Akema
16+
Джен
Ізабела
Міні
Заборонено
  • Забороняю перекладати роботу російською
  • Забороняю розміщувати роботу на рос.ресурсах
Немає схованих позначок
чт, 10/19/2023 - 00:10
вт, 01/09/2024 - 00:22
35 хвилин, 32 секунди
2
Читачі ще не додали роботу у збірки
Навіґація

Хто така Ізабела без свого корабля? Лише привид. Тінь.

 

"Корабель-привид"

 

Хвилі, вітер, море… Якщо ви ніколи його не бачили і не слухали, тоді важко вам уявити, яка сила ховається за тими тихими хвилями. За тим нудним прибоєм. Море тулиться до берега, мов злидар, коли насправді, воно тут є володарем.

Розділи:
    Примітки
    Все це старе, як світ. Але закортіло.
    Вподобайка
    1
    Ставлення автора до критики

    Відгуки

    Фінарель

    Ну яка ж краса! Ваша робота - справжня перлинка. Не знаю, як хто, а я й досі із задоволенням повертаюся до такого рідного всесвіту. Хай йому вже багато років, але ж хочеться іноді поринути до знайомих місцин, почитати про персонажів, які стали такими близькими. І фанхата ж живе і залишає в собі затишне тепло доти, доки про неї пам`ятають, тож будемо це тепло підтримувати))

    До Ізабели у мене дуже неоднозначне ставлення, бо все ж таки вона та ще штучка. У будь-якому разі, буйдужим вона нікого не залишить. 

    Дуже атмосферна робота, у якій дуже грамотно розставлені акценти і деталі. І кожен персонаж, хай він навіть каже лиш декілька фраз, на своєму місці. І, до речі, усі дуже впізнавані. Особливо відмітила для себе діалог із Зевраном. Він виділяється з усього тексту своєю лаконічністю, грайливістю, коли без зайвих слів, одними лише короткими фразами вимальовується картинка, на якій видно і Ізабелу, як вона є, і Зеврана, який змінився після смерті коханої. 

    В якийсь момент майже відчула на обличчі свіжість морського бризу. І, гадаю, дуже правильне продовження історії Ізабели. У грі здається дивним, чого вона до останнього стирчить в Кіркволлі, особливо якщо не має романтичних стосунків з Гоуком. У Вас воно якось більш влучно вийшло, і до характеру її й передісторії пасує. 

    За вийнятком деяких моментів і помилок, дуже сподобалося. Дуже довго чекала, коли ж текст з`явиться, бо висіло на сайті з однією лиш шапкою, додаючи інтриги) Не розчарована. Отримала задоволення від прочитання. Можливо, ще повернуся до цієї роботи.  

    Akema

    Дякую за теплі слова. Чому весіла довго у шапці? Бо я дурне. Ніяк не можу звикнути до сайту з його формами та тим, де і як потрібно правильно. Але не жалію. Мені дуже подобається, що нарешті є сайт рідною мовою. Дякую за такий відвертий коментар.

    DA2, незважаючи на усі недоліки, є моєю улюбленою з серії. Персонажі близькі й знайомі. Радію, що вам сподобалося.