Повернутись до головної сторінки фанфіку: Семмі

Натисніть на потрібну назву, щоб перейти до читання відповідного розділу.

  1. 1

    Надіслав: levast , дата: пт, 11/17/2023 - 22:34
  2. 2

    Надіслав: levast , дата: пт, 11/17/2023 - 22:37
  3. 3

    Надіслав: levast , дата: пт, 11/17/2023 - 22:38
Повний текст

          Дін повернувся до дому після обіду, цілком тверезий і з підбитим капотом. У руках красувався паперовий пакет із аптеки. Дін дбайливо ніс його до будинку, неквапливо відчиняючи двері. Йому було страшно, по-справжньому страшно заходити усередину. Він чекав, що Семмі міг втекти, що він міг зараз чекати на нього з рушницею в одній руці і святою водою в іншій. Навіть у боротьбі з найогиднішим демоном не було так боязко, як відчинити двері в цю чортову хату.
       Двері відчинялися зрадливо повільно і зі скрипом. Дін зробив крок усередину і побачив приглушене біле світло від телевізора. Семмі сидів у кріслі і перемикав канали, навіть не обернувся на скрипучі двері. Пальці м’яко постукували по підлокітнику крісла, а голова робила ритмічні рухи вгору-вниз під такт музики з телевізора. Дін краєм ока помітив, що молодший дивиться «Беверлі Хіллз».
       Він поставив пакет із досить гучним звуком, щоб привернути до себе увагу. Не хотілося дивитися в очі Семмі, але зараз йому потрібно було налагодити контакт із братом.
- Ти прийшов, - сказав Сем, все ще дивлячись на екран.
- Так, я приніс тобі ліки для, - Дін запнувся, соромлячись вимовити ці слова, - для тебе, коротше. Там різні свічки і мазь.
       Дін переминався з ноги на ногу, немов провинена дитина. Тяжко було дихати, повітря не вистачало, хоч і були відчинені всі вікна. Він не знав, що робити: підійти до брата, обійняти його чи просто піти мовчки з дому? Дін дивився прямо в тім’ячко молодшого брата, він точно знав, що той від злості зараз водить жовнами, а очі миттю бігають телевизором. Дін частково розумів його стан, і йому було дуже страшно за їхні майбутні братерські стосунки. Він звинувачував себе вже сотий раз за свою тваринну поведінку, кілька разів у імпалі приставляв собі до скроні пістолет і хотів застрелитися, але турбота про молодшого для нього важливіша. Він готовий щоразу знищувати себе зсередини, аби не покидати Семмі, у якого, крім Боббі, нікого й не лишилося. Навіть у страшних снах він не міг уявити, що вчинить насильство, до того ж над своїм братом. Але найдивніше було в тому, що він не міг позбутися тієї думки, що йому сподобався хлопець, його брат.
- Дякую, - ледь чутно промовив молодший.
- Окей, - відповів Дін, злегка скидаючи руки в повітря, - Мені треба до Боббі, щоб дізнатися, коли нам можна нарешті виїхати з цієї діри. У пакеті ще є бутерброди, якщо ти захочеш їсти. Я постараюся якнайшвидше повернутися.
       Великі плечі Сема лише важко здіймалися, він нічого не вимовляв у відповідь. Зовсім не дивно насправді. Дін іншого й не чекав. Вийшовши з дому, старший ще кілька разів смачно чортихнувся, вдаривши невеликий камінь біля будинку ногою, і незабаром поїхав.
Як тільки двері зачинилися і машина заревіла своїм звичайним криком, Сем одразу ж схопився з крісла і підбіг до пакета. Грубо викинувши з нього бутерброд на стіл, він схопився за мазь. Внизу все так боліло, що молодший ледве витримав тривале сидіння в кріслі. Він би встав раніше, але присутність Діна в кімнаті бентежила.
       Швидко вбігши у ванну, Семмі дістав тюбик мазі з охолоджуючим ефектом. Він зняв штани і припустив їх до підлоги. Було гидко від відчуття того, що він зараз робить і що з ним зробив його старший брат уночі.
-Чортів Дін, отже, ґвалтувати мене не соромився, а вимовити «кремдля тріщин в анусі» він посоромився, - у слух промовив Сем, розмовляючи сам із собою і видавлюючи мазь на вказівний палець. У кімнаті запахло м’ятою впереміш із запахом гелю для душу.
       Сем нахилився і акуратно розсунув сідниці, вставляючи палець з маззю.
- Блять, - зашипів крізь зуби Сем, намацавши пальцем маленьку ранку всередині себе. Біля неї все пульсувало і віддавало дрібними постукуваннями прямо на закінчення пальця.
