Повернутись до головної сторінки фанфіку: Химерні пригоди ДжоДжо. Колоскове поле.

Натисніть на потрібну назву, щоб перейти до читання відповідного розділу.

Повний текст

-Ай! - Джо розплющив очі, але в ту ж секунду сонце засліпило їх. Озернувшись, він побачив що знаходиться в лікарні. Не далеко від нього сиділо щось, схоже на людину, але ніби було у броні. Кольори цієї броні були синій , червоний , та зелений. Це „Щось“ навіть сидячи було вище за Джоана на см 50 мінімум.

-Вітаю господарю! - завело розмову дивне створіння. Від чого хлопчина аж впав з ліжка, витираючи холодний піт.

-Хто ти такий!? - вимовив Джоан до створіння, намагаючись знайти хоть щось що могло його захистити від нього. Створіння спокійно піднялося зі стільця, та підійшло ближче до хлопця.

-Я ваш стенд — вимовив він

-Стенд? - з незрозумінням сказав Джо, але створіння продовжило балакати…

-У всьому винна стріла, яка залізла вам у руку — показав пальцем Стенд - Я пробудився у вас приблизно дня три тому. Ви тут уже більше одної неділі. Коли ви знепретомніли, вас доставив у лікарню невідомий, старий чоловік. Я дуже переживав за вас, так як думав що ви помрете !

-Я марю…- тихенько про себе сказав Джоан — але пограємо уже в цю гру… Скажи, а чому ти говориш? Наче як стенди не розмовляють!- заперечливо сказав він.

-Просто я розумний стенд! Ой… Господарю, повертайтесь швидко у ліжко! - не чекаючи відповіді, Стенд переніс Джо у ліжко, та накрив його. А сам заліз на стелю, в очікуванні . В палату війшов чоловік, у дуже дивно вбраному костюмі . На голові у нього була накидка. Весь костюм був білий та у чорний горошок. Невідомий глянув на Джоана, навкруги його ока було тату зірки, а поглд був злим. Невідомий зняв накидку, та вимовив…

-Ти Джоан Стоун!? - після чого він різко простягнув руку, з якої вилетіли маленькі мушки, які моментально приблизилися до хлопця. - один рух, та вони підірвуться — незнайомець почав повільно наближаться до Джо, в одночай як його стенд повільно перелазиві з стіни, на іншу частину кімнати. - до мене прийшла одна дивна жінка, та наказала тебе убити . Не знаю чому, дала більше грошей, та сказала мовчки все зробити. Ще вона мене поранила стрілою, та після чого в мене появилася ця дивна сила. Стенд. Я назвав його Флай Драгон . Саме веселе — чоловік підійшов в притул до Джоана — що якщо я зараз їх підірву, ти помреш, а я залишусь без жодної подряпини. Тому, прощавай малий — чоловік тільки хотів активувати стенд, як зненацька стенд Джо рванув до незнайомця. Хлопчина замітив, що замість рук, у його стенда були великі бурові установки. Один точний удар, та його стенд відштовнув незнайомця, пробивши йому живіт. Одна з рук стенда повернулася у норму, та схопила Джо.

-Потрібно забератися звідси ! - різко вимомв стенд, потягнувши хлопця з собою, вибігши з палати, вони направилися у низ .

-Я не сплю… - усвідомив Джоан , та постарався прийти до тями. - Що нам робити?! - зі страхом в голосі продовжив хлопчина.Я не знаю — відповів стенд — в той момент удара, я зробив те, що ви захотіли в середині сердця… так як я , буквальне відображення, та створіння вашої душі.

-Тоді… нам потбіно знешкодити … - не впівши сказати, з першого поверха вилитіло три мухи, та підірвали сходи у низ. Отямившись, хлопчина зрозумів що прийдеться битися. - Що ти вмієш?! - різко спитав він у свого стенда. Той тільки посміхнувся, та відповів.

