Повернутись до головної сторінки фанфіку: Люцинія

Натисніть на потрібну назву, щоб перейти до читання відповідного розділу.

Повний текст

Раніше я був популярним блогером, який оглядав ігри, аніме, візуальні новели та мангу різних жанрів, ось якби мені хтось сказав, що я можу переродитися в одній із усіх ігор, що потрапляли до мене на огляд, я швидше за все розсміявся, але зараз мені не до жартів. Я потрапив у невідому мені гру, яка тільки недавно прийшла до мене у «пропозиції». І чому я не прочитав інформацію на дозвіллі, а натомість залипав у соц. мережі!

Так, не час панікувати, треба згадати, з чого кожен гравець, що поважає себе, починає, а, точно!

-Мої характеристики! — я вигукнув перше, що спало на думку, виставивши руку перед собою, і о диво, воно спрацювало.

«Акіро … (Приховати)

Вік: 16 років

Раса: Людина

Стать: Чоловіча [Омега] (Сховати)

>Титул: Дитина іншого світу, власник Системи (Приховати)

Клас: Маг підтримки

Ранг: F

Рівень: 1 [0/50]

Характеристики:

Здоров’я A [1200/1200] (Приховати)

Стан тіла: 10/10 (Сховати)

Фізична сила D+[130] (Приховати)

Витривалість D [120] (Приховати)

Інтелект C [200] (Приховати)

Мана SS [10000/10000] (Приховати)

Навчання B [8/10]

Спритність C+ [320] (Приховати)

Навички: (Приховати)

Чарівність[8/10], Мови [100/212], Система [1/?], Прихована навичка[1/10], Прихована навичка[1/30], Кулінарія [12/20], Прибирання [15/20] , Садівництво [10/30], Механіка [4/20], Несприйнятливість до отрути [3/10], Виживання [7/14], Верхова їзда [14/20]

Примітка: Приховані навички відкриваються з часом. Навички можуть з’являтися з часом».

-Ой, система! А чому моє прізвище зникло? — поставив я поставив перше запитання цій системі.

«Шановний Акіро, у цьому світі немає такого поняття як «прізвище», проте ваше ім’я і буде прізвищем для ваших нащадків. Після народження нового покоління йому буде присвоєно ваше ім’я та ім’я вашого партнера як як прізвище «[Ім’я] Акіро-[Ім’я] |». відповідь займатиме пару хвилин, тому краще намагатися  уточнювати, наприклад «Можна дізнатися ваше особисте ім’я?»

-Добре, я зрозумів. А що за «омега»? - І тут я завмер. Ні-ні-ні… Це світ омегаверс?! Невже я потрапив у світ омегаверсу?! І чому я не бета, а омега? Адже я з іншого світу, тому повинен був бути бетою,чи ні?

Система зреагувала на мої думки та видала мені статистику

«Пане Акіро, ваша стать була визначена випадковим чином і ваше тіло ідеально підходило під структуру омеги, тому часом ви відчуватимете дискомфорт, а так само раз на 2 місяці і вас буде «тічка» або ж інакше це називають «еструс» »

-Системо, можеш виставити мені календар. Як у дівчат з нашого світу, де можна стежити за циклом? — приречено сказав я і прикрив очі рукою. І не намагатимусь спитати себе, як я міг прийняти ТАКЕ настільки швидко, але мені необхідно вижити. Загалом, мені ж ще сказали заводити сім’ю чи щось таке. Просто нова пригода.

«Як забажаєте! Дзинь! До вашої системи було додано «Календар». Дякую за співпрацю!»

-А чому у мене такий великий запас мани? Цілих 10000. — Я задумався над цим, адже якщо це лише початок, швидше за все й запас мани збільшуватиметься.

«Ваш запас мани такий великий через те, що ви потрапили у цей світ з іншого, тому це такий собі подарунок долі».

-Системо, а ти більш людяна, ніж я очікував, ха-ха.

— «Я підлаштовуюсь під свого господаря 💕».

-Дякую. Закрити вікно характеристик. А, ще питання. Система, а я можу повернуться у свій світ, чи можливо існують такі способи? - Обережно сказав я, розглядаючи нарешті види, що оточують мене. Великі дерева, у яких наче крона простирається аж до неба, невеличка річка, що немов співає якусь веселу пісню, ах, чому ж мені не може бути весело?

— «На ваш запит відповідь знайдено: «Потрапити назад в інший світ неможливо, оскільки в ньому ви швидше за все вже померли і ваше тіло поховано чи спалене в крематорії».

Так, у своєму світі прогнози не дуже втішні, я знав про це, але чути це ще важче..

Мені треба прийти до тями, інакше мене хтось з’їсть в цьому лісі.

