквально з учорашнього вечора не бере слухавки. Мені, - вона шморгнула носом, - страшно за нього, адже нікого ближче в мене немає.
       Дін автоматично поклав свою долоню їй на руки, затискаючи тендітну долоню своїми огрубілими пальцями. Він погладив її руку, подивився в очі і, у кращих традиціях, з легкою хрипотою в голові промовив:
- Ми розберемося, в чому річ. Не хвилюйтесь.
       Сема занудило, і він захотів бути зараз якнайдалі від цього місця і цих двох.
       Але Дін так і не припиняв погладжувати її руку, до кінця вислуховуючи розповідь дівчини. Він робив це несвідомо, просто звик так заспокоювати розгублених жінок. Наприкінці розмови старший попросив у постраждалої адресу брата та пообіцяв, що завтра вони навідаються до нього і все вирішать.
- Намагаєшся довести світові, що ти затятий гетеросексуал? - жартівливо сказав Сем, відчиняючи двері імпали, - Так стискав її руку, що мені здавалося, ніби ти зараз її зламаєш, - наче підказав молодший.
- Чого? - засміявся Дін, -  Це повага, Семмі. До того ж, дівчина, між іншим, красуня і вимагає чоловічого плеча.
- Чи не плеча, - Сем занурився в машину, голосно грюкнувши старими дверима. Дін синхронно заліз усередину з братом, миттю опинившись з ним віч-на-віч.
- Дивись, малий, а то я зараз відвезу тебе додому, а сам поїду назад. Втішатиму красуню, - старший ніби намагався роздратувати Сема, вивести на якусь розмову, змусити його відчувати до себе хоч щось.
       Дін сердився за те, що відчуває дивну прихильність, що межує з любовним інтересом, до цього довготелесого хлопця. Він роздратував Сема зовсім випадково, майже інстинктивно. Можливо, він намагався побачити якусь реакцію на його дії і зрозуміти, чи є у молодшого хоч щось від того, що відчуває він.
       Не дивлячись на постійний потік уявних міркувань, вони ніби ні в чому не бувало, їхали в машині і багато розмовляли на відсторонені теми, співали безглузді пісні і заїхали в кафе, де з’їли два величезні бургери, забруднивши роти майонезом. Колишнє тепло знову між ними та  невблаганно розтікалось по тілу, надаючи особливого затишку.
       У кафе, коли старший замовляв ще порцію картопля фрі, Сем помітив нове повідомлення від того хлопця. Він запропонував йому ще раз зустрітися і повторити їхню ніч. Непогано написане повідомлення з обраними збуджуючими словами викликали в Семмі інтерес. Приплив крові до паху змусив його перечитувати знову і знову смс, уловлюючи нові фантазії у голові. Неймовірне збудження пройшлося по тілу молодшого, змусивши його крутитися по сидінню, наче заведена лялька. Потягнувши час, він відповів: «Звичайно, буду в тебе об одинадцятій». Подивившись на Діна, який їв картоплю, він зрозумів, що той є для нього перешкодою. Залишити його зараз і піти він не міг, а вдома старший зробить справжній скандал. Він прокрутив уже багато варіантів і жоден не здавався йому втішним. Дін виглядав таким щасливим зараз, йому не хотілося псувати тому настрій. Але чомусь зараз його особисте життя здавалося набагато важливішим, ніж настрій старшого брата.
       Після вечері вони відразу ж поїхали до будинку. Вечір був теплим, а яскраве світло від помаранчевих ліхтарів освітлювало бруківку до будинку, по якій було видно, як дві фігурки рухаються, сильно регочучи. Дін розповідав черговий жарт, від якого Сем буквально згинався навпіл. А Дін поплескував того по спині, щоб той не захлинувся слиною. У веселій атмосфері Семмі вже й забув, що йому доведеться відпроситися у старшого брата.
- Ну що ти стоїш, роздягайся, - сказав Дін, коли вони зайшли на кухню, а потім зняв з себе куртку і накинув на стілець, - Треба буде зараз обміркувати наступні дії. Чесно сказати, - він перевів погляд на молодшого і сів на стілець, - гадаю, це суккуб. Ти ж у нас розумний, Семмі, говори свої пропозиції, - одна рука підперла підборіддя і погляд вузькими очима уперся в Сема, який навіть не збирався знімати з себе верхній одяг.
       Молодший хаотично подивився на годинник, відпив трохи води зі склянки, вислухав Діна і не міг зрозуміти, як йому сказати хоч що-небудь, адже час підганяв. Дін був настільки натхненним, настільки радісним, що порушувати ось це все йому дуже не хотілося. Він навіть пошкодував, що погодився на зустріч, але гормони робили своє, змушуючи внизу все перетворюватися на камінь тільки про спогади про хлопця, що нависає над ним і вбиває його довге тіло в мотельне ліжко.
