Опис

Отож, все починається з того що Друсілла вчергове зраджує Спайку і це врешті руйнує їх стосунки. Щоб відволіктись від страждань розбитого серця він досліджує легенду про самоцвіт Амари. В результаті Спайк розуміє, що коштовність може бути захована у каліфорнійській пекельній пащі та вирушає туди. Але, десь напівдорозі до Саннідейла, він добряче напивається, втрачає концентрацію і дозволяє тузі за Друсіллою знов охопити себе. Після п’яних думок “Дрю, я віддав тобі все, а ти можеш думати лише про свого кривавого татка!” та “Якщо тобі так подобається той нікчемний Ангел, я можу бути як він. Ні, у сто разів кращім за Нього!” цей безладний авантюрист розвертається на сто вісімдесят градусів й прямує до Африки. Де, пройшовши відповідні випробування, він повертає собі душу.

До Саннідейла Спайк повертається вже не за самоцвітом Амари, а у пошуках допомоги чи власної смерті. Звісно, Баффі спершу зустріла його не дуже привітно, але після бійки, суперечки та можливо істерики вона вирішила взяти колишнього ворога під власну опіку й допомогти освоїтися у новому статусі вампіра з душею.

Повинно мати

Не думаю, що Спайк буде готовий до романтики протягом усього 4 сезону. Серйозно, дайте хлопцю акліматизуватися та звикнути до душі. Романтичну лінію краще розпочати у 5 сезоні.

Може мати

Гармоні отримує чип замість Спайка. Думаю це буде смішно. До того ж вона дівчина не горда, тому розкаже більше соковитих подробиць про грубих та жорстоких хлопців з Ініціативи.

Спайк викопує скарб Амари у 6 сезоні. Бо дівчатам Саммерес потрібні гроші, до того ж він почувається винним за смерть Баффі. Адже самоцвіт міг надати перевагу в боротьбі з Глорі та ніхто так і не спромігся дістати його з під землі.

Вподобайка
0
Надіслав: Punk Fanfic , дата: нд, 03/03/2024 - 02:41