Повернутись до головної сторінки фанфіку: Химерні пригоди ДжоДжо. Колоскове поле.

Натисніть на потрібну назву, щоб перейти до читання відповідного розділу.

Повний текст

Джоан та Дарен стояли в не розумінні що відбувається, та дивилися одне на одного декий час. Після чого дівчина підбігла до Джо, та крепко обійняла його. В свою чергу Джоан тільки дивися на її стенд . Це створіння було синьо-чорного коліру. Голова , та тіло нагадувала кота , з вушками, вусами, та хвостом, тіло було більш хуманізоване. Стенд хлопця спробував заговорити зі стендом дівчини, але схоже той не знав як це робити. Через деякий час вони сіли поговорити про все..

-Де ти був увесь цей час!? - стурбовано спитала дівчина .

-Мені стало погано під час того як я йшов у магазин, та мене відправили у лікарню. Я не думав що опинюся у комі на деякий час. Але це все за нього — з за спини Джо показався стенд, та привітався.

-У тебе також з’явився стенд!? - ще більш здивовано спитала вона..

-Так. В той день, коли мені стало погано, щось поцілило у мене золотою стрілою . Та через деякий час появився він — хлопець показав на свій стенд. - Ти краще скажи як ти отримала стенд!?

-Тебе не було уже 5 годин, та я вирішила направитися на твої пошуки, але як тільки я відчинила двері, мене зустріла стара бабця. Вона мені розповіла все про стенди , та те що починає відбуватися у цьому світі. Та сказала якщо я хочу захистити тебе від усього лиха, я повинна прийняти золоту фігурку жука. Але як тільки я взяла її в руки, в мене появилась невелика рана, та мені стало погано. Я пішла відпочити, а коли проснулась, побачила його!

-У чому його сила — підійшовши ближче до стенда своєї дівчини, він глянув йому у очі.

-Він просе мене сказати, щоби ти відійшов від нього — сердито сказала Дарен. Хлопець послухався, моментрально відійшовши.

-А як ти зрозуміла що він каже? Наче він мовчав — здивовано відповів Джо.

-Він говорить телепатично! Та чомусь тільки зі мною… Його сила у тому, що він може вимикати любу частину супротивника, на деякий час. Продемонструй ! - не встигнувши договорити, як стенд дівчини різко опинився під Джоаном, легенько взявши того за ноги. Через секунду хлопець перестав відчувати їх, та став падати, але стенд повернув їх у норму . -А що твій стенд може? - спитала дівчина. Джо пояснив як діє його стенд.

-Вибачте що перебиваю господарю — стенд хлопця легенько шарпнув того за кофтину — а яке ви призвисько мені дасте?

-Що? - незрозумівши перепитав хлопчина

-Ти ще досі не дав йому ім’я? - здивовано запитала Дарен — свого я назвала Кінг оф Ерн.

-Окей — Джоан став в позу, щоби краще думати… - ти … мій стенде.. будеш Білд Діферент! -Ура! Я тепер маю власне ім’я ! Дякую господарю! - Білд був не в собі від радості.

-Це усе добре, але нам потрібно знайти цю бабцю, усе це занадто дивно. Коли я був у лікані, на мене напав незнайомець зі стендом, та казав щось типу “Мені наказали тебе вбити” та всяке тому подібне — сказав Джоан. Після чого вони з Дарен почали збиратися на пошуки. Куди йти , та що роботи вони не знали, але надіялися що світ дасть їм підсказку . Вийшовши на вулицю, вони пішли бродити по місту, та розпитувати у всіх про бабцю. Через деякий час вони побачили дивну ситуацію . До маленької дівинки ліз чоловік . Джо та Дарен хотіли їй допомогти, але не встигли вони підбігти, як незнайомець пробив дівчинку стрілою, та зник. Дівчинка впала на землю , втративши свідомість. Підбігши, Дарен взяла дитину на руки, та крикнула..

-Їй потрібно у лікарню! - Джоан махнув головою в знак згоди, та став допомогати дівчині нести дитину. Але через деякий час, на пів дорозі до лікарні , їм перегородила шлях велика статура Естюди…

-Пане Джо, вітаю вас. Перш за все , хочу приставитись , мене звати Естюда. Я слідкував за вашим боєм в лікарні, це було прекрасно.. - не давши чоловіку договорити, Джо разом з Дарен обійшли його

-Вибачте, нам ніколи — сказав хлопець у слід Естюді, але той тільки посміхнувся..

-Ні, я перепрошую — відповів чоловік — ви затримаєтесь! - після цих слів з під землі виліз Трік шот , та одним постілом пробив ноги Дарен та Джоану. Від чого ті впали на землю, та кинули дитину …

Продовження скоро…

 

    Ставлення автора до критики: Негативне
    Надіслав: aprii_tee , дата: нд, 01/21/2024 - 01:03