Повний текст

 

Тяжкі двері тихо скрипнули. Молодий член виконавчого комітету кількома кроками підійшов до столу боса. Його незакрите бинтами око ніби підсвічувалось зсередини злістю і незадоволено дивилось прямо на Оґая. 
Той під таким пильним поглядом напрягся і глянув у відповідь, відкладаючи папери в сторону:

-що сталось , Осаму?

Хвилина мовчанки,напруга зростала в повітрі. Молодий хлопець ніби підбуруював атмосферу своєю зловісною аурою. Здається сталось щось дійсно серйозне.

Все ж Оґай не витримав і запитав ще раз ,але і цього разу не отримав відповіді  . Шатен мовчки обійшов стіл і став прямо перед босом ,а потім опустився на його коліна.

-мені тут пташка на крилі принесла ,що хтось дуже розумний розбовкав про наші стосунки ,не знаєте такого ?

Тепер вже ініціативу помовчати перейняв старший. Легка посмішка появилась на обличчі Дадзая, але нічого хорошого це не означало . Це означало ,що комусь пиздець і це такий конкретний.

Приховувати стосунки (якщо це можна було ними назвати)його попросив сам Осаму примусово добровільно,хоча і сам Оґай був не проти цього .  
Осаму завжди вважали асексуальним і  безсердечним,поки не дізнались,що він спить із босом. Про це вже говорила майже вся Мафія,тому й це дуже розізлило молодого члена Виконавчого Комітету ,тому він вирішив по своєму покарати винуватця,звісно не так , як із підлеглими, але по своєму специфічно.

-ну Осаму..це вийшло випадково

Оґай обхопив талію хлопця і прилинув до його шиї , щоб поцілувати, але ,як завжди, заважали бинти . Шатен зітхнув і скинув руки із своєї талії ,після цього встав з колін старшого.

-а якщо я випадково зроблю вам боляче , Морі-сан?

Дадзай обійшов крісло боса і положив долоні на його плечі ,стискаючи.

-недостатньо боляче ,я б сказав навіть приємно..

Після цього почулось тихе клацання наручників, а руки опинились пристебнуті до підлокітників крісла .

-а ти швидкий,я й навіть не помітив

Шатен через кілька секунд опинився перед Морі, опускаючись на коліна, від чого усмішка появилась на обличчі старшого.
 Штани швидко приспустили разом з білизною. Осаму обхопив рукою вже твердий член боса і злизав напівпрозорий передеякулят, хитро усміхаючись.

-невже це вас так збуджує, Морі-сан?

Брюнет позитивно хитнув  головою, явно задоволений тим , що відбувається. Осаму коротко глянув на стіл і подивився в очі Оґая.

-цікаво чи вас це теж буде збуджувати, Морі-сан…

Після цих слів він взяв ручку , якою перед його приходом писав старший, і витягнув з неї тонкий стержень. Чорноволосий уважно спостерігав за тим, що відбувається із здивуванням на обличчі .

-що ти збираєшся з цим робити?

Осаму нічого не відповів, лиш нагнувся ближче до стоячого члена партнера і почав потрохи вставляти стержень в уретру.
 

-Осаму шш…

-мовчати ,ви ж не хочете, щоб хтось почув і дізнався хто знизу в нашій парі?

Після цього Оґай вже пробував стримувати болючі стогони. Осаму запихнув стержень до упору і облишив бідолашний член боса,зате взявся за дещо інше . Він перевернув Морі , заставляючи спертись на крісло в позі напів рачки,напів стоячи .
 Штани з білизною вже стягнули повністю і почувся звук розстібання блискавки . Чорноволосий важко зітхнув і вигнувся в спині  на зустріч.

-може знайдемо рішення якимісь іншим способом , Осаму?..

Відповіді не було , лиш один поштовх. Без змазки, без презерватива. Осаму просто штовхався всередину на сухо , тому що йому так захотілось , але після того, як входити стало важче,він зупинився і все ж взяв баночку з гелем. Входити стало легше,а Оґай вже так не мучився від кожного глибокого поштовху, від якого тягнуло в проміжності. 
Бос став тихо стогнати, хриплячи і пробуючи приглушити стогони тим , що втикався в м’яке сидіння крісла .
 Його притиснули головою зверху, зжимаючи волосся на потилиці. Швидкість рухів збільшилась, як і гучність стогонів теж. Брюнетові не давав закінчити пластиковий стержень в його члені , а так , то він би вже давно зробив це . 
Дадзай сповільнив рухи , коли глянув на стіл . Там він замітив звіти, за які знатно так получив від боса за те, що невчасно здав . Тоді Осаму пригрозив, що запихне їх в задницю Морі, але ж старший не думав ,що це буде буквально.

Тільки-но Оґай починає думати про те ,що вже його відпускають ,як тут в нього впихають стопку паперів,скручених в трубку .

-Дадзай! Ти що твориш?!

Осаму став рухати ними ,правда було важко через те, що папір швидко намокав.

-називайте мене босом , Морі -сан 

Шатен знав, що потім поплатиться за свою витівку , але зараз було приємно дивитись як Оґай пробує вибратись із пут  і смішно кривиться при кожному грубому товчку.
 Оґаю ж навпаки не було так весело бути в такому положенні. Осаму пробрався однією рукою до члена Морі і вхопився за край стержня ,починаючи рухати ним вгору вниз . Кілька таких рухів вистачило ,щоб бос сам почав просити,щоб дали йому кінчити,тому Дадзай задоволений всім все ж витягнув стержень і біла в’язка рідина опинилась на кріслі і трохи на підлозі . Шатен хотів витягнути теж і звіти ,але через те що папір розмок ,його частина залишилась всередині Оґая, обірвавшись під час витягання.

-я тебе приб’ю,гад…

Морі, як тільки віддихався, то почав крутитись , щоб його вже нарешті відпустили, але Осаму розумів, що якщо він це зробить, то потім буде дуже погано його дупці , тому вирішив просто втекти , залишаючи Морі в такій позі.

 Отак Осаму потрапив в Детективне Агенство ,а Оґай десь за кадром витягує папір із своєї дупи і проклинає Дадзая

 

Кінець.