Обираючи фанфік який сподобався, натискаю на назву, або читати текст, але майже кожен другий не має можливості читати повністю, лише короткий опис, (немає кнопки читати текст далі, чи як там вона). Я вже бачила подібне обговорення і там відповідали що це або автор щось не натиснув (на роботі яку хотіла почитати останньою навіть вже було пару коментарів, але читати в мене так і не вийшло відкрити) або якщо у користувача всі фф не відкриваються то зв’язатися якось. Але в мене не відкриваються досить часто але не всі абсолютно.

Модератор Хмаринка

Доброї пори, SoGu.  Зараз сайт налаштовано так, щоб кожен розділ до фанфіку відкривався окремо. Тому, коли ви на сторінці конкретної роботи, потрібно прогорнути вниз та обрати «Читати» розділ, який вам потрібно. 

01

02

Сподіваюсь, що змогли вам допомогти smiley

SoGu

Зображення видалено.Дякую, але труднощів з відкриттям розділів у мене немає. Мене турбує саме відкриттям не великих фф. Наприклад як в прикладеному скріншоті, на сторінці фанфіку я не можу знайти кнопку читати далі. У цього фанфіку є 2 коментарі в одному з яких людині фф дуже сподобався, тобто читати там є що. Розмір міні, топто як мінімум одна сторінка и скоріше за все навіть більше, а не одне речення опису яке я бачу. А якщо перейти до статистики то середній час читання 40 з чимось хвилин. Якщо що назва фф на скріншоті «Бог». Мені дуже кортить його прочитати, тому взяла за приклад саме цей.

Модератор Хмаринка

SoGu, перепрошуємо, що пізно відповідаємо. Бувають ситуації коли автор видаляє/переміщує в чернетки певний розділ/розділи (тимчасово чи з інших причин) тоді кнопка «Читати далі» не активна.  Якщо ви маєте на увазі оцю роботу з назвою «Бог» - https://www.fanfic.pp.ua/node/742 то наче все відображено, якщо ні - залиште, будь ласка, посилання і ми перевіримо.

my_little_sunshine

Маю таку саму проблему. Деколи все можна списати на те, що автор опублікував роботу, але не опублікував сам текст (я робила так на початку). Проте що робити, якщо у роботи є відгуки, але немає тексту? Тут вже якась халепа:D
 

Надіслав: SoGu , дата: чт, 02/29/2024 - 16:05