Повернутись до головної сторінки фанфіку: Моя сім'я та інші звірі

Натисніть на потрібну назву, щоб перейти до читання відповідного розділу.

Повний текст

 

Ту ніч Андромеда перебула на порозі дому Альфарда Блека. На ранок він прийняв її і це було першою цеглинкою у стіні ворожнечі між ним і рештою сім’ї. Не те щоб його дуже жалували до того, та віднині протистояння перейшло на новий рівень. У старому маєтку він вже був небажаний гість.

По двох тижнях життя у дядька, якому щодня доводилося відбивати облогу батьків, Андромеда відчалила на Корфу. В неї було п’ять нових суконь однакового кольору, пошитих з повітряної кулі подружки нареченої. Звісно, дядько докинув їй коштів, однак вона багато не взяла. Нова сторінка життя мала бути майже порожньою, наскільки це можливо.

Перші два роки на Корфу були не найкращі. Андромеді було важко призвичаїтися до зміни свого соціального становища. Вона часто плакала й жалілася на труднощі, а Тед безуспішно намагався її розрадити.

Потім серія репортажів Теда про флору й фауну острова у співавторстві з Ньютом Скамандером продалася до видавництва «Маленькі червоні книжечки». Андромеда отримала підвищення й вони перебралися до Атен.  Тед викладав англійську у маґлівському світі.

Ще за кілька років вони повернулися до Англії —  народилася Німфадора, і вони вирішили, що хочуть ростити її вдома. Війна набирала обертів. Смертежери вже були не просто клубом по інтересах, а перетворилися на терористичну організацію з напівлегальним статусом. Начебто їх засуджували, але заборонити їхню діяльність не наважувалися, адже їм симпатизували багатії. Тож терор наростав, Смертежери відчули безкарність.

Їхня з Беллою зустріч була не випадковою, адже Белла цілеспрямовано вишукувала сестру. Якщо до цього Андромеда ще мала якісь ілюзії щодо Белли, то сеанс тортурів очистив від сумнівів. Андромеду врятував Орден фенікса. Опісля вони з Тедом неодноразово допомагали орденцям, а самі намагалися більше триматися маґлівського світу, де Німфадора спокійно ходила в садочок і початкову школу. З сім’ї Андромеда спілкувалася тільки з Альфардом і Сіріусом. Що сталося з Реґулусом, ніхто з них не знав.

Потім лорд Волдеморт зник.

А що було далі, вам відомо.

 

    Ставлення автора до критики: Обережне
    Надіслав: Starling , дата: нд, 10/22/2023 - 14:53