Повернутись до головної сторінки фанфіку: Щасливчик

Натисніть на потрібну назву, щоб перейти до читання відповідного розділу.

Повний текст

Руде яскраве волосся зібране у хвіст, щоб не заважало на завданнях, талія підкреслена чорним поясом, а на руках чорні печатки з тонкої тканини, які ідеально облягають його довгі пальці, що вправно натискають на курок чи міцно тримають ніж, коли він виконує чергове завдання.
Накахара - найманий вбивця, майстер своєї справи. За день він може виконати кілька замовлень. Його клієнти - впливові й багаті люди, які хочуть позбутися тих, хто перейшов їм дорогу, але іноді буває так, що його колишні клієнти теж перетворюються в його жертв. Чюя не надає цьому великого значення, вбиває того, кого попросять, робить це так, щоб ніхто не дізнався, що це зробив він. Це не засмучує його, але й не приносить задоволення. Він просто виконує свою роботу, не даючи емоціям та почуттям брати над ним гору.
Його ціль на завтрашній вечір - Осаму Дадзай. Власник мережі елітних ресторанів. Коли Накахара отримав фото, той здався йому досить привабливим зовнішньо молодим чоловіком з ясною усмішкою. Але все ж його привабливість нічого не змінювала, й завтра Чюя збирається вбити його. А сьогодні він має важливіші справи.
Він виходить з машини, поправляючи комірець сорочки та дивитьна наручний годинник. Чюя прибув на сімейну вечерю якраз вчасно. Тут стояло кілька інших автомобілів, але увагу найбільше привертав лише один із них. Він був незнайомим, але в той же час Чюї здавалося, що він бачив його десь.
Зайшовши в будинок, Чюя чує різні голоси, що долинають із їдальні. Здається, уже всі зібралися. Його зустрічає його молодший брат Рюноске, та проводить до інших гостей.
- Радий, що ти приїхав. Ходімо, хочу тебе познайомити з моїм близьким другом.
Чюя дивується тому, що в Рюноске є близькі друзі, але лише усміхається та проходить за ним до кімнати. Оглядаючи присутніх, Накахара спочатку думає, що йому здалося, але ні, Рюноске веде його ближче до чоловіка за столом. Той підіймається та дивиться на Чюю карими очима зі знайомою ясною усмішкою на обличчі.
- Знайомся, це Осаму Дадзай, мій друг. Дадзаю, це Накахара Чюя, мій брат.
Чюя на мить застигає й не одразу помічає, як Дадзай звертається до нього.
- Приємно познайомитися. Рюноске про вас багато розповідав.
Дадзай протягує йому руку, й Чюя все ж тисне її. Йому навіть вдається видавити з себе усмішку.
- Мені теж.
Весь залишок вечора Чюя перебирає виделкою їжу на своїй тарілці, спостерігаючи за тим, як його брат спілкується з людиною, яку Чюя мав убити завтра. Бляха. Це занадто жорстокий жарт від життя. Його жертва - найкращий друг його брата, хто б міг подумати? Тепер зрозуміло, чому те авто здалося знайомим, воно було на одному з фото, які отримав Накахара. Всередині поступово наростає внутрішній конфлікт, і Чюя майже фізично відчуває, як це тисне. Він ніколи не дозволяв емоціям і почуттям керувати ним, коли доходило до роботи, але це… Це особливий випадок. Це стосується його брата, й Накахара не зможе спокійно жити, знаючи, що зробив йому боляче, забравши дорогу для нього людину. Клятий Дадзай Осаму.
Наступного дня Накахара відмовляється від завдання й на цьому мало все закінчитися. Але він прекрасно розумів, що його клієнт не залишить цього Дадзая живим. Тож Чюї не лишалося нічого іншого, крім як подбати й про це теж. Таким чином він врятував того, кого мав позбавити життя, забравши його в людини, яка замовила вбивство Осаму.
Чюя витирає ніж від чужої крові об одяг уже мертвого чоловіка й ледь помітно усміхається, звертаючись до тиші у квартирі.
- Ти щасливчик, клятий Осаму.

    Ставлення автора до критики: Обережне