Повернутись до головної сторінки фанфіку: Семмі

Натисніть на потрібну назву, щоб перейти до читання відповідного розділу.

  1. 1

    Надіслав: levast , дата: пт, 11/17/2023 - 22:34
  2. 2

    Надіслав: levast , дата: пт, 11/17/2023 - 22:37
  3. 3

    Надіслав: levast , дата: пт, 11/17/2023 - 22:38
Повний текст

        Дін йшов темними вулицями додому, втомленими млявими ногами, що ледве рухалися через кількість випитого алкоголю в барі. Сьогодні він вирішив знатно напитися, та ще й без жодної причини. Він просто залишив Семмі вдома і пішов до найближчого бару. Сподівався, що підчепить чергову дівчинку, яка хоче швидкоплинних втіх, але нікого не було. Лише одні п’яні мужики, такі ж як і він, які мріють про легку сексуальну здобич.
       Збудження росло в паху у Діна з дикою швидкістю. Алкоголь лише подвоював бажання і в голові миготіли найяскравіші спогади про секс. Дін бурчав собі під ніс, роблячи черговий ковток пива. На вулиці було настільки темно, що навіть ліхтарі вдалині здавалися немов головки від вогню свічки в кутку кімнати. Але Дін впевнено робив кроки до цього світла, сподіваючись швидше дійти до будинку і завалитися на м’яке ліжко. Думки про Семмі теж турбували його. Хлопець був один удома дуже довго, Діну хотілося його вже швидше провідати та переконатися, що все добре.
       Некваплива фігурка молодого чоловіка нарешті підійшла до дерев’яної хатини в гущі лісу. Дін перебрав усі кишені в пошуках ключів і, голосно вилаявшись, зрозумів, що ключі втрачені між стільцями в барі.
- Чорт, чорт, чорт, - повторював Дін, постукуючи кулаком по дверному отвору.
       Йому здавалося, що він стукає з усієї сили, але збоку було зрозуміло, що його п’яне тіло може лише робити слабкі удари по деревині. Раптом почувся клацання замку і двері почали відчинятися. Дін прибрав свої руки в кишені і променисто посміхнувся.
- Привіт, - протягнув Дін, - Семмі, пробач за шум, я просто, - він вийняв руки з кишені, - втратив ключі.
- Я помітив, - маленький Сем огризнувся у відповідь і пішов від дверей.
- Не бурчи, мале, ти все одно не спиш у такий час.
- Але я якраз збирався, — Сем демонстративно показав на свою картату піжаму і з розлюченим виглядом пішов у кімнату, зробивши театральний грюкіт дверима.
       Дін лише голосно видихнув, даючи зрозуміти, наскільки йому соромно за свій лайновий стан, і зняв свою куртку. Двері за його молодшим братом швидко зачинилися і він залишився наодинці у вітальні. У холодильнику є ще кілька пляшок пива, саме те, що йому зараз так потрібно. Алкоголь знову лився йому в горло, створюючи приємне задоволення в тілі. Ставало жарко, довелося зняти футболку та загасити камін. Дін все не міг зрозуміти, чому ж йому так жарко, чому піт ллється по лобу, зрадливо заважаючи дивитись телевізор.
       Дін сів на крісло, міцно стиснувши долонею пульт, а потім однією рукою торкнувся свого паху. У скронях закололо, стало дуже приємно. Він настільки реально представив красуню, що сидить на ньому, аж закусив губу до крові, перекинув голову на верх крісла та почав інстинктивно піднімати стегна, перекидаючи їх вгору. У вітальні розносилося легке стогнання з вуст Діна, він облизував губи з кожним поштовхом стегон. Внизу вже все затверділо і хотіло розрядки, а нікого поряд не було.
- Твою ж, - видихнувши, сказав Дін, і вирішив піти в душ, щоб допомогти собі зробити приємне.
       Ноги не хотіли слухати свого господаря і тому пересувати їх було дуже складно. Але збудження зрадницьки тиснуло і полонило свідомість. Коли збуджений, твої інстинкти понад усе. Іноді людина може забути про найважливіші моменти у житті, якщо їй хочеться простого сексу. І цього інстинкту краще швидше позбутися, щоб розум знову зміг набути рис людини думаючої.
       Приблизно з такими думками Дін і прямував у ванну, але перед цим вирішив зайти до кімнати до Семмі, щоб перевірити, що той міцно спить. Двері були прочинені, в обличчя повіяв прохолодний вітер з від вікна, яке забув прикрити молодший брат.
«Захворіти хочеш?» - подумки промовив Дін, поправивши стояк у штанах і попрямував до вікна. Спритним рухом він прикрив вікно без зайвого звуку, який міг би розбудити брата і збирався виходити з кімнати. Але його погляд впав на лежачого, поперек ліжка, Сема. Він смішно підтискав одну ногу до грудей, а щокою припав до подушки. Він мав настільки міцний сон, що можна було сміливо стояти прямо над ним і він би нічого не помітив.
