Повернутись до головної сторінки фанфіку: Покарання? Так... Будь ласка!

Натисніть на потрібну назву, щоб перейти до читання відповідного розділу.

Повний текст

Ну, раз вже точно ранок, то можна почати прання. Однак, цей сон здається дивним. І занадто реалістичним. Це логічно, бо тут Іно не літає на величезному данґо і не використовує насіння кавуна, як патрони до вогнепальної зброї. Чи ще щось таке. Але також важко уявити двох колег, старший з який вирішить відшмагати молодшого за помилки чи непослух. Хоча… Якщо вони зустрічаються, то таке легше уявляється.

 

Вже розвішуючи речі на балконі Іно згадав, як надибав на еротичний комікс, де один персонаж дозволив другому відлупцювати свій зад заради розваги.

 

— Бляха..— червоніючи, Іно прикрив обличчя, намагаючись прийти до тями. Коли він закінчив вішати одяг, то повернувся в квартиру. «Я що, збоченець-мазохіст?» Вигулькнуло в голові. І ноги самі понесли до шафи. Руки відкрили дверцята. Незрозуміло, правда, навіщо. Оскільки знайти щось тут було неможливо. Зітхнувши, Іно штовхає руку в купу, де переважають за кількістю штани. Рухаючи рукою, Іно нарешті намацує матеріал, який він шукав. Притримуючи гору одягу, Іно нарешті витягнув те, що хотів. Це класичні темні пом’яті штани, які Іно тримав за верхню частину, в лямках якої лежав цупкий ремінь. Іно точно знав, коли купував його, що ремін занадто дешевий, аби бути зробленим зі шкіри. Але якщо Іно всеодно надягав би пасок лише кілька разів, то дермантин не має сильно потріскатись.

 

Іно кілька хвилин розглядав пасок, злегка кусаючи губи. Нічого особливого в ремені немає, але ж він не дає спокою Іно, який вже підійшов до канапи й вмостився на неї.

 

«Я ж просто спробую.»

 

Підтягнув галошу шортів, аби оголити стегно. Іншою рукою замахується ременем, заплющуючи очі. Лясь! Іно розплющив очі.

 

«Не так вже й боляче. Хоч, я й злякався чомусь.»

 

Ще два удари по стегну. Ті здавались досить гучними, але боляче було лише в перші секунди. Та й не сильно. «Сподіваюсь, що сусіди подумають, що в мене руки зі сраки і я впустив щось.»

 

—А? Га-а-а!

 

Червоні смуги від ударів щойно з’явились. Ті повторювали контур паска. Щоки Іно почервоніли і той швидко гайнув до шафи та вкинув ремінь назад. «Сподіваюсь, що синці швидко зійдуть. Якщо під час наступної бійки мене будуть обстежувати, то я не переживу цей сором! Вони надто помітні, аби не зрозуміти. «

Примітки до даного розділу

Боже, то викладу фанфік з персонажами ютуб каналу, яких ніхто не шиперить… То тут… Двоє рябоє… Про одного майже ніхто не знає, а інший… Самі знаєте…

    Ставлення автора до критики: Обережне
    Надіслав: Drama_Queer123 , дата: чт, 01/04/2024 - 10:02