Повний текст

У приміщенні повно диму. Гучна музика дражнить слух, на весь VIP-зал місцевого нічного клубу двоє людей. Вони тут постійні відвідувачі. Для всіх подвійний чорний лишився у минулому, лиш не для самих учасників дуету. Традиційно кожну ніч п’ятниці колишні напарники проводили тут, у місці, де зазвичай розважаються студенти з багатих родин, обожнювачі пару в перемішку з димом і присмаком на язику, пошановувачі вина або іншого, міцнішого алкоголю, наприклад, Дадзай любив віскі. Щоправда, набагато більше ніж пити, Осаму подобалося спостерігати за сп’янілим рудоволосим хлопцем. Після кількох келихів чогось міцного, його щічки чарівно червоніли, язик розв’язувався. Не рідко якщо той перебирав, вони засинали в одному ліжку.

Сьогодні смак кальяну обирав Дадзай, лише тому, що Накахара запізнився на лічені хвилини. Чуя, коли зробив першу затяжку, зморщився від приторно-солодкого присмаку хімозної дині.  

–Бридота – складаючи руки на грудях, спираючись на спинку крісла, каже рудий, на що шатен відповідає смішком. 

Чуя не розділяв вподобань Дадзая з переліку приторного, тож у цей вечір обмежився цигарками навіть не вийшовши на балкон. Осаму, сидячи прямо на столі, робив затяжки знову й знову аж доки не набридло.

–Чу-у-є – кличе шатен відтягуючи кожну букву – зіграймо в щось – додає переводячи погляд на синьоокого.

–Про карти забудь одразу – відмовляє, бо не вміє грати (то був секрет).

Жодна з пропозицій шатена не подобалася Накахарі, сперечалися доки дівчина в короткому лаковому комбінезоні, не без хитрої посмішки адресованої Чуї, принесла незмінне замовлення на підносі. Осаму любив спостерігати за реакцією рудого на знаки уваги від жінок, бо знав, що вони його зовсім не чіпляють. Поки Накахара вже смакував червоне напівсолодке, шатен сперся ліктями на стіл навпроти його обличчя, подумки обираючи наступну пропозицію щодо гри, офіціантка пішла, так і не отримавши жодної взаємної зацікавленості від рудого. 

– Граймо в «я ніколи не» – запропонував Дадзай, зауваживши, що у VIP-залі вони досі лише удвох.

–Я знову почуваюся п’ятнадцятирічним – відклавши келих, хлопець хмуриться – граймо.

Осаму хитро усміхається, а потім знову вмощується на столі, закидує ногу на ногу, тягнеться рукою до кальяну і мовить:

–Я ніколи не видаляв повідомлення написані моєму колишньому напарнику у гніві – він знав, що Чуя міг би зробити щось подібне.

–Скотина – не без невдоволення прольотом з самого початку, рудий п’є, всіма силами змушуючи себе не дивитися на самовдоволену посмішку більше не колеги. Йому точно було цікаво, що ж такого Накахара там писав. Спершись підборіддям на лікоть, щенячими оченятами той дивився в сині очі. 

–Іди до біса, не скажу – дитячий погляд хлопця навпроти його відверто дратував, та він змінився на награно сумний після останньої репліки – я ніколи не фліртував з персоналом цього клубу заради знижки на алкоголь – у відповідь на заяву Чуї шатен зітхає, а наступної миті спустошує шот з віскі.

– Я ніколи не цілував когось однієї статі зі мною – дещо провокаційне, але від того більш цікаве питання. Відповідаючи Дадзаю, рудий взявся за келих повний вина.

–Я так і знав! – переможно вигукує Дадзай, дивлячись, як хлопець допиває все до дна. 

–Я ніколи не.. хм – задумливо розглядаючи співрозмовника протягом кількох секунд, Чуя обирав між усіма питаннями, що губилися в його голові під дією алкоголю – випившого, як п’яницю, мене ніколи не вкладали спати силоміць – рудий гордовито усміхається, згадуючи, як п’яний Дадзай заснув в таксі.

–Ну взагалі-то… – зухвалий і надто впевнений погляд карих очей, який точно натякав на щось, змушує щоки Накахари червоніти зі швидкістю світла, коли той усвідомлює, що, мабуть, не все пам’ятає. Блядство.

–О Боже – ховає засоромлене обличчя рукою – хуйова гра. – шатен сміється. Він точно хотів сказати щось бридке, але Чуя перебив його і спустошив ще один шот. За правилами гри пив зараз саме він, бо, фактично, збрехав, нехай і не усвідомлюючи цього.

Пройшла майже хвилина, тоді Осаму, замість того, щоб продовжити гру, зістрибує з стола, пальцями однієї руки стискає калинові від сорому щоки рудого, змушуючи його підняти погляд. 

– Шкода, що ти не пам’ятаєш – з натяком, змушуючи іншого тверезіти швидко як ніколи, насміхається Дадзай, а потім стає між ніг Чу.

Чужі пальці холодять обличчя, від чого по шкірі бігає табун мурашок, але відштовхувати ту руку бажання не було. Хлопець непорушно сидів, не по власній волі вдивлявся в хитрі шоколадні очі. Гру він продовжувати не збирався, розуміючи це, ініціативу перехоплює Осаму:

–Я ніколи не цілувався по-циганськи – вільною рукою хлопець хапається за кальян і втягує дим, перекладає руку на потилицю Чуї, нею злегка стискає між пальцями руді пасми, своїми губами впивається в чужі, одразу ж видихаючи увесь дим в поцілунок. 

Огидний смак дині лоскоче рецептори, але Накахара не перешкоджає Дадзаю, натомість прикусує його нижню губу і піднімається з стільця. Чуя відштовхує другого назад, коли Осаму вже вмостився на столі, рудий швидко опиняється над його бедрами й навмисне притискає вагою свого тіла. Накахара стискає каштанове волосся, змушуючи хлопця закинути голову назад, непомітно для загубленого в здивуванні Дадзая, без зайвих сумлінь рудий затягується, одразу за тим видихає дим з смаком дині поміж розкритих губ колишнього партнера по роботі. Не даючи й секунди передишки, Накахара проходиться язиком по раніше прикушеній губі Дадзая, жадібно зминає її своїми, кусає, язик переплітає з чужим. Замучені укусами й поцілунками вуста шатена розкриваються в спробі щось сказати, коли Чуя, нарешті, на мить відсторонюється. Його гаряче дихання обпікає губи й шию Осаму.

– Я можу сприймати це як зізнання в коханні? – рвано видихаючи мовить Дадзай, аж тоді рудий помітив, що забинтована рука ковзає по його талії.

–Точно не як знак будь-коли обрати диню ще раз – серйозно відповідає Чуя.

 

 

 

 

 

    Надіслав: Rinreit , дата: ср, 02/14/2024 - 14:53