Повернутись до головної сторінки фанфіку: Дурні сни та їх наслідки

Натисніть на потрібну назву, щоб перейти до читання відповідного розділу.

Повний текст

Холодне повітря поступово робить кімнату схожою на холодильник. Чи морозильну камеру, та їм усе одно. Їм настільки спекотно, що вони тануть під дотиками один одного. Тануть від ніжних поцілунків у шию, від майже невагомих торкань руками. Та їм цього мало. Ендрю занадто мало Ніла, що нависає над ним. Занадто мало виду оголених грудей, що відкриваються завдяки розтягнутому коміру футболки. Хочеться значно більше, хочеться бачити його повністю голими і Ніл це знає, і тому дозволяє покласти руку на поперек та поступово зняти з себе розтягнуту футболку, яку ще минулого року йому подарував дядько Стюарт. 

Футболка летить у протилежний від ліжка напрямок і падає десь біля залишених дві години тому рюкзаків. Ендрю і не думав, що колись доживе до цієї миті, та ось він тут перевертає Ніла і сам опиняється згори, сідаючи на його стегна. 

Засоромлений, але такий бажаючий Ніл дуже гармонійно виглядає на фоні темно синьої постільної білизни Мін’ярда. Ендрю однозначно подобається те, що він бачить, а потім його погляд падає на губи Джостена і жага стає нестерпною. Але він чекає на відповідь, на згоду чи відмову. Мін готовий дослуховуватися до усього, що скаже Ніл. І Ніл погоджується та щоби не витрачати зайвий час сам іде на зустріч бажаному поцілунку і отримує його. Вони цілуються палко та зголодніло, наче чекали на цей момент тисячоліттями і тепер не взмозі відірватися один від одного. Не те щоб хтось цього хотів. 

Через поцілунок Ендрю відчуває, як Ніл декілька разів смикає його за футболку, натякаючи, що не хоче бути єдиним напівоголеним у цій кімнаті.

Думаю, що ніхто з вас не здивується, коли дізнається, що Ендрю зняв свої футболу та кинув її кудись у сторону футболки Ніла. Йому без різниці, поки перед ним лежить настільки бажаючий Джостен. Та у Мін’ярда жодних ідеї, що робити. Точніше, в нього дуже багато ідей, дуже тісно у спортивних штанях і жодного поняття з чого б їм почати. Тому він просто проводить рукою від чужої щелепи до шиї тільки обдумуючи майбутній план дій. А потім лине до шиї Ніла. Широко лиже до ключиці і залишає там поцілунок, а потім знову і знову цілує шию, плечі, ключиці і спускається усе нижче та нижче, аж доти поки його рука не падає на ґудзик Нілових джинс. 

Дуже тихо, майже інтимно шепоче питання про те чи можна зняти залишок одягу з тепер, певно, коханця. На що той погоджується та дозволяє себе роздягти. Роздягнений Ніл такий само гарний, як у роздягальні після тренувань, тільки от пахне приємніше і це величезний плюс. Та ніхто з них зараз не на математиці, щоби згадувати про плюси та мінуси, особливо, коли волога пляма на спідній білизні Ніла так приваблює до себе. А ще приваблює те, як правильно відчуваються руки хлопця на талії Ендрю, а ще правильніше стає, коли ці руки знімають з нього спортивні штани, звичайно ж з дозволу Мін’ярда.

Єдине, що розділяло їх від визначення «повністю голі» це білизна, яка дратувала Ендрю, бо хотілося усього і одразу, а ця зайва тканина лише заважала. Тому він абсолютно не маючи сумління відтягнув резинку Нілових трусів та відпустив на що почув максимально обурений вигук та він був би більш вагомим, якби обличчя Джостена не розчервонілося та маємо те що маємо. Та вже тепер Мін’ярд вхопив резинку зубами та поступово почав знімати.

I WANNA MAKE SOME BABIES, I WANNA GET IT UP

Хлопець ошелешено сів на ліжку, слухаючи музику будильника. Йому знадобилося занадто багато часу, щоби зрозуміти, що усе це було сном. На жаль, збудження Ендрю сном не було хоча він вже і не дивувався. Подібне часто траплялося з ним протягом останніх шести місяців. Але кожен раз це було такою втратою, що від цього ставало аж боляче. На жаль, час на те, щоби плакати за втратою не було, бо його чекала школа. А школа, як правило, нікого не чекає, якби сильно не хотілося. 

Тому вибору не було. Довелося взяти підготовлені ще з вечора речі та прикриваючись ними піти до ванної кімнати через коридор і вже там, приймаючи душ та думаючи про сьогоднішній сон, зняти збудження усім відомим способом. Навіть часу на насолоду не було через Нікі, що стукав у двері і нив про те як сильно йому хочеться до туалету. Тож, навіть нормально висушити голову чи підвести очі Мін’ярд не зміг.

    Ставлення автора до критики: Обережне
    Надіслав: Юрі , дата: вт, 10/17/2023 - 11:26