Повернутись до головної сторінки фанфіку: Люцинія

Натисніть на потрібну назву, щоб перейти до читання відповідного розділу.

Повний текст

Цей фанфік я хотіла написати дуже давно, але руки все не надходили, тому зараз трохи розповім вам про цей світ перед початком нашої історії.

Люцинія - це світ фентезі гри, в яку кожні три роки потрапляють люди для підтримання рівноваги.

В ньому є альфи,бети та омеги. Вони можуть бути як чоловіками, так і жінками. 

Альфи, бети та омеги

В світі Люцинії альфами народжується приблизно 20% від всіх дітей в рік. Вони більші, сильніші та більш схильні до лідерських позицій ніж бети та омеги. У більшості рас альфи достягають повноліття в 17 років, окрім ельфів, які достягають повноліття в 130, драконів, що достягають його в 560 та орки, які досягають його в 14. В приблизно 9 років у альф починається розвиток їх натурального феромону. Він визначається генетично, по лінії обох батьків. В альф раз на місяць починається гон, який вони проводять або самі, борячись з інстинктами, або в компанії своєї пари. Парою для альфи може бути не лише омега, так само парою може стати і бета, однак, щоб у такої пари були діти, потрібно отримати від церви сироватку, яку пара повинна вживати протягом цілого року. Вона за допомогою магії створює  у тілі бети спеціальні умови для розвитку плода.

Однак, здебільшого бети обирають таких самих бет, бо від альф вони почувають сильний тиск. Не феромонів, а саме їх аури. Бети не розвивають свої власні феромони, але якщо вони будуть в парі з альфою чи омегою феромони їх партнера згодом перейдуть і до них, в незначній кількості звісно. Бети більш стримані та спокійні, швидко вчаться. Вони також можуть займати лідерські позиції, але загалом не дуже прагнуть цього. В них немає ні гону, ні тічки, тому вони дуже гарні працівники та на них завжди є попит. Бети стають повнолітніми  у віці 14-500 років, в залежності від раси. Бети також можуть стати парою з омегою, в цьому світі це нормальне явище. Пара бети та омеги теж не зможе зачати дитину без допомоги церкви, тому в цьому випадку використовують амулет, який омега буде носити весь час, з самої видачі амулета до самого народження дитини. 

Омеги народжуються в цьому світі край рідко, тому для підтримки балансу в цей світ вони можуть потрапити з їнших світів, в які інформація про цей попадає в різних виглядах, наприклад, в іграх чи якійсь візуальній чи письмовій інтерпретації. Зазвичай омеги в цьому світі більш схильні до хатньої роботи, однак можуть і працювати, займати лидерські позиції та правити территорією. З них виходять гарні землевласники та феодали.

Полігамні стосунки

Взагалом це досить розповсюджена історія в цьому світі. В більшості випадків в центрі таких стосунків знаходиться омега. Правила в різних країнах та імперіях цього світу різні. В деяких країнах полігамні стосунки,в центрі яких альфа являються правильними. 

В полігамних стосунках можна знаходись лише зі згоди всіх партнерів, інакше всі задіяні особи будуть затримані та покарані в будь якій країні.

Дитина, народжена в таких стосунках може узяти не лише два імені своїх біологічних батьків, а і всіх інших парнерів, по власному бажанню.

Поки це вся інформація, але з часом я буду її дописувати.

 

    Ставлення автора до критики: Позитивне