Повний текст

Якби Мікасі ще декілька років тому хтось розказав, що вона буде цілуватися з Ереном Єгером у її ліжку, сидячи на його колінах, вона би посміялась в обличчя цій людині. І ось зараз вона цілується з ним, прикушуючи його губи, проводячи своїм язиком по його зубах, поглинаючи його, бо він такий смачний. І найсоковитіше – при сплетінні язиків, відчувається холодний металевий пірсинг, з яким всі почуття викручуються і викочуються.

Чому вона б не повірила? Раніше він був звичайним хлопчиком, що тинявся по школі з навушниками і прикутим поглядом до підлоги. Носив кольорові футболки та ідіотські штани. Його і уявити не можна було б в її ґотичній компанії. До поки не сталась та ситуація з тим довбаним Жаном, який як завжди до неї пристав. І ось, нарешті, подіяло її закляття. Вона призвала Темного Лицаря з пекла – ось він до неї і прийшов. Хоча на початку він ненавидив, коли вона його так називала. Виявилось, що Ерен не нудний, як вона думала, а доволі цікавий, хоч й імпульсивний, має свої переконання, а пісні в його навушниках були такими самими, як і в її плейлисті.

З тих пір як вони почали дружити, він почав змінюватись. Як зовнішньо, так і внутрішньо. Почалось це з пірсингу, потім почав обирати інший одяг. Він став носити більше чорного і до свого образу став добавляти багато ланцюгів і інших металевих прикрас. Ерен став більш саркастичним і темнішим. Тепер він для неї ідеальний в усіх сенсах. Вона вже не уявляє своє життя без нього. А день, коли вони почали зустрічатись, для неї більш важливіша подія, ніж Новий рік.

І ось тепер вони цілуються, в оточенні її плакатів, чорних сітчатих тканей, які вона розвісила і розкидала по кімнаті, щоб вона виглядала таємничіше, і окультних малюнків на стінах.

Мікаса відірвалась від губ Ерена і піднесла рота до його вуха. Вона вкусила його пірсинг, після чого почувся видих, облизнула місце укусу, і пішла далі поцілунками по його обличчю, залишаючи сліди від чорної помади. Мікаса трохи відсторонилась, щоб подивитись на свою роботу, ніби художник дивиться на полотно. Здається, Ерен вже звик до того, що він постійно в слідах від її губ. Хоча на початку їх стосунків, це його до жахливості дратувало. Мікаса знову нахилилась до його губ і їхні язики заплутались у танці.

Ерен почав важче дихати і зжав її сідниці сильніше. Мікаса заплутала свої бліді довгі пальці в його волоссі, що тепер доходило трохи нижче підборіддя. Ех, колись воно було коротким, поки він не поклав великий болт на зачіску. У самої Мікаси волосся було зовсім трохи довше. При їх першій зустрічі, вона ходила з двома хвостиками, а при розпущеному волоссі, воно доходило до плечей. Але після однієї випадкової події, їй прийшлось його підстригти.

Мікаса провела чорними нігтями по його шиї, дряпаючи її і залишаючи ледве помітні білі лінії, які скоріше за все почервоніють. Вона перервала поцілунок і почала цьомати його швидкими дотиками по губах і підборіддю. Ерен зняв одну руку з її сідниці і теж сплутав пальці з її волоссям, після чого продовжив глибокий поцілунок в губи. Мікаса мимоволі застогнала і схопилась за чорну футболку з «Титаном кінця», який йому часто сниться, тому він замовив її по своєму малюнку. Що-що, а малював він чудово, особливо страшні карикатурні обличчя, які він називав «титанами».

Коли у Мікаси закінчилось повітря вона відштовхнулась. Його обличчя таке красиве. Хоч щось в цьому жорстокому світі є неймовірно вродливим. Губи Ерена почервоніли і припухли, а засмагла шкіра була покрита в деяких місцях помадою. Щоки прийняли відтінок рожевого, а зелені очі повільно моргали, дивлячись трохи затуманено.

Трохи подивившись одне на одного, Ерен заговорив:

–Армін сказав, що він все таки переміг в тому «найважливішому» конкурсі з фізики з його літаючим апаратом. Як він його там назвав? ППМ?

–Я безмежно рада за Слідкувача Пітьми, але це через те, що я прокляла його конкурентів.

–Наврядче,– ледве пробубнів Ерен.

