Повернутись до головної сторінки фанфіку: Drabble Collection Мультивсесвіт божевілля

Натисніть на потрібну назву, щоб перейти до читання відповідного розділу.

Повний текст

Йеннефер , Любисток, Геральт і сестри Цирі і Т\І скупчилися навколо затишного багаття, шукаючи притулку від нічної прохолоди. Потріскуюче полум’я відкидало тепле світло, освітлюючи їхні обличчя, коли вони поринули в момент відносного спокою. Однак незабаром спокій був порушений несподіваним відкриттям.

Ви з блискучими від хвилювання очима крадькома полізли в сумку і витягли журнал. Ви відкрили його, Ваш невинний вираз обличчя приховував пустотливу таємницю. Цікавість Геральта взяла гору, коли він глянув на публікацію, його голос був пронизаний подивом і питанням.

— Т\І, де ти це взяла?

Ви, зображуючи невинність, трохи знизали плечима.

— Ну, ну… ну, знаєш, у ельфів, — відповіли Ви з пустотливою усмішкою.

Йеннефер , роздратовано закотивши очі, бурчала закидальним тоном.

— Т\І, ти крала в ельфів? Правда?

У Ваших очах затанцював бешкетний блиск, коли Ви відмахнулися від звинувачень Йеннефер , зберігаючи при цьому свою невинність.

— Це не злодійство, якщо вони цього не помітили, правда? — грайливо відповіла Ви.

Любисток, не в силах стримати веселощів, весело свиснув, вивчаючи вміст журналу.

— Ну, глянь на це! Цілком дорослий матеріал, чи не так? — помітив він, і його дражливий тон змішувався з відтінком цікавості.

Геральт із сумішшю недовіри і дискомфорту на обличчі заговорив, незважаючи на занепокоєння.

— Т\І, це не підходить для дітей. Це… ну, це може бути досить відверто. — Він зробив паузу, натяк на огиду пробіг його обличчям. — Щиро кажучи, мене нудить від цього.

Ви відвернулися з непримиренною усмішкою.

— Та гаразд, Геральте! Мені просто цікаво подивитися, як із цим виглядають чоловіки. Я не збираюся нічого з цим робити, — кинули Ви виклик, пустотливо блискаючи очима.

Любисток обмінявся з Геральтом незграбним поглядом, не знаючи, як відреагувати на таку відверту сміливість.

Ваш погляд, як і раніше, був прикутий до журналу, Ваш невинний вигляд приховував Ваші пустотливі наміри.

— Ух. Сторінки злиплися.

Геральт і Любисток, захоплені зненацька Вашим коментарем, обмінялися спантеличеними поглядами, не знаючи, як відповісти на це зухвале зауваження. Однак Йеннефер і Цирі обмінялися розуміючими поглядами, їх цікавість зайнялася, і вони нахилилися зі зростаючим інтересом.

Пустотлива усмішка заграла на Ваших губах, коли Ви вибухнули сміхом, показуючи, що Ваша попередня заява була не більше ніж жартом. Кинувши журнал у ненаситне полум’я, Ви спостерігали, як сторінки скручуються та розчиняються у вогняній безодні.

 

    Ставлення автора до критики: Негативне
    Надіслав: Kate Maxwell , дата: нд, 03/10/2024 - 00:59