Повернутись до головної сторінки фанфіку: Він міг спати, поки не дізнався про це

Натисніть на потрібну назву, щоб перейти до читання відповідного розділу.

Анотація

Повна назва: Передслово: знайомство та очікування

Загальна кількість слів усіх розділів: 3203

Кількість слів цього розділу: 382

Для орієнтації в тексті уточню як читаться структура цього фанфіку:
— Персонаж говорить. — «Персонаж думає.» слова автора.

Повний текст

     Привіт, мене звати Дмитро і я архітектор, дизайнер та художник, що має на меті ще розвиватись у письменництві, тому ви читатимете цей твір з десяти частин в яких я розкрию своїх персонажів, події з якими відбуватимуться в той же час, що був показатий в мультфільмі «Газбін Готель», в АУ якого і розвиватимуться події. 

     Після перегляду мульта і ознайомлення з його фентезійним уявленням про світ, я переповнився натхненням і створив своїх персонажів, яких засунув в визначені обставини і змусив вибиратись з них як вийде. Поки, я і поняття не маю що очікувати від цієї роботи і чи закінчу я її взагалі, бо спочатку це повинен був би комікс.

     Виносивши цю ідею, мені здалось, що комікси набагато легше малювати по тому, про що вже написали твір, бо в такому разі твоя уява вже має на що спиратись.

     Познайомимось поближче. Я живу в Дніпрі, навчаюсь в будівельно-архітектурному коледжі та працюю в громадській організації з метою урізноманітнення життя моїх співгромадян можливостями долучитись до проєктів аби їх не переслідувала суцільна нудьга та стрес через повномасштабну війну, яку вчинили росіяни. Цей вклад в розвагу дає насолоду від співпраці з колективом та незнайомими людьми, що на якісь вечори стають наче рідними.
     Я захоплююсь тим, чим займаюсь зараз, і це вивчення архітектури забирає дуже багато часу, яке я б міг витратити на, у приклад, швидше створення подібних «витворів мистецтва», як цей. Але багатогранність в усіх потребує зупинки в одному виді діяльності заради іншого, тож це гарний шлях.
     Попри це я граю на гітарі, шарю в стилі та маю прекрасну папужку, милі кружечки з якою зкидую в чат свого каналу. Переконаний, в усих людей колись в житті була тваринка, що підримувала емоційний стан та життєдіяльність простим своїм існуванням навіть в часи, коли здавалось, що вийти з клятого вікна і впасти в обійми повітря буде кращою ідеєю, ніж розв’язувати клубок з помилок та невдач, що призвели до затьмарення мозку презирством до себе і невпевненістю. От і я доглядаю таке маленьке створіння, яке не може зрозуміти на скільки воно важливе для існування людини, що дозволяє зплітати з її волосся гніздо кожного вечора.

     Знайти мене можна в телеграм-каналі: gotemoshlimak 

     Це буде цікавий перформенс, тому бажаю отримати купу емоцій від читання та зануритись в свою уяву!

    Ставлення автора до критики: Обережне