       Тіло затремтіло, різко стало холодно. На лобі виступив піт. Через деякий час неприємна процедура завершилася і Семмі полегшено натягнув домашні штани, вийшовши на кухню за інструкціями для мазі. Можливо, йому знадобляться ще свічки для заднього проходу, бо біль не збирався відступати сьогодні, наростаючи пекучим осередком біля постраждалого місця. Весь вечір, що залишився, до приїзду Діна, молодший вивчав інструкції до застосування і дивився телевізор.
       На цей раз Дін увійшов до будинку більш впевнено. На столі лежав сендвіч, який Сем вирішив не їсти, чому Дін засмутився. Зате хоча б він забрав усі ліки, отже незабаром молодшому має бути легше.
       Біля телевізора Сема не було і Дін акуратними кроками підійшов до його дверей, зробивши кілька постукувань і через декілька секунд відчинив двері. Брат лежав на ліжку і щось розглядав у журналі. Груди його спокійно опадали при видиху і він виглядав цілком розслабленим. Дін зазначив, що в кімнаті стоїть моторошний нудотний запах м’яти.
       Спершись на двері, старший обвів поглядом кімнату, в страху згадуючи кожну подію того вечора. Дивно, як п’яний розум зміг запам’ятати все.
«Як же гидко, мабуть, перебувати Семмі тут2, - подумав Дін.
- Ми залишимося в хатині ще на тижнів зо два. Нам небезпечно поки що висуватись, як сказав Боббі, - сказав Дін, руйнуючи тишу в кімнаті. Він оглянув лежачого Сема, його рельєфні руки і красиві риси обличчя, його відкритий рот і страшенно привабливе пишне волосся.
       Брови молодшого піднялися, але очі теж не дивилися на Діна. У кімнаті повисла, нестерпна для обох братів, енергетика, було настільки тихо, що чувся рух крил метелика, що літав біля кімнатного світильника. Хотілося як і раніше запросити молодшого на вечерю, поцікавитись як у нього справи, просто посидіти поряд із ним.
- Пробач мені, Семмі, я мудак, - сказав Дін і вперше зустрівся очима з Семом.
       Він уперся холодним поглядом у зелені очі Діна. Припухлі губи вивели легку посмішку і через силу він зміг кивнути головою. Насправді, Сему хотілося вдарити Діна по обличчю, пригвоздити його до стіни і, можливо, навіть зґвалтувати його так само, як він зробив цієї ночі. Сему хотілося шепотіти мерзенні слівця на вухо Діну, грубо насаджуючи його на свій член, бачити як він плаче від болю і просить його зупинитися. Але він лише кивнув головою. Простий ківок, який забрав багато моральних сил у молодшого, але трохи заспокоїв його брата.
Дін вийшов із кімнати і відкрив пляшку холодного пива. Він не хотів напиватися, занадто боявся знову завдати шкоди Семмі. Просто хотілося розслабитися, трохи забутися у своїх відчуттях.
       Наступного тижня в будинку не було жодної ознаки живої та бадьорої розмови. Дін часто ходив на полювання в глиб лісу пізньої ночі, залишаючи Семмі вдома. Він спеціально це робив під час сну молодшого, щоби той не напрошувався. З ранку, звичайно, його переслідували незадоволені погляди з боку брата, але краще так, ніж відчувати незручність все полювання, яке може смертельно перешкодити їм.
       Діна часто долало занепокоєння щодо стану Семмі. Той затримувався в туалеті з ясних причин, але старшому хотілося дізнатися як справи і чи нічого не болить через тиждень лікування. Дін намагався всілякими способами догодити молодшому: готував їжу, приносив різні плюшки додому у вигляді нової гри або DVD-диска з класним фільмом. Одного разу навіть удвох переглянули фільм, але в повному мовчанні. Семмі лише трохи засміявся під кінець фільму, безглуздо розтягуючи рот у кривій посмішці.
       Семмі справді почав приходити до тями з тієї ночі. Дін не здавався йому таким гидким, а в кімнаті не стояв запах поту Діна, який переслідував його з моменту зґвалтування. Він в’ївся йому в ніс, змушуючи молодшого постійно думати про те, що сталося. Здавалося, що в ліжку Сем буквально відчував пихтіння Діна над собою.