- Дін, мені треба йти, - навідріз сказав Сем, трохи відвівши погляд убік.
- Назавжди? - старший раптом згадав, як той погрожував йому, що після повноліття піде з дому.
       Сем посміхнувся куточком губ.
- Ні, я не про це, - він зробив невелику паузу, - Той хлопець запросив мене на зустріч, і я подумав, що ти будеш не проти, якщо я схожу до нього, - кожне слово здавалося йому вироком.
       Тяжке і нестерпне мовчання повисло між двома братами. Сем нервувався, а Дін, у свою чергу, злякався і не знав, що сказати. Все знову стало незрозумілим, надто складним для старшого брата, він знову відчув ревнощі. Спочатку Дін дихав спокійно, намагаючись заспокоїти себе. Потім пекуче почуття перемістилося в легені, змушуючи втягувати повітря ніздрями і зітхати все сильніше.
       Діну було неприємно, десь навіть прикро за те, що після такого чудового дня, який був тільки їх, його молодший брат хоче втекти до якогось мудака, який знову витрахає його на брудному ліжку.
- Я подумав, що після наших сьогоднішніх розмов ти нарешті зможеш примиритися зі мною, - Семмі намагався розрядити обстановку, прорізаючи своїми словами повітря як лезо ріже тканину.
- О, ти подумав? - розлютився Дін, - Знаєш, я повністю примирився з тобою, але не з фактом того, що ти зараз йдеш трахатись до якогось мужика.
- Та гаразд тобі, братику, а пам’ятаєш, як ти залишав мене одного дому і ходив до баб? Я всю ніч був один і пялився в екран телевізора, поки ти там насолоджувався дівчатами, - Сем навіть підвищив голос, хоча через пару секунд злякався, коли побачив Діна.
       Старший брат повільно підвівся зі стільця, тримаючись лівою рукою за край столу, ніби роблячи собі опору. Тіло стало в кілька разів важче і відірвати ноги для хоча б одного руху було нестерпно складно. Але подолавши вагу власного тіла, Дін уперся у вхідні двері, перекриваючи собою шлях. Сем розвів руки вбік, невдоволено витріщивши очі.
- Ти нікуди не втечеш, - сказав Дін, схрестивши руки на грудях, - Я ж знаю, навіщо ти туди йдеш. Гормони, романтика, секс – усі справи. Я був у твоєму віці і, хоч не розумію твоїх нахилів, але знаю, що таке хотіти сексу.
- Блять, Дін, відвали, - Сем спробував відштовхнути старшого вбік, але отримав відсіч, - Ти нічорта не розумієш, ні-чорта! - він долонею вдарив Діна в груди.
       Сем ще раз спробував зрушити з місця Діна, але той наполегливо стояв як статуя, не зрушуючи навіть на міліметр. Жодної емоції на обличчі, лише погляд, що шукає відповідь на те, що йому робити далі. Істерика Сема була схожа на звичайну підліткову поведінку, і хоч між ними була різниця всього в якихось чотири роки, він знав, що відчуває молодший брат. Знав, як це горіти бажанням до іншої людини. І як хочеться якнайшвидше загасити цей вогонь. Він теж це відчував вже кілька днів до Сема. Однак ревнощі, які всепоглинали його друге я, не давали йому нормально мислити. Як це Семмі зараз піде до іншого чоловіка, а чи не залишиться з ним? Як це його чіпатиме інший? А якщо Дін задовольнить його бажання і тоді він залишиться з ним?
         Ідея була вкрай дурною і грішною, але чомусь вона видалася йому прийнятною. Краще його рідний брат, ніж людина, яку він навіть не бачив в обличчя. Дін знав чутливі точки брата, а той чоловік ні. Дін знав, що молодший боїться лоскоту і дуже любить, коли його гладять по волоссю. Той чоловік не міг цього знати, а отже був недостойний перебувати поруч, а тим більше торкатися його.
       Сем істерив, махаючи руками, щось голосно говорив. Він усе намагався зрушити брата з місця і просто проклинав його щоразу, коли той зітхав. У Діна була лише пелена з білого шуму, що перекривала йому вушні перетинки, а постійний гул серця заважав йому думати. Він лише ставив одне питання у своїй голові: «Так чи ні?». І все підказувало, що так. Слова Сема про те, що він гарний, його захоплені погляди в дитинстві на власного брата - все говорило про те, що Семмі і сам не проти їхнього зв’язку, але все ж таки це був інцест. Їхній брудний бридкий світ був зганьблений з самого дитинства, у їхній крові був гріх від народження і якийсь там секс із братом повинен бути лише краплею в морі, порівняно з тим, що вони робили до цього.