          Дін оглянув молодшого брата з ніг до голови, зупиняючи свій погляд то на сопучому носі Семмі, то на округлій дупі, яка випирала з еластичних піжамних штанів.
«Чорт, це не правильно» - подумав Дін, намагаючись себе заспокоїти, злегка вдаривши по щоці тильною стороною долоні. Але очі зовсім не слухалися Діна, п’яний розум блюзнірно знущався з його натури і змушував дивитися на тіло свого брата. Тварине збудження напирало на пах Діна все сильніше, хотілося доторкнутися до гладкої шкіри Семмі. Але в голові крутилося тільки одне: «Це, блять, неправильно, це твій брат, візьми себе до рук». Здавалося, що зараз Діном опанував демон або істота страшніша, бо в голові були одні вульгарні жахливі думки.
       Не в силах стриматися, Дін все-таки припустив штани і дістав свій, давно вже вставший, член. Погляд його був зосереджений тільки на піднесеному вгору заді молодшого, на його округлості. По відчуттю все нагадало дівчину, яка мирно лежала на ліжку.
       Дін провів пальцями по основі члена, доторкнувся до яєчок, відтягнувши їх униз, а потім акуратно обвив двома пальцями свою головку, починаючи робити ритмічні рухи вниз та вгору. Було приємно, але цього мало для нього, хотілося іншого. Він закинув голову назад, швидше рухаючи пальцями по набряклій червоній головці, намагався прогнати думки про брата і думати про дівчину, уявляючи її витончені форми, гострі соски і податливі губи, але все поверталася в одну наполегливу точку.
       Дін повільно підійшов до Сема і плавними рухами відсунув його штани, оголюючи ніжну шкіру. Він пройшовся шорсткими пальцями по шкірі, погладжуючи кожну ділянку. Дін зовсім забув, що торкається свого Семмі. Жадібні рухи опускали штани все нижче, поки дві округлості не залишилися зовсім оголеними.
       Раптом Семмі почав повертати голову на Діна, підводячись на одній руці. Йому очам постала жахлива для нього картина: його старший брат стояв зі спущеними трусами, повністю поглинений торканням дупи молодшого.
- Якого біса? - почав кричати Сем, намагаючись підскочити на ноги і надіти штани. - Мати твою, що ти твориш, п’янь?
       Дін не відчув себе мерзотно в цей момент, йому не стало соромно, він відчував тільки тваринне збудження. Воно йшло зсередини і розривало його людське «я». Ще трохи і йому зірве дах. Якби Сем не прокинувся, Дін так і спустив би на підлогу, торкаючись себе. Але тепер, коли молодший прокинувся, треба було діяти швидко.
- Тобі треба було спати далі, - сказав Дін зі злобою в устах і накинувся на Сема зверху, притискаючи його тіло до ліжка своїми сильними ногами та стегнами. Семмі тепер опинився в безпорадному становищі, лежачи під Діном животом вниз, відчуваючи сильний стояк від брата, що прямо вперся йому в поперек.
- Вибач, Семмі, - сказав Дін, посунувшись ротом до вуха брата і облизнувши його, завівши руки за спину і міцно стиснувши їх.
       Семмі спробував вирватися з потужної хватки, але його спроби залишалися безуспішними. Залишалося привести брата до тями лише словами.
- Дін, будь ласка, злізь з мене, - жалібно вимовив Сем, уткнувшись носом у подушку, щоб не відчувати нудотний запах алкоголю з рота брата. - Мені дуже боляче, давай припинимо це зараз. Ти просто випив багато, нічого страшного. Я допоможу тобі лягти спати, просто слізь, будь ласка. Дуже прошу.
        Дін прислухався до пропозиції досить уважно, намагаючись відчути на смак кожне слово. «Будь ласка» віддавалося десь у нього в правому вусі. Дін зробив легше хватку, трохи послабивши руки, але не для того, щоб відпустити молодшого, а для того, щоб зірвати з нього штани і зробити позу зручнішою, підклавши високу подушку під Семмі. Тепер його брат, вигинаючись у спині, витончено підставлявся йому на зустріч, але все-таки вимогливо благаючи відпустити його. Дін погладив молодшого брата по стегнах, пальцями однієї руки розсовуючи принади Семмі, натискаючи пальцем на пружну дірочку. Дін застогнав від солодкого передчуття, намагаючись проштовхнути спочатку палець на одну фалангу, потім ще далі. Семмі все також уткнувся носом у подушку і важко дихав, бурмочучи дивні й незрозумілі слова. Можливо, він знову говорив «будь ласка», але п’яному збудженому Діну було все одно на слабкі схлипування брата. Він був надто захоплений процесом проникнення в його вузьку дірочку. Дін зрозумів, що розтягувати він його буде довго, йому потрібне було щось типу олії, а з усього на тумбочці стояла лише олія для змащування зброї. Він узяв його в руки і плюхнув пару крапель на прохід, глибоко проникнувши пальцем усередину. Було гаряче, дуже гаряче, до неможливості. Сем втягнув глибоко в себе повітря, відчувши неприємний запах пива і сушеної риби змішаної з братом. Його занудило, а внизу почало боліти. Він спробував рукою відсунути Діна, але марно. Гвалтівник у вигляді улюбленого брата лише став сильніше скручувати настирливі руки.