       Він регулярно робив свої процедури, через що внизу ставало значно легше. Семмі подумав, що йому навіть приємно це робити. Він чекав кожного вечора і ранку, щоб у ванній кімнаті вставити в себе свої довгі пальці і відчути якусь ейфорію від того, що відбувається. Якось увечері він знову, стягнувши штани, стояв у холодній ванні під яскравим білим світлом, наче піддослідний щур. Увімкнувши воду, Семмі проробляв свої звичні процедури, вивертаючись під незрозумілим кутом зі скрюченим пальцем у мазі. Запах м’яти став йому звичним за останній тиждень. Він помітив, що болю вже не спостерігалося, походи в туалет стали майже безболісними, а злість на Діна вщухала з кожним днем. Дивне почуття обурення переросло у симпатію до старшого брата. Сем не міг розібратися у своїх почуттях, хотілося їх відштовхнути як непотрібне та неправильне.
       Нарешті вставши в свою зручну позу, яка була зосереджена в сидінні голими колінами на кахлі та випинанням дупи над пальцями. У такому становищі, як з’ясував протягом цього тижня Сем, пальці найкраще входять у прохід. Ось і зараз він досить різко вставив палець із маззю всередину, відчуваючи звичний холод, і раптово його відкинуло спогадами тієї самої ночі, яка створила між рідними братами прірву. Стало неможливо приємно.
           Перед очима з’явився Дін, такий гарячий і грубо притискаючий його. Семмі зрозумів, що почав збуджуватися. Стало не по собі, рука напружилася, проштовхуючи палець ще глибше, ніж зазвичай. Він згадав, як Дін волого дихав йому у вухо, стискаючи своєю шорсткою рукою його стегно, на якому досі не зійшов синець. Сем вставив ще один палець усередину. Член почав підводитися, Сем вигнувся в спині, грудьми упершись у підлогу. Довге тіло молодшого розпласталося на підлозі, ступні грубо вперлися в ніжки ванни, а в шиї защеміло від незручного становища. Тіло холодило. Дике збудження пройшлося по тілу і розуму молодшого, він не міг усвідомлювати дії. Двох пальців було вже мало, хотілося відчути Діна в собі.
«Що я роблю?» - запитуючи, Сем знайшов під тумбочкою зубну щітку і, порахувавши її хоча б прийнятною для цієї справи, він повільно почав вставляти її всередину себе. Він уявляв Діна над собою, який трахає його з усією шаленою силою, з якою він тільки міг. Щітка входила в нього дуже легко через її тонкі розміри, тому Сем рухав рукою швидко, підштовхуючись на зустріч своєму імпровізованому члену. У голові металися спогади, тепер та ніч здалася йому зовсім не мерзенною, а скоріш збуджуючою. Зітхання довелося стримувати наскільки можливо, щоб Дін, що сидів у кухні і нічого не підозрював, не почув його.
         Член був притиснутий прямо до підлоги, і при кожному поштовху стегон його охоплювала ейфорія. Нарешті Семмі відчув, як напружений член розрядився на підлогу під ним, в очах з’явилися дивні різнокольорові кружки, голова загуділа. Мокрі волосся від поту обліпило обличчя Сема, а тремтяча рука вийняла багатостраждальну зубну щітку і відкинула її вбік.
Сем не розумів себе і, можливо, навіть не хотів розуміти. Тільки тиждень тому він ненавидів Діна, бажаючи зробити йому боляче, а зараз робить собі приємно зубною щіткою, уявляючи свого старшого брата зверху.
- Семмі, у тебе все добре? - почулося за дверима, Дін останнім часом постійно турбувався про нього, - Може тобі допомогти?
- Ні, - коротко відповів Сем, встаючи на ноги. Почулися кроки, тож Дін пішов.
       Молодший поспішно прибрав сліди сперми з підлоги, прийняв душ і, вийшовши до Діна, відчув себе дуже невпевнено. Рум’янець покрив щоки, а груди почали здійматися і опадати занадто швидко для звичайного темпу.
- Семмі, у тебе точно все добре? Ти дивишся дивно, - сказав Дін, дожовуючи свою локшину і з підозрою вигинаючи праву брову.
       Від його молодшого брата за довгий час несло полегшенням, обличчя більше не виглядало суворим і засудженим, а очі почали блищати як колись, ще до всієї цієї ситуації.
- Так, цілком, - відповів молодший, - Я можу з тобою повечеряти? Голодний як чорт.
       Дін розтягнувся в усмішці, і схопившись зі стільця, метнувся до холодильника, щоб розігріти ще одну порцію локшини. Відсунувши другий стілець, він запросив Семмі, поплескавши долонькою по столу. За кілька хвилин вони вминали вечерю, намагаючись розмовляти на банальні теми. Дін нарешті відчув полегшення. А Сем тепер не міг позбутися дивних відчуттів у собі. Погляд його був прикутий до Діна, він не знав, що на нього чекає далі.

    Ставлення автора до критики: Обережне
    Надіслав: levast , дата: пт, 11/17/2023 - 22:37