-А що до цього світу, чи є десь неподалік місто чи якесь поселення? — я глянув на всі боки і зрозумів, що на мені сучасний одяг із мого світу, тому я повинен замінити його на щось. Непогано було б придбати плащ та новий одяг, можливо за допомогою оцінки я зможу зібрати трави та продати їх, якщо потраплю до якогось міста..

-«Повідомляю, що в радіусі 10 кілометрів відмічено 1 поселення.»

-Чудово! - я зрадів і завмер. - А чиє воно? - я глянув на вікно чату з Системою, та посміхнулася(точніше відправила усміхненого смайлика)
Ой, якщо це фентезі, то тут не тільки дружелюбні раси є, а й гобліни та огри, будь ласка, хай це поселення буде саме з кимось більш добрим до таких, як я!
-«0v0»«У цьому поселенні мешкають звіролюди».

-О, звіролюди. У яких відносинах звіролюди з людьми?

«Звіролюди нейтральні до людей.»

-Добре, а як мені перевірити рівень лояльності одного представника?

-«…О!» - здається Система щось шукала .. Чи це мені здалось?

*Дінь!

Новий квест:

Зберіть 12 «Джинсової трави»

Нагорода: пасивна навичка «Індикатор відносин»

Покарання: немає*

-Я потрапив у симулятор побачень? Що за така навичка? Може, мені ще й красивих дівчат шукати треба?- я посміхнулся та завмер.

-«У вашому випадку потрібно шукати красивих чоловіків та жінок, стать яких буде «альфа»».- Ай, ось це вже було трохи боляче..

- Дідька… Так, гаразд, добре, не зважай…- Я відвернувся від віконця системи і використав навичку оцінки, мені залишилося тільки знайти цю траву, щоб отримати додаткову навичку, поки система не передумала.

«Акіро! Обережно! – система показала мені новий, яскраво червоний екран попередження, і я якось інстинктивно сховався за камінь.

Система розпочала трансляцію загрози. Я побачив пару великих вовків та одну людину,а застосувати навичку оцінки на екран я не зміг, так що довелося просто закрити рота і намагатися не панікувати, хоча виходило це не дуже. Два великих вовки лякали мене, а людина з ними виглядала дуже підозріло.

-Вони небезпечні? - я почал розмовляти через приблизно хвилини три, як вони зникли з поля зору і глянув на перелякану систему.

—«>^<“ Я не знаю, але їхній рівень занадто високий. Боюся ви загинули, якби вони захотіли напасти на вас.

-От дідько. Мені потрібно швидше виконати твій квест і вирушати до того села, до речі, який в нього загальний рівень лояльності до людей?

«+65 населення приблизно 8000 осіб».- Поки ми розмовляли, я встиг зібрати 6 трав, наскільки я зрозумів, ця трава чимось схожа на полин і росте пучками, тому зібрати цю траву вийшло досить швидко.

Перед тим, як віддати її я зробив оцінку.

«Джинсова трава

ранг:D

Якість: A

Ця трава використовуються в фармакології, в свіжому стані здатна відлякувати дрібних комах.»

За дві хвилини я виклав дванадцять джинсової трави на землю і показав системі. Та засвітилася, як і ця трава, яка потроху ніби почала розсіюватись. Коли світ зник, то разом з ним зникла і трава.

*Дзинь!

Завдання виконане, нагороду було отримано! *

-Чудово! Тепер можна вирушати в дорогу. А хоча ні, стривац! — я швидко сів на землю і представив свій рюкзак і що в ньому знаходиться, невеликий клаптик землі засвітився і на ньому з’явився рюкзак, мій, але трохи змінений під умови, фіолетовий та жовтий перетворились на  на зелений та коричневий кольори, а в ньому мій термос, запальничка, пакетик з медикаментами та ланчбокс, а в ньому шматок фольги, похідний ніж та ліхтарик. Звісно все це не одразу знаходилось там,лише запальничка, термос та ланчбок. Ніж та ліхтарик я бачив в мого батька, фальгу використовує мати, а пакетик з ліками я зібрав з нашої аптечки.

Я зібрався з духом і зняв значки з героями улюблених аніме та ігор, сховав їх у рюкзак.

-Буде дуже привертати увагу, краще виглядати простіше, інакше розбійники захочуть мене пограбувати. Стривай, а я можу подібним чином змінити свій одяг?

- «Так можете».

-Добре, а хоча ні. у якому одязі ходять мандрівники? - Я задумався і представив перший одяг, що прийшов на думку. Невеликий клаптик землі знову засвітився і на ньому з’явився акуратно складений одяг. Блідо-зелений плащ, чорні штани та черевики і злегка сірувата бавовняна сорочка.

-Якщо вже така справа, я зміню волосся, щоб не виділятися.
-«Слушна думка! Хоча мені більше подобається твоє рожеве волосся»

-А що до вошей та бліх?

