Повний текст

 

Важкі двері тихо скрипнули. Молодий член виконавчого комітету кількома кроками підійшов до столу боса. Його незакрите бинтами око ніби підсвічувалось зсередини злістю і незадоволено дивилось прямо на Оґая. Той під таким пильним поглядом напрягся і глянув у відповідь, відкладаючи папери в сторону:

-що сталось , Осаму?

Хвилина мовчанки,напруга зростала в повітрі . Молодий хлопець ніби підбуруював атмосферу своєю зловісною аурою . Здається, сталось щось дійсно серйозне.

Все ж Оґай не витримав і запитав ще раз ,але і цього разу не отримав відповіді . Шатен мовчки обійшов стіл і став прямо перед босом ,а потім опустився на його коліна .

 

-мені тут пташка на крилі принесла ,що хтось дуже розумний розбовкав про наші стосунки ,не знаєте такого ?

 

Тепер вже ініціативу помовчати перейняв старший. Легка посмішка появилась на обличчі Дадзая,але нічого хорошого це не означало . Це означало ,що комусь пиздець і це такий конкретний.

Приховувати стосунки (якщо це можна було ними назвати)його попросив сам Осаму примусово добровільно,хоча і сам Оґай був не проти такого .  Осаму завжди вважали асексуальним і  безсердечним,поки не дізнались,що він спить із босом. Про це вже говорила майже вся Мафія,тому й це дуже розізлило молодого члена Виконавчого Комітету, тому він вирішив по своєму покарати винуватця, звісно не так як із підлеглими, але по своєму специфічно.

 

-ну Осаму..це вийшло випадково

 

Оґай обхопив талію хлопця і прилинув до його шиї ,щоб поцілувати,але ,як завжди,заважали бинти . Шатен зітхнув і скинув руки із своєї талії ,після цього встав з колін старшого.

 

-а якщо я випадково зроблю вам боляче , Морі-сан?

 

Дадзай обійшов крісло боса і положив долоні на його плечі ,стискаючи.

 

-недостатньо боляче ,я б сказав навіть приємно…

 

Після цього почулось тихе клацання наручників,а руки опинились пристебнуті до підлокітників крісла .

 

-а ти швидкий,я й навіть не помітив

 

Шатен через кілька секунд опинився перед Морі,опускаючись на коліна,від чого усмішка появилась на обличчі старшого. Штани швидко приспустили разом з білизною. Осаму обхопив рукою вже твердий член боса і злизав напівпрозорий передеякулят, хитро усміхаючись

 

-невже це вас так збуджує, Морі-сан?

 

Брюнет позитивно хитнув головою, явно задоволений тим, що відбувається. Осаму коротко глянув на стіл і подивився в очі Оґая.

 

-цікаво чи вас це теж буде збуджувати, Морі-сан…

 

Після цих слів він взяв ручку ,якою перед його приходом писав старший, і витягнув з неї тонкий стержень. Чорноволосий уважно спостерігав за тим, що відбувається із здивуванням на обличчі .

 

-що ти збираєшся з цим робити?

 

Осаму нічого не відповів,лиш нагнувся ближче до стоячого члена партнера і почав потрохи вставляти стержень в уретру.

 

-Осаму шшш…

-мовчати ,ви ж не хочете, щоб хтось почув і дізнався, хто знизу в нашій парі?

 

Після цього Оґай вже пробував стримувати болючі стогони. Осаму запихнув стержень до упору і облишив бідолашний член боса, зате взявся за дещо інше .

Він перевернув Морі , заставляючи спертись на крісло в позі напів рачки,напів стоячи . Штани з білизною вже стягнули повністю і почувся звук розстібання блискавки . Чорноволосий тяжко зітхнув і вигнувся в спині  на зустріч.

 

-може знайдемо рішення якимісь іншим способом , Осаму?..

 

Відповіді не було ,лиш один поштовх. Без змазки,без презерватива. Осаму просто штовхався всередину на сухо ,тому що йому так захотілось ,але після того як входити стало важче,він зупинився і все ж взяв баночку з гелем,яка завжди була в шухляді столу боса.

Входити стало легше,а Оґай вже так не мучився від кожного глибокого поштовху,від якого тягнуло в проміжності. Бос став тихо стогнати,хриплячи і пробуючи приглушити стогони тим ,що втикався в м’яке сидіння крісла . Його притиснули головою зверху, зжимаючи волосся на потилиці. Швидкість рухів збільшилась,як і гучність стогонів теж  . Брюнетові не давав кінчити пластиковий стержень в його члені ,а так ,то він би вже давно зробив це .

Дадзай сповільнив рухи ,коли глянув на стіл . Там він замітив звіти ,за які знатно так получив від боса за те ,що  здав невчасно . Тоді Осаму пригрозив,що впихне їх в задницю Морі,але ж старший не думав ,що це буде буквально.

Тільки-но Оґай починає думати про те ,що вже його відпускають ,як тут в нього впихають стопку паперів,скручених в трубку.

 

-Дадзай! Ти що твориш?!

 

Осаму став рухати ними ,правда було важко через те що папір швидко намокав.

 

-називайте мене босом , Морі -сан 

 

Шатен знав, що потім поплатиться за свою витівку ,але зараз було приємно дивитись як Оґай пробує вибратись із пут  і смішно кривиться при кожному грубому товчку. Оґаю ж навпаки не було так весело бути в такому положенні.

Осаму пробрався однією рукою до члена Морі і вхопився за край стержня ,починаючи рухати ним вгору вниз . Кілька таких рухів вистачило ,щоб бос сам почав просити,щоб дали йому кінчити,тому Дадзай задоволений всім все ж витягнув стержень і біла в’язка рідина опинилась на кріслі і трохи на підлозі . Шатен хотів витягнути теж і звіти ,але через те, що папір розмок ,його частина залишилась всередині Оґая, обірвавшись під час витягання.

 

-я тебе приб’ю,гад…

 

Морі ,як тільки віддихався, то почав крутитись ,щоб його вже нарешті відпустили,але Осаму розумів ,що якщо він це зробить,то потім буде дуже погано його дупці ,тому вирішив просто втекти ,залишаючи Морі в такій позі.

 Отак Осаму потрапив в Детективне Агенство ,а Оґай десь за кадром витягує папір із своєї дупи ,проклинаючи Дадзая.

 

Кінець.