-Господар, моя здібність полягає у тому, що я можу замінити любу свою частину тіла на щось інше, типу великого щита, чи супер швидких ніг. Всього на кожну частину у мене є чотири режима : Режим сили, режим швидкості, режим захесту та режим польоту. Як мені їх змінювати , я можу вирішувати сам, щоби захистити вас . Але ви також можете їх змінювати мені, коли ви будете вважати за потрібне! Тільки скажіть!

-Я зрозумів. Зроби щось з цим дивним чоловіком, що вважаєш за потрібне. Якщо виберимося звідси, то будемо розбиратися що нам роботи.

-Зрозумів! - радісно викрикнув стенд. На горизонті повільно почав з’являтися незнайомець, який їх атакував. Він стікав кровью, але ще міг рухатися.

-Я не дам тобі так просто утекти! - викривнув чоловік — Флай драгон! Напади на нього з усіх можливих сторін! - мухи почали направлятися до Джо , але його стенд моментально змінив своє тіло у великий металевий купол , та закрив свого господаря там. Прийнявши першу хвилю атак, як стенд, так і його господарь відчули невелику біль, але не сильну . Стенд Джо змінив тип ніг в режим швидкості, та направився до супротивника. Чоловік не вспів оглянутися, як в нього влетів на великій швидкості супротивник, та продовжував рухатися до стіни, щоби прижати того на смерть. Але незнайомець не збирався здаватися. - Флай Драгон, атакуй його ноги! - мухи моментально виконали наказ свого господаря. Стенд Джоана не встиг змінити тип ніг, та отримав величезну шкоду, від чого зійшов з вказаної дистанції, та упав недалеко від супротивника..

-О чорт…- вимовив стенд — мені потрібно буде деякий час на відновлення

-Бляха! - невдоволено відповів Джо - я наказую тобі змінити своє тіло на режим атаки - Так точно! - вимов стенд, та змінив своє тіло. Джо піднявся на ноги, продовжуючи наказувати — зміни свої руки на захист, ноги поверни в простий режим…

-Що ти там бурмочеш… - розізлившись ще більше, незнайомець повторно наказав Флай Драгону атакувати стенд Джоана, але той вдало став відбиватися від них своїми руками.

-Рано чи пізно у нього закінчуться мухи — з посмішкою сказав хлопчина. Незнайомець не витримав, та перевів атаку пряму на Джоана , але в ту саму секунду його живіт пробив велитеньський бур

-План спрацював — сказав стенд Джо. Усі мухи зникли, хлопець переміг. Не дослуховіючи присмертного бурмотіння незнайомця, він побіг з лікарні додому… Через деякий час до мертвого тіла незнайомця підійшов чоловік, досить крепкої статури, одянутий в усе розове . Нахилившись над тілом, він промовив:

-Ой, пане Джо так вдало з тобою справився ! Він такий молодець! - в лікарню прибула поліція, та піднялась до чоловіка у розовому на другий поверх

-Аніруш! - один з поліцейських націлив пістолет на чоловіка — підніміться з піднятими руками в верх, не смійте …

-Трік шот, вбий цих надокучливих мошок — не слухаючи поліцейського, чоловік у розому активув свій стенд. Зі стіни, недалеко від правоохоронця виглянув Трік шот. На вигляд він був схожий на маленького гравця в амереканьський футбол, але замість одної руки у нього було дуло. Стенд навів дуло на поліцейського, та вистрілив. За 2 секунди пуля пролетіла крізь усіх правоохоронців які були у будівлі, та неподалеко він неї. Чоловік у розовому підвівс на ноги…

-Надокучливі мушки більше мені не завадять зустрітися з паном Джо! - широко посміхнувся чоловік. - Та вбити його… Естюда йде по тебе! Хіхіхі.

Через деякий час Джоан дістався до свого дому, але побачив дуже неочікувану річ… Біля Дарен стояв стенд …

  • О ні…

 

    Ставлення автора до критики: Негативне
    Надіслав: aprii_tee , дата: нд, 01/21/2024 - 01:02