— «Тут вони є, але, можливо, ваше благословення їх відлякуватиме»

-Дуже добре, - я видихнув і зайшовши в кущі почав переодягатися.

—«>•</// Акіро! Потрібно було сказати мені, я б відвернулася!»

-Ой. Відвернись будь ласка. – я ніяково усміхнувся. Яка в мене все-таки кумедна система, так соромиться. Я перевдягнувся і подивився на своє зображення у воді.

-Мені здається так я виглядаю краще.– Я глянув на систему.

– «У цьому світі досить багато представників різних рас із каштановим волоссям та сірими очима».

-Ось воно як, чудово! Тоді міняємо на каштанове волосся, а ось очі … - я заплющив очі і представив, як моє волосся набуває коричневий відтінок, постаравшись уявити його менш насиченим і більш темнішим. Очі я якось не наважився змінювати, краще вже бути лисим, ніж залишитися без зору в невідомому мені світі з купою небезпек зовсім поряд.

-А так, ще ж треба зловити риби в дорогу і відправимося вже завтра. Гарпуни для лову риби та полювання використовувати почали в кінці палеоліту чи початку мезоліту, правда використовували наконечник з кісток або каменю, але немає ні мотузки, ні гострого каміння, ні кісток.- Розмовляв я сам з собою та намагався зрозуміти, сон це все, чи ні.

За виготовленням дерев’яних палиць для риболовлі я провів близько години, а потім ще витратив час на навчання риболовлі за допомогою палиці, потім і на піймання цієї ж риби. Це зайняло також близько двох годин.

-Ух…-я втомився трохи більше, ніж собі це уявляв і вирішив розбити табір біля річки, а вже зранку вирушити до поселення.

Я розвів вогонь і зібрав листя для створення імпровізованого ліжка за допомогою плаща. На виклик речей та змінення зовнішності я витратив дуже багато мани за відчуттями, а ось статус я давно не перевіряв. Сидячи біля вогнища та смажучи рибку я
 вирішив відкрити статистику і трохи здивувався.

«Акіро… (Приховати)

Вік: 16 років

Раса: Людина

Стать: Чоловіча [Омега] (Сховати)

Титул: Дитина іншого світу, власник Системи (Приховати)

Клас: Маг підтримки

Ранг: F

Рівень: 2 [5/200]

Характеристики:

Здоров’я A [1400/1400] (Приховати)

Стан тіла: 10/10 (Приховати)

Фізична сила D+[130] (Приховати)

Витривалість D+ [160] (Приховати)

Інтелект C [200] (Приховати)

Мана SS [6000/10900] (Приховати)

Навчання B [8/10] (Приховати)

Спритність C+ [320] (Приховати)

Навички: (Приховати)

 Чарівність [8/10], Мови [106/212], Система [1/?], Прихована навичка[1/10], Прихована навичка[1/30], Кулінарія [15/20], Прибирання [15/20] , Садівництво [10/30], Механіка [4/20], Несприйнятливість до отрути [3/10], Лист [24/30], Виживання [9/14], Верхова їзда [14/20], Матеріалізація[4/ 10], Магія ілюзії [1/90], Ілюзорна зовнішність[1/30], Індикатор відносин [1/3]

Приховані навички відкриваються з часом. Навички можуть з’являтися з часом»

-У мене підвищився рівень! — я посміхнувся і вказав на червону цифру «2» біля рівня. Коли я перестав радіти з цього підвищення я взявся знімати смажену рибу з вогню.

-«Вітаю! Перші 10 рівнів дуже легко прокачати, а далі буде трохи складніше. Тому мабуть вам треба буде зареєструватися в гільдії та знайти собі группу».

-Я зрозумів. До речі про гільдії, чи є в цьому поселенні гільдія? - я обережно нарізав рибу на менші шматочки і почав загортати їх у фольгу.

-«Так, вірно. У цьому поселенні є відділення імператорської гільдії шукачів пригод. Імператорська гільдія шукачів пригод — гільдія під керівництвом імператорської сім’ї, тому в ній панує лад і майже відсутня корупція».

-Дивовижно. Я так розумію вона безпечніше для мене, ніж будь-яка інша офіційна гільдія? - Сказав я, перекрадаючи загорнуту у фольгу рибу до рюкзака.

-«Вірно».

-Дякую, система. А тепер, якщо ти не проти, я напевно буду спати. Добраніч, Системо.

— « На добраніч, Акіро *🥱*».

Я задумався і вирішив убезпечити ліс і себе, поклав довкола багаття каміння, відсунув листя і зробив невеликий яр навколо багаття. Я ліг і сховавшись у плащі нарешті заплющив очі, не підозрюючи, що мене вже помітили.

    Ставлення автора до критики: Позитивне