- Тихіше, Семмі, все буде добре, - повторював Дін, підсуваючись пахом ближче до молодшого.
       Він поцілував його мокрим поцілунком у стегно і м’яко штовхнувся головкою члена у нього. Сем захрипів, стиснувши в кулак простирадла. Дін ще раз штовхнувся вперед, розмірено рухаючи стегнами. Він скиглив від задоволення як цуценя, гвалтуючи свого брата. Ще кілька рухів і член повністю занурився в Семмі. Нарешті молодший зрозумів, що Дін не зупиниться і тому замовк. Замовчав із пекучим болем не тільки у фізичному плані, а й у душевному. Теплі сльози пролилися по щоках, просочуючи подушку. Дін відпустив руки брата, коли зрозумів, що той більше не чинитиме опір. Він присунув зад Семмі ближче до себе і почав набирати швидкість за методичних рухів. Діну було так добре, так вузько і так тепло всередині брата. Він повністю віддався процесу і робив жорсткі рухи туди-сюди, то звільняючи свою голівку, то знову вганяючи в тіло молодшого брата, що плаче. Руки до синців стискали стегна Семмі, голова хаотично то закидалася назад, то опускалася вниз, розглядаючи хлопця, що лежить під ним. У вікно світило тьмяне помаранчеве світло і тіло молодшого здавалося ще більш привабливим.
       Семмі стискав у кулаки свої руки, впиваючись нігтями у внутрішню частину долоні до крові. Він намагався не відчувати біль, намагався втекти з реальності, аби не відчувати Діна у собі. Єдине, що він не міг контролювати - сльози, що котилося градом по щоках, гучні схлипи та рефлекторне стискання рук. Скоро має все закінчитися.
       Дін відчув ейфорію, що наближається, а Семмі відчув пульсуючий член у собі, який явно готується до оргазму. Ще пару швидких рухів і Дін голосно загарчав, спустивши в молодшого. Він не виймав член з нього, просто ліг зверху, обхопивши своєю великою долонею обличчя Сема. Він повернув його очима до себе і побачив заплакане обличчя, яке намагалося заплющити очі, щоб не бачити п’яного, тепер такого мерзенного, Діна.
- Пробач мені, Семмі, - лагідно промовив старший, витерши великим пальцем мокре обличчя брата.
       Діну здалося, що він трохи протверезів, його справжнє «я» почало повертатися і він злякався. Вийнявши член з молодшого, він побачив витікаючу суміш сперми разом із кров’ю. Пари крапель олії без підготовки було явно недостатнім. Дін погладив Семмі по голові і поцілував його в чоло.
- Бля, я не знаю, що на мене найшло, - додав Дін.
           Збудження спало і залишилася тільки тупа ненависть до себе як до тварини, що домагається до будь-якої істоти, що рухається. Старший глянув на годинник - майже ранок. Він акуратно підвівся з ліжка і натяг на себе штани. Семмі лежав нерухомо. Він чекав, коли Дін піде з кімнати, щоб підвестися з ліжка. Внизу все боліло і огидна рідина стікала по стегнах, забруднюючи чисте, щойно застелене, простирадло. Дуже хотілося сходити в душ, але він боявся підвестися з ліжка, поки Дін був поруч. Довіра до старшого, можливо, зникла назавжди. Він повернув голову у бік брата і уважно стежив за його рухами, в голові повторюючи «піди швидше». Дін ніби почув ці думки. Він ще раз подивився на Семмі і хотів було щось сказати, але зрозумів, що в цій ситуації будь-які слова будуть марними. Він намагатиметься виправити цю ситуацію пізніше, він зробить усе можливе, щоб молодший забув це.
       Зачинивши двері в кімнату, Дін вийшов надвір і закурив сигарету. Він давно не курив, настільки давно, що за звичкою закашлявся. Він усе ще був трохи в хмелі, але вважав ідею покататися на Імпалі цілком непоганою. Йому треба було вирішити, що тепер робити із Семмі. Хотілося взяти пістолет і пустити собі кулю в голову, щоб більше ніколи не зустрічатися віч-на-віч зі своїм молодшим братом. Він мав бути зараз із ним і вмивати його тіло у ванні, але вирішив вибрати слабкий шлях - просто втекти, залишивши Семмі зі своїми проблемами наодинці. Йому потрібен був час.

    Ставлення автора до критики: Обережне
    Надіслав: levast , дата: пт, 11/17/2023 - 22:34