       Він зловив очі молодшого брата і той завмер, ніби на нього подивилася змія. Дін опустив долоню на плече Сема, відчувши, як тіло підлітка завмерло. Йому хотілося поцілувати його, відчути рідні губи вперше на смак, але натомість він загорнув руку братові за спину і уткнув Сема в стільницю грудьми, прямо обличчям донизу.
- Що ти робиш? - молодший спробував вивернути обличчя у бік брата, але Дін лише придавив його щокою до холодної поверхні.
- Семмі, я ж знаю, що тобі зараз треба, - Дін нахилився до молодшого, обпалюючи гарячим диханням його вухо, - Краще я, ніж він.
- Це ідіотизм, - Сем вигнувся спиною, іншою рукою вдаривши Діна по плечу, наскільки міг, - Ти взагалі нормальний? Наче й не п’яний, - спроби вибратися були марними, тіло тяжко тиснуло на нього.
- Семмі, все буде добре. Просто залишися зі мною сьогодні, - він говорив повільно, кожне слово наче пробуючи на смак.
       Однією рукою Дін зіскочив униз і розстебнув ширинку молодшому братові. Член, незважаючи на грубі дії, стояв колом, від чого старшому стало не по собі. Сем довго чинив опір тому, що Дін хотів зняти з нього джинси. Викручувався всім тілом, лаявся, благав. Соромно було бути в такому становищі перед старшим братом, який намагається згвалтувати тебе. Хоча міг це Сем назвати насильство, якщо його тіло зрадницьки бажало розрядки і навіть руки свого брата здавалися чистим задоволенням. Раптом, крізь шурхіт і лайку, обидва брати відчули, як вібрує телефон Сема, віддаючи вібрацією в кисть старшого. Молодший перевів погляд на кухонний годинник, було майже одинадцять. Це точно йому писав хлопець із мотеля.
          Дін теж розумів, хто пише молодшому, а тому тепло почало приливати до щок, змушуючи його злитися. Начебто третій зайвий був присутній під час їхньої метушні, і пильно спостерігав за тим, що відбувається.
       Нарешті, коли Сем утомився дригати ногами, Дін зміг долонею ковзнути по промежині брата, відчуваю вологість і хіть, жар і пульсацію.
- А ти так сильно чинив опір, - Дін показав долоню молодшому, повністю забруднену в його предеякуляті.
       Молодший лише вилаявся, мчачи під Діном і вмираючи від сорому. Насправді, було ніяково визнати, що під братом він вперше збудився просто від найменшого дотику. Він кричав для того, щоб зробити вигляд, що йому це не подобається, але в душі благав, щоб Дін не приходив до тями і закінчив до кінця свою справу.
       Блукаючі руки старшого розбурхували його свідомість, змушували закочувати очі і піддаватися стегнами назустріч долоні брата. Це було насильство над його розумом, яке намагалося сказати «ні», але тіло стверджувало «так».
       Старший брат насправді не розумів, що робити. Він був фахівцем із любові з жінками, але з чоловіками зовсім інше питання.
Тіло Семмі було ніжним, підлітковим, легкий волосяний покрив та білосніжна шкіра під пальцями робили процес ще більш чудовим. Навіть на запах його шкіра була ідеальною. Дін усе намагався втикатися в шию молодшого носом, щоб якнайсильніше відчути його. Хаотичні рухи Сема не давали старшому все спокійно зробити, тому йому довелося грубо натиснути на плече молодшому, видавлюючи з нього крики.
-Будь ласка, не чини опір, - сказав Дін,- благаю тебе. Ти ж знаєш, що так нічого не вийде.
       Раптом він погладив Сема по волоссю, як робив це в дитинстві, коли намагався заспокоїти заплаканого малюка. Молодший глянув на нього з-під лоба, зовсім без ненависті. Він розглядав рідні риси обличчя, зупиняючись на губах старшого, то на його зляканих очах.
- Просто візьми в моїй кишені лубрикант, - процідив крізь зуби Сем.
       Дін одразу заліз у кишеню куртки молодшого і дістав тюбик. Видавивши трохи на пальці, він відчув тягучість. Сем перестав смикатися і Дін, трохи послабивши хватку, спробував пальцями торкнутися заднього проходу молодшого. Складалося відчуття, що він був незайманим і не знав, куди засунути. Але це був дійсно його перший раз з чоловіком, і йому було ніяково. Сем сам почав підштовхуватися стегнами на зустріч пальцям старшого брата, трохи стогнучи. У Діна від стогонів брата закружляла голова і він остаточно збожеволів. Два пальці впевнено увійшли всередину, витягаючи гучний подих молодшого. Дін дивився, як пальці плавно виходять із вузького проходу Сема, а потім знову ховаються в ньому. Тіло під ним тремтіло, а ноги у молодшого звело судомою.