–Що?

–Нічого. Мабуть, через це. Моя Темна Королева здатна і не на таке,– проговорив Ерен, знизивши свій голос на пів октави.

О дияволе, як же вона обожнювала коли він її так називає. По спині пройшли мурашки. Мікаса хіхікнула і занурилась носом йому в шию.

–Передніччю має прибути Проклятий Карлік,– вона тихо замурмотіла в нього.

Ерен на мить замовк.

–Ох, Мікасо, будь ласка, називай людей своїми іменами, Леві – значить Леві.

Мікаса ще раз хіхікнула і глибоко поцілувала Ерена. До поки її дядька немає, можна і продовжити.

Вона вирішила прижатись до Ерена ближче, і коли Мікаса трохи двинулась, вона відчула щось тверде. Ерен видихнув, припинивши поцілунок, але залишаючи свої губи в міліметрі від її. Мікаса усміхнулась.

–Здається, моєму Темному Лицарю потрібна допомога.

Ерен видав дивний хекаючий звук.

Мікаса потягнулась до його ременя, знімаючи джинси, через що бряцнули його ланцюги, що були до них прикріплені. Коли Мікаса зняла чорну резинку з руки і зав’язала коротке волосся, Ерен придихаючи вимовив:

–Немає презервативів.

–Для мене це не проблема. Обійдемось на цей раз без.

–Це бридко, як ти можеш брати його в рота?

–Мій Темний Лицар для мене не бридкий,– мовила Мікаса і звільнила його член повністю.– Він у мене найчарівніший,– добавила вона, на що почула не дуже довольне ворчання. Їй в голову прийшла ідея, і вона нахилилась до свого портфеля, що лежав на підлозі біля ліжка, і почала там ритися.

–Що ти шукаєш? В тебе презервативи є?

Мікаса дістала м’ятні цукерки «Halls», і поклала одну в рот. Ерен в здивованому очікувані приляг зручніше до подушки.

Вона почала з облизування його кінчика. Мікаса дражнить Ерена, цілуючи його на кінчику й уздовж. Як же хочеться почути його стогін. Натомість до її вух доноситься лише важке дихання. Мікаса облизнула його, торкаючись цукеркою, яку вона підтримувала язиком. Мікаса почала водити візерунки нею, і до її вух почало доходити хрипіння.

Вона розсуває губи і починає просуватися нижче, тримаючи halls під щокою. Мікаса трохи водить ротом вгору-вниз. Вона його відпустила, під час цієї перерви гладячи його рукою, і після цього знову проходить язиком уздовж члена, використовуючи цукерку, і потім осипаючи його поцілунками. Ерен почав дихати ще швидше, хрипіти частіше і дуже голосно ковтати слину. Мікаса знову почала смоктати вниз, і це змушує Ерена схопити жменю її волосся та штовхнути її голову донизу.

Мікаса починає смоктати швидше і вилизувати його по довжині, все ще малюючи візерунки цукеркою. Її язик обертався навколо його голівки, відтягувався назад і експериментально надавлював цукеркою на кінцівку. Ерен почав нецензурно бранитись і шепотіти її ім’я. Права рука міцно схопила його основу, а ліва обережно стиснула яйця. Мікаса поцілувала кінчик його члена і ніжно провела по основі губами. Рот Мікаси знову охопив його, смокчачи сильніше й опускаючись далі, цукерку вона залишила за щокою. Мікаса рухала ротом усе нижче і нижче. Саме тоді його член торкнувся задньої стінки її горла, викликаючи підступну нудоту. Ерен вимовив щось незрозуміле і зжав її волосся сильніше, через що декілька пасм випали з хвоста. Мікаса почала рухатись швидше, ніж раніше, і вона перестала чути його дихання.

Вона відпустила член з роту обхопила губами головку його члена, облизуючи та смокчачи якомога ніжніше, мимоволі видавши з себе стогін. Мікаса торкається язиком його голівки і треться цукеркою. Вона провела язиком по його довжині, залишила halls за щокою і відкрила щелепу ширше та почала спускатись по довжині сантиметр за сантиметром. Мікаса почала повільно хитати головою вгору-вниз, піднявши очі, щоб поглянути на Ерена, який завмер. Він важко дихав і іноді хрипів. Мікаса почала чергувати всмоктування й обертання язиком. Вона вилизала його член по всій передній частині його члена, аж до кінчика. Ерен пролаявся.

