Повернутись до головної сторінки фанфіку: Дурні сни та їх наслідки

Натисніть на потрібну назву, щоб перейти до читання відповідного розділу.

Повний текст

Треба сказати, що у Ендрю було не все так погано, як могло здатись. Звичайно, йому ледве не кожну ніч снився його ліпший друг у різних і абсолютно непристойних позах. Та не те щоб Ендрю жалівся. Йому було нейтрально. Сни були йому як плюсом, так і мінусом. А це означає, що були нейтральною частиною його життя. Хоча після пробудження він одразу відчував втому і це трохи пригнічувало. Але потім його біля школи зустрічав Ніл і вся важкість утоми зникала. Лишалася лише приємна сонливість від якої він рятувався на ніловому плечі під час великої перерви. 

 

Трохи пізніше, вже після школи хлопці могли піти до когось додому. В більшості випадків ходили вони до Ніла, бо галаслива компанія в особах Аарон та Нікі трохи заважала робити домашнє завдання. Хоча, в ті не такі вже і часті посиденьки вдома у Ендрю були завжди веселими. Аарон і Ніл постійно намагалися влаштувати змагання в усьому. Відео ігри? Так. Готування вечері? Звичайно, їх довелося вигнати з кухні поки салат не перетворився на кров з овочами через Ніла, що тільки вмів починати бійки. Навідміну від Ніла, що починав бійку, Аарон реагував на провокацію і гарно поставленим ударом продовжував її.

Якщо пригадувати далі, то це їм не допомогло. На вечері обидва сиділи з синцями, а коли Стюарт приїхав забрати Ніла, то той просто відмахнувся на питання дядька про те що сталося. Стюарт однозначно подобався Ендрю. Він був дорослим, якому Ніл довірився після стількох страждань, тому парубок нічого проти цього дорослого не мав. Як і проти Бі, що тепер сміливо міг називати мамою. Про Бетсі Джо Добсон Ендрю знав дуже багато. Чому не «міг розповісти»? Бо він не базікало і ніколи їм особливо не був. Але Бі була неймовірно крутою жінкою, якій Ендрю буде завдячувати до кінця життя. Забрати Аарона, а згодом і Нікі до себе це дійсно героїчний поступок. І найголовніше, що її дійсно хвилювало їх майбутнє, їх добробут та здоров’я. А головне, що Добсон дійсно цим займалася і героїчно вислуховувала та розбиралася з усіма «фі» Аарона, який не очікував, що Тільда Мін’ярд колись помре. Звичайно, він і досі з цим не зміг змиритися до кінця і почати кликати Бетсі мамою, але і вона сама не заперечувала. 

«Не все та одразу.» - казала вона трохи молодшому Ендрю, коли той до неї звик. Це ж саме вона каже до сих пір, коли Нікі стає занадто активним та нетерплячим, щоби зробити все якомога швидше Коли Аарон поспішає додому після їх прогулянки, щоб поговорити зі своєю дівчиною, що дзвонила йому. Навіть Ендрю чує цю фразу час від часу, коли стає особливо нетерплячим. Останні три місяці він чує її ледве не кожен раз, коли справа стосується Ніла і кожен раз відчуває як палають його вуха від того, що він настільки зрозумілий в своїх бажаннях. Бі на це тільки загадково посміхається і Ендрю розуміє, що вона не стане питати поки він не буде готовий сам про це розповісти. 

А Ендрю сам не знає коли буде готовий. Точно не сьогодні, не завстра і не післязавтра. Можливо ніколи та він майже певен, що мама зрозуміє і це. А можливо, що сьогодні щось станеться те чого Мін’ярд абсолютно не очікує і Ніл Абрам Джостен сам освідчиться йому в коханні. Усе можливе і це збіса лякає. Та не те щоб Ендрю був з лякливих. Це більше про Нікі, який після перегляду фільму жахів наштовхнувся на Аарона в темному коридорі вночі і верещав так, що навіть сусіди попрокидалися. Це було неприємно, бо Нікі урвав сон на найцікавішому. Та нічого цей сон згодом наснився Ендрю знову і змусив задуматись над гнучкістю Ніла

    Ставлення автора до критики: Обережне
    Надіслав: Юрі , дата: пт, 11/24/2023 - 23:47