Повернутись до головної сторінки фанфіку: Мішана кров

Натисніть на потрібну назву, щоб перейти до читання відповідного розділу.

Повний текст

Все почалося давно, побачивши страждання батьків, я спробувала знайти вихід. Це був непростий час, так як йшла війна між расами, люди грали в нечесні ігри, прикидаючись невинними вівцями і тим самим винищуючи перевертнів і вампірів.    Хоча вовки і вампіри ворогували один з одним протягом століть, все сильно змінилося з тих пір, як я народилася. 

 

Моя мати була нащадком клану «Місячних вовків», а батько був високопоставленим вампіром величної крові, оскільки це два найсильніші клани. Кожен хотів отримати шматочок чужої території і підтримку з іншого боку, і вони вирішили все виправити, одруживши їх між собою, саме мої батьки потрапили під роздачу, ніхто з них не був упевнений у правильності своїх дій, але кожен вперто йшов на це заради своїх цілей. 

 

Вони ніколи не бачилися до одруження, оскільки в Кодексі говорилося, що «дитина може переступити поріг воріт батьківського дому тільки в двох випадках: через шлюб або досягнувши певного віку». З цієї причини познайомитися їм вдалося тільки на церемонії. Галантний, молодий, красивий вампір на ім’я Валентина і неземної краси дівчина з вовчою кров’ю Аннет.

Батько був зачарований з першого погляду і відразу зрозумів, що в серці щось заіскрило, тим самим і мама відчула до нього якийсь потяг. Все було так швидко, ніби вони призначені один одному. Коли церемонія була закінчена мирний договір був укладений рівно на 2 роки, якщо за цей час вони не порозуміються світу назавжди кінець.

    Ставлення автора до критики: Позитивне
    Надіслав: MrsG , дата: нд, 11/19/2023 - 17:02