Вона відпустила його, поцілувала кінчик, а слідом засунула рот трохи нижче середини його члена. Мікаса трохи порухала головою вгору-вниз декілька разів і після цього почала лизати його, одночасно проводячи по ньому рукою. Вона залишала слід слини, зволожуючи його член ще більше, доки губи не почали рухатися повільно, дуже повільно, аж до головки члена. Ерен нетерпляче зжав її волосся. Мікаса згадала про цукерку за щокою і знову почала водити по члену, використовуючи її, та кінчиком свого язика танцювати по голівці, натираючи нею область.

Вона почала облизувати його член по всій довжині, намагаючись не пропустити жодної ділянки. Слідом Мікаса покрила його поцілунками уздовж. Вона обхопила губами його голівку, і повела танець язика з його членом, Мікаса почала видавати звуки задоволення зі свого горла між вологими поцілунками, посилаючи вібраційні хвилі, щоб йому було приємніше. Ерен хрипів і шепотів її ім’я, кажучи якісь слова, які вона не змогла зрозуміти. Мікаса знову засунула цукерку за щоку і спробувала взяти член глибше того, що у неї виходило перед цим. Коли вона спробувала проштовхнути його далі в горло, борючись з нудотою, Ерен почав лаятись гучніше, хрипіти і щось лепетати.

Відштовхнувшись, вона взяла невеличку перерву, вдихаючи повітря. Мікаса подивилась на Ерена, який важко дихав із дивився на стелю з напівприкритими повіками. Його обличчя розчервонілось, а з рота текла доріжка слини. Головне не казати йому, що він виглядає дуже мило. Інакше він почне ворчати і бранитись.

Все ж таки, вона знову нахилилась, рухаючись вниз, і тоді вона лизнула вгору язиком з основи його члена до кінчика. Вона цілує голівку і слідом всмоктується, танцюючи, не забувши використовувати цукерку. Мікаса не забуває полоскотати рукою його член і калитку. Вона проводить лише губами над кінчиком його члена, а потім огортає його, ковтає слину, змішану з смаком м’яти, натискаючи нижче і сильніше, поки кінчик члена знову не втикається їй в горло. Мікаса відчуває нудоту, але знову пробує пересилити себе, щоб штовхнути його ще глибше. Все-таки хочеться почути, як він стогне. Очі Мікаси почали сльозитись, дихання почало закінчуватись, а носом стало вдихати важче.

–М-мікаса, я зараз…– ледве вимовив він глибоким і хрипучим голосом і спробував підняти її голову, обережно потягнувши за волосся.

Натомість Мікаса спробувала піти ще глибше. З рештою він прийшов до кульмінації їй в рот, даючи Мікасиним вухам насолодитися стогоном. Вона сіла рівно, хруснула цукерку, розламавши її на багато частинок, і ковтнула її разом з спермою.

Мікаса почала нахилятись до Ерена, бажаючи поцілунку, але він притримав її за плечі.

–Ні-ні-ні, фу, тільки не цілуй мене.

Мікаса з підлою посмішкою на обличчі використовує свою силу, прорвавшись крізь його хватку і коротко цілує Ерена в губи, схопившись за його плечі, та чує ще одне його «фу». Вона нахиляється до його щоки і облизує слід від помади та залишає трохи сперми на цьому місці, через що її нагородили вбивчим поглядом і скривленою гримасою.

–Чому Темний Лицар соромиться своїх нащадків?

–Іди до біса!– злиться Ерен, витираючи двома пальцями сперму з щоки.

З рештою Ерен заспокоюється і дивиться на неї. В його лісових очах є щось таке… Ніжне? Його очі чарівно дивляться, досліджуючи її обличчя. Це ніби не океан, але так хочеться в них зануритися з головою і потонути. Ерен і Мікаса одночасно зітхнули.

–Іди вимий свій рот і ми продовжимо цілуватися, до поки не прийде Леві,– нетерпляче сказав Ерен і обережно підштовхнув її за плече.

Мікаса тихо сміється, киває і неохоче встає з його колін, трохи похитується, тримаючи рівновагу та надсилає прокляття Леві, щоб він повернувся не так швидко.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Примітки до даного розділу

Раніше викладала його на ао3, вирішила і сюди теж. Тож тримайте

    Надіслав: cinamon , дата: пт, 11/24/2023 - 23:04