Опис

Мене зачепила історія пацієнта у п’ятнадцятій серії першого сезону телесеріалу «Доктор Хаус».

Сюжет:

«До Хауса потрапляє людина, на ім’я Джоуї (Joey), яка має свідчити у справі проти мафії, яку веде ФБР. Він втрачає свідомість і впадає в кому. Його брат, який одночасно є авторитетним мафіозі та адвокатом Джоуї, хоче утримати того від надання свідчень, тому намагається змусити Хауса затягнути перебування пацієнта в лікарні, щоб мати час вмовити відмовитися від свідчень.

Якщо Джоуї буде свідчити на процесі проти мафії, він потрапляє під програму захисту свідків і зможе жити власним життям, без загрози гомофобії, традиційної для середовища мафії. Коли брат Джоуї переконується, що Джоуї — гомосексуал, він відмовляється від своїх намірів перешкодити свідченням і погоджується з необхідністю піти за програмою захисту свідків, якщо це зробить Джоуї щасливим, хоч і розлучить братів назавжди. Він не розуміє Джоуї, але усвідомлює, що вони – брати, і це – найголовніше. »

Мені хотілося б більше дізнатися про Джоуї. Його життя до і після угоди з ФБР, про стосунки з братом і що змусило його змінити своє життя.

Згадувати Доктора Хауса не обов’язково тому це буде радше оригінальна історія.

Вподобайка
0
Надіслав: Punk Fanfic , дата: пт, 03/15/2024 - 19:18