Повернутись до головної сторінки фанфіку: Інтенсивна сонливість Ханасато Мінорі

Натисніть на потрібну назву, щоб перейти до читання відповідного розділу.

Повний текст

Секай на сцені, для нетренованого мозку сліпуче світло та гучна музика змусять відчути, що ви можете пробігти 20 марафонів і все одно продовжувати. Але тут Мінорі боролася з бажанням не заснути посеред відпрацювання останнього танцю для їхнього наступного концерту. Вона дуже старалася, щоб не дозволити виснаженню взяти гору, зрештою, це була хореографія Харуки! Їй потрібно було показати, що вона нарешті має все необхідне, щоб зробити те, що зробив кумир ветерана!

«І позуйте! Чудова робота сьогодні всім!» Рожева покликала.

«Вау, ви, дівчата, досить швидко зрозумієте це! Я хвилювався, що зробив це складним завданням.»

«Приємно час від часу мати виклик, ти не думаєш, Мінорі-чан?»

ТУК

«Мінорі-чан!?»

На жаль, її зусиль виявилося недостатньо, і вона впала обличчям у тверду підлогу сцени.

«ВОНА МЕРТВА

«Ні, Айрі, вона просто спить,» відповіла Харука, хихикаючи про себе над поточною ситуацією.

«Ну що, нам варто розбудити її чи дати відпочити?»

«Дайте їй поспати, вона, мабуть, провела чимало повних ночей.»

Харука швидко підняла сплячу Мінорі та посадила її на спину для імпровізованої поїздки на спині. Висунувши вільну руку, вона вихопила телефон.

«Попрощайтеся з Міку від мене, ми побачимося завтра.»

І з цими словами вона призупинила пісню та перемістилася назад у свою кімнату з досі сплячою Мінорі, що трималася на її спині. Оглядаючи оточення, Харука вирішила, що найкращим місцем для відпочинку буде її ліжко. Однак завдання перейти від спини до ліжка було легше сказати, ніж зробити. Харука обережно присіла на край свого ліжка, спускаючи Мінорі вниз так обережно, щоб не підхопити її та не вдарити головою об стіну.

Коли її спляча красуня як слід лягла, Харука нишпорила навколо, поки не знайшла те, що шукала. Маленький плюшевий сірий тюлень, який вона отримала від чоловіка в ігровому залі, якому явно доводилося носити багато плюшевих. Спочатку вона планувала, що це буде різдвяний подарунок, але, звичайно, вона завжди могла знайти щось інше. Вона обережно посунула плюш на руки Мінорі та згорнула ковдру на них обох, а потім сіла за свій стіл і взялася за виснажливе завдання, яким була її домашня робота.

 

 

 

Минуло зовсім небагато часу, коли Мінорі нарешті прокинулася. Мінорі на мить запанікувала, не прокинувшись у власному домі, але декор із зображенням пінгвінів, що вкривав кожну поверхню кімнати, змусив її зітхнути з полегшенням. Вона подивилася вбік і підняла тюленя, який лежав біля неї. Протягнувши його, як у тій сцені з Короля лева, вона вимовила перше ім’я, яке спало на думку.

«Ічіро»

«Гм?» Харука призупинила відео, яке дивилася (приблизно 20 хвилин тому вона покинула спроби зрозуміти, скільки було 4x + 6x + 5y = 10y 8x 3x) і обернулася, щоб поглянути на Мінорі.

«Це наш син Ічіро»

Харука засміялася, схопивши планшет і сівши біля Мінорі на таке зручне ліжко. Коли вона знову запустила відео для перегляду ними двома, Мінорі надіслала батькам повідомлення про те, що вони тепер імпровізовано ночують, перш ніж притулитися до своєї дівчини, готової до всього, що на них чекає в майбутньому.

    Ставлення автора до критики: Обережне