- Ти ж розумієш, що я просто хочу зробити тобі приємно? - тихо сказав Дін, розбавляючи монотонні стогін молодшого, - Я не хочу, щоб ти ходив до будь-кого. Пообіцяй мені, що ти будеш тільки зі мною.
       Сем стиснув зуби, відчуваючи, як Дін вставляє ще третій палець. Він майже не чув його слів.
- Пообіцяй, Семмі, - Дін витяг пальці з брата і уперся збудженим членом у нього.
- Обіцяю, - на напіввидиху сказав Сем.
       Дін нахилився і поцілував молодшого в тім’ячко, тихо повторюючи «молодець». Важко було повірити в те, що він займається сексом із чоловіком, що раніше здавалося йому чимось мерзенним. Однак він ладен був зробити все заради свого молодшого брата, який так хтиво стогнав на цій кухні, просоченій запахами їжі. Шорсткі пальці погладили стегна Сема, потім трохи стиснули ніжну шкіру, спостерігаючи як вона червоніє.
       Нарешті, зібравшись з духом, він натиснув на прохід Сема і відчув як член почала обволікати волога тіснота. Відчуття були не такими як з дівчатами, все було набагато вужче, приємніше і він міг би кінчити тільки від одного входження. Тим більше, молодший, котрий постійно смикався під його руками та стогнав з періодичністю, зводив його з розуму. Він уже остаточно відпустив руку Семмі і дав можливість доторкнутися до себе долонею. Він відчував як молодший смикає рукою внизу, а стегнами сам буквально насаджується на його член.
       Старший, нарешті, оторопівши, обхопив двома руками стегна молодшого і сам узяв на себе ініціативу, вбиваючи тіло молодшого в стіл. Він грубо трахкав його, навіть забувши про відчуття Сема. Ейфорія від процесу не давала йому зупинитися, пожираючи все його нутро. Почервоніле обличчя брата іноді кидало на нього погляд, і він ще ніколи не бачив стільки хтивості в цих очах, як зараз.
Семі елозив під старшим братом, намагаючись зручніше обхопити рукою член, від чого все тіло трясло. Рука вкрилася легким пітом, на лобі, а волосся зрадливо застилало очі. Було страшенно незручно, але в той же час дуже добре. Сем вже не думав, що він займається сексом із братом, він буквально ні про що взагалі не думав. Лише про те, як слизька рука рухається по члену, зачіпаючи опуклі вінки, приносячи величезне задоволення. Він відчував, як Дін ззаду відверто лапає його і йому це подобалося. Член брата розтягував його до тієї неможливості, до якої він ще не доходив, боячись нашкодити собі. Але зараз він віддавався процесу повністю.
       І нарешті, довівши себе до кінця, Сем скінчив у свою руку, розбризкуючи залишки сперми прямо на підлогу під ним. Ще кілька секунд він намагався віддихатися, поки не відчув, як старший, вперше зі стогоном у цьому процесі, скінчив усередину нього. Стало тепло та незвично, адже до цього ніхто з його партнерів не кінчав усередину.
       Дін навалився на нього зверху, однією рукою звільняючи очі Семмі від мокрого волосся, а потім провів шорсткими огрубілими пальцями по губах молодшого. Він пробував їх навпомацки, як якусь тканину, раніше йому не знайому. Припухлі губи були зімкнуті, Сем нарешті відкрито глянув на брата.
- Напевно, мені варто перепросити, - Дін був розгублений.
       Молодший нічого не відповів. Він жестом попросив його відійти і Дін, злазячи з брата, по дорозі натягуючи на себе забруднену білизну разом із штанами, дав йому вільний простір. Семмі теж швидко натяг на себе речі, немов боячись бути голим перед старшим і потім, спіймавши на собі його погляд, сказав, що йому терміново треба надвір. Він злякався своїх відчуттів поряд із братом і того, що зараз відбувалося між ними. Стало навіть трохи гидко, нудота підступила до горла. Німе мовчання, неоднозначні погляди один на одного і молодший різко вийшов у внутрішній двір будинку. Дін не встиг навіть зрозуміти, що сталося. Все ще паморочилося в голові, ноги підкошувалися.
- Чорт, Сем! - крикнув Дін у порожньому будинку, натягуючи на себе куртку і намагаючись якнайшвидше вийти у двір.

    Ставлення автора до критики: Обережне
    Надіслав: levast , дата: сб, 11/18/